DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Il était une fois… – Dagens Poster

Et frækt og sensuelt foto print af Frédéric Leschallier. Nøgne kvinder bag duggede ruder – er det bare mig, der får associationer til filmen 9 1/2 uge? Jeg er vild med værket her, det er så elegant og stilfuldt sat op. Det er dragende og forførende, utrolig smukt.

Il était une fois... - Dagens Poster

Il était une fois… – Dagens Poster
Artikel
Il était une fois… – Dagens Poster
Beskrivelse
Et frækt og sensuelt foto print af Frédéric Leschallier. Nøgne kvinder bag duggede ruder - er det bare mig, der får associationer til filmen 9 1/
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Pernille Aaskov Nielsen
    april 11, 2015 at 23:34

    Jeg får associationer til en meget omdiskuteret plakat fra et øl firma ( kan ikke huske om det var Tuborg eller Odense) i 90´erne: en nøgen kvindelig model i et brusebad – set gennem en “frostet” glasvæg – og en mandlig visa versa. Den kvindelige version hang (meget kort tid) i mit klasseværelse i 7.klasse indtil en lærer sørgede for at det røg ned;-)

Leave a Reply