INTERIØR

"Sammen" og "Fri"

Sammen™….. sikke et fint og befriende jordnært navn til en spisestol – “Sammen”, efter at have tygget på det kan jeg virkelig godt lide det, det er jo det måltiderne omkring bordet handler om, at være sammen og nyde hinandens selskab, til hverdag og fest, hvad enten man blot er to eller et stort selskab.  Jaime Hayón har gjort det igen. Den anerkendte spanske designer har atter genfortolket dansk design for Fritz hansen, og det er blevet til to nye stole: Sammen™ og Fri™

 

"Sammen" og "Fri"

Fritz Hansen om Sammen™:

Sammen™ er kærlighed ved første blik, fordi det er en ærlig, moderne og enkel stol – en behagelig stol, der får dig til at slappe af og føle dig fri til at dele dine tanker med alle omkring middagsbordet. Det er her, vi spiser, mødes, arbejder og diskuterer livets spørgsmål – store og små – og bruger mange timers kvalitetstid.
Med Sammen kommer du i den helt rigtige sindsstemning – du føler dig afslappet, behageligt tilpas og klar til at deltage i fællesskabet. Træbenenes varme udtryk og den bløde, polstrede skal, der omslutter dig, gør Sammen  til det perfekte valg og din spisestue lige så hyggelig som din stue. 

Priser: u. armlæn 5.800 kr. | m. armlæn 6.800 kr.

"Sammen" og "Fri"

FRI™

Fri™ hedder nr. 2 stol designet af Jamie Haýon for Fritz Hansen. Fri™ er en lænestol i et moderne design med lækre detaljer. Du genkender sikkert nogle af linjerne, fra stolen RO, som Jaime designede for Fritz Hansen for et par år siden. Lighedstegnene ses særligt i stolens ryg og silhouette . Jeg bliver aldrig stor fan af Ro stolen, men lillebroderen her er jeg ret vild med. Hvor Ro er meget højrygget og visuelt fylder en del, er Fri™ mere laid-back og lounge agtigt. Fri™ henvender sig til den unge cool forbruger hvor Ro efter min mening rammer det ældre segment godt.

Prisen for Fri™ er 20.000 kr.

"Sammen" og "Fri"

Fritz Hansen om Fri™:

Fri™ er designet til at skabe en hyggelig stemning i ethvert rum. Det kræver selvfølgelig lidt mere end bare en stol at skabe en hyggelig stemning, men med Fri tager du det første skridt i den rigtige retning.
Fri har  et design, der gør det nemt at være sammen med andre og bidrage til en behagelig og åben atmosfære. Fri skaber et rum, hvor du kan føle dig afslappet og behageligt tilpas uden at føle, at du trækker dig tilbage eller er utilgængelig. Her kan du bruge kvalitetstid og deltage i vigtige øjeblikke i hverdagen derhjemme, på kontoret eller på en restaurant.

"Sammen" og "Fri"

 

"Sammen" og "Fri"
Artikel
"Sammen" og "Fri"
Beskrivelse
Sammen™..... sikke et fint og befriende jordnært navn til en spisestol - "Sammen", efter at have tygget på det kan jeg virkelig godt lide det, det er jo det må
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply