DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Konkurrencer

VEE SPEERS & VISSEVASSE – GIVE AWAY

Plakatstudiet ViSSEVASSE bliver eksklusiv eneforhandler i Danmark af superstjernen og kunstfotografen Vee Speers

Australske Vee Speers er vel det nærmeste, man kommer på en superstjerne, når det kommer til kunstfoto – og derfor har hun også oftest solgt sine fotos som enkeltstående værker. Men nu har hun sagt ja til, at ViSSEVASSE må trykke hendes motiver på i alt 18 plakater. Og det kan ViSSEVASSE naturligvis slet ikke få armene ned over.

VEE SPEERS & VISSEVASSE - GIVE AWAY

Superstjernen Vee Speers og ViSSEVASSE i samarbejde

Vee Speers har udstillet over hele verden og rydder forsiderne på alle de store internationale magasiner og aviser som det franske Images Magazine, The Sunday Times UK og Elle Decoration. Og nu har hun indgået samarbejde med ViSSEVASSE.

– Jeg tror faktisk ikke engang at ordet stolt, er det rigtige ord at bruge. Jeg er nok snarere beæret siger Dorthe Matiesen, designer og den kreative halvdel af ViSSEVASSE.

VEE SPEERS & VISSEVASSE - GIVE AWAY

VIND en Vee Speers plakat!

VISSEVASSE vil gerne give 3 plakater væk til tre Boligcious-læsere. Fortæl os hvilken plakat du ville vælge og gerne hvorfor (du kan se dem alle herunder). Vi finder tre vindere søndag den 12. april 2015.

Her får du lidt historie om de 2 serie du kan vælge mellem…

“The Birthday Party”

I serien The Birthday Party har vi 12 motiver
Forestil dig en overdådig udklædningsfest blandt de britiske aristokrater i slutningen af 1800tallet. En fest hvor Hertuginden af Devonshire fejrer Dronning Victoria. Alle var der: Dronningen af Sheba, Kleopatra, en flirtende slangetæmmer og en orientalsk kejser. Tilsæt så en børnefødseldag. Så har du Vee Speers inspiration til serien The Birthday Party.

Over et århundrede efter Hertugindens maskerade, holder Vee Speers en imaginær fest og hendes gæster er børn. Men det er en fest uden kage, balloner og leg.

Vee Speers bruger børnenes sprog i kombination med et poetisk og foruroligende udtryk og det rammer os voksne lige midt mellem skønhed og frygten for fremtiden.

– Når jeg ser tilbage, så har jeg indset, at meget af det er en nostalgisk refleksion over det forgangne, har Vee Speers sagt til Svenska Dagbladet.

 

VEE SPEERS & VISSEVASSE - GIVE AWAYVEE SPEERS & VISSEVASSE - GIVE AWAY VEE SPEERS & VISSEVASSE - GIVE AWAY VEE SPEERS & VISSEVASSE - GIVE AWAY VEE SPEERS & VISSEVASSE - GIVE AWAY VEE SPEERS & VISSEVASSE - GIVE AWAY VEE SPEERS & VISSEVASSE - GIVE AWAY VEE SPEERS & VISSEVASSE - GIVE AWAY VEE SPEERS & VISSEVASSE - GIVE AWAY VEE SPEERS & VISSEVASSE - GIVE AWAY VEE SPEERS & VISSEVASSE - GIVE AWAY VEE SPEERS & VISSEVASSE - GIVE AWAY

 “Thirteen”

I serie Thirteen har vi 6 motiver

Serien Thirteen er historien om transformationen fra pige til ung kvinde. Vee Speers fotograferede nemlig sin datter i løbet af hendes trettende år og det resulterede i serien Thirteen, med datteren som model.

– Jeg fotograferede hende mens hendes barndom forvandlede sig til vokseværk og en trang til selvstændighed. Forandringen skete overraskende hurtigt, næsten som at se en blomst, der åbner sig i high speed, skriver Vee Speers på sin hjemmeside.

VEE SPEERS & VISSEVASSE - GIVE AWAY VEE SPEERS & VISSEVASSE - GIVE AWAY VEE SPEERS & VISSEVASSE - GIVE AWAY VEE SPEERS & VISSEVASSE - GIVE AWAY VEE SPEERS & VISSEVASSE - GIVE AWAY VEE SPEERS & VISSEVASSE - GIVE AWAY

Pris og størrelse

De 18 motiver er valgt ud i samarbejde med Vee Speers. De vil kunne købes i 50×70 cm. til 395,00 kr. pr. stk. Alle plakater kan købes hos vissevasse.dk

Miljøvenligt papir i høj kvalitet

Plakaterne er trykt i Danmark på 180 gram miljøvenligt Mat G-print, som er en slags Rolls Royce i papirverdenen. Denne kvalitet er kendt for at være særdeles farveægte og for at have et blødt, nordisk, mat look i sin papirstruktur.

VEE SPEERS & VISSEVASSE – GIVE AWAY
Artikel
VEE SPEERS & VISSEVASSE – GIVE AWAY
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

184 Comments

 • Reply
  Camilla Ravn Christiansen
  april 5, 2015 at 08:39

  Jeg ville blive super glad for pigen med de to ravne, fra “Thirteen” serien. Jeg har noget med fugle, hedder Ravn til mellemnavn:) Og så ville det smukke billede passe fantastisk ind i mit nye hus:)
  Vh.
  Camilla

 • Reply
  Berit Steensig Pihl
  april 5, 2015 at 08:45

  de er smukke og eventyrlige. Det er svært at vælge. Ønsker mig dog nok mest den med pigen og sommerfuglene, da de har en speciel betydning for mig

 • Reply
  Jane Marie Lykke
  april 5, 2015 at 08:46

  Endelig en dansk forhandler!
  Jeg har altid beundret pigen i den rosa kjole, men fornyelse skal til og nu har pigen med de to krave mit hjerte fra Thirteen.

 • Reply
  Kristine Bjørkman
  april 5, 2015 at 08:49

  Jeg er helt vild med Vee Speers’ plakater og har netop i går klikket “Birthday party – Untitled#22” hjem fra Vissevasse.dk, så jeg ville elske, hvis den kunne få selskab af “Thirteen – Untitled#12”. Jeg er vokset op med en ornitolog-far, som har lært mig en masse om fugle, så jeg har en særlig svaghed for de af Speers’ billeder, der har fugle med på motivet. Jeg synes, at svanen giver noget ekstra til det kunsteriske udtryk og kontrasterne mellem pigens uskyld og tryghed på den ene side og den begyndende kvindelige sensualitet og svanens uberegnelige natur (som er lige så uberegneligt som voksenlivet) på den anden side.

 • Reply
  Lea FWJ
  april 5, 2015 at 08:51

  Wow de er smukke 🙂 synes især godt om pigen med de mørke vinger fra Thirteen serien 🙂

 • Reply
  Mia Luise
  april 5, 2015 at 08:57

  Fedt med en dansk forhandler. Jeg har kigget efter dem længe. Især pigen med det sorte tøj og de sorte vinger fra Birthday serien vil jeg gerne vinde.

 • Reply
  Nine
  april 5, 2015 at 08:59

  De er helt fantastiske. Jeg vælger pigen med sommerfuglene. Sommerfuglen har altid været mit yndlingsdyr, og her synes jeg bare den passer så fantastisk ind i temaet. Sommerfuglen er på en gang ufattelig skrøbelig, men modstår så meget. Fuldstændig som en 13 årig på vej i en udvikling til kvinde….

 • Reply
  Cecilie Kunz
  april 5, 2015 at 09:01

  Pigen med den sorte ravne kappe fra “Birthdayparty” er efterhånden at finde i mange smukke hjem – men jeg kunne kigge på det i timevis!! Der er noget udefinerbart der rammer mig når jeg ser det og jeg synes det er overvældende på en helt enkel måde.
  Nu bor jeg endelig et sted, hvor plakaten kan komme til sin ret, så hurra hvor jeg håber den kommer hjem til mig!!

 • Reply
  Lisa Thomsen
  april 5, 2015 at 09:18

  Jeg ønsker mig fjerde billede i birthday party, pigen der blæser en boble. Klassisk og enkelt og ser meget kunstnerisk ud.

 • Reply
  Marlene Høj
  april 5, 2015 at 09:20

  Jeg er vild med Thirteen-serien – Især plakaten med pigen med de sorte, skrumpede vinger. Jeg har selv en teenager og kan mærke at den uskyldige barnlighed forsvinder mere og mere.

 • Reply
  Mette Haagensen
  april 5, 2015 at 09:32

  Hvor er de fantastiske! Jeg bliver meget ramt af pigen i den hvide kjole med den døde kanin – The Birthday Party Untitled #30 og af Thirteen Untitled #11, så en af dem ville være dejlig at vinde 🙂

 • Reply
  Cecilie
  april 5, 2015 at 09:40

  Min søn fylder 1 år på trækningsdagen, så skulle vi vinde, skulle plakaten være til ham. Det er svært at vælge, men jeg har tre favoritter. Pigen, som puster den store glasbobble, da jeg er vild med balancen i billedet på grund af hendes store hår. Pigen, som holder solsorten i flad hånd, da jeg synes rigtig godt om enkeltheden og at pigen er meget upersonlig, modsat flere af de andre billeder, hvor man ser hendes ansigt tydeligt. Slutteligt er jeg vild med drengen med boblen på hovedet, da det er lidt crazy og at det er sjældent man ser en dreng i den alder som model på kunstplakater.

 • Reply
  Sannie Smidt
  april 5, 2015 at 09:59

  Uh det er svært at vælge… men har altid haft en svaghed for den lille pige med ravnen, fra serien ‘The birthday party’ .
  Og hvor er det fedt at Vissevasse nu er forhandlere!

 • Reply
  Mette Tange
  april 5, 2015 at 10:07

  Åh hvor ville jeg elske at vinde den smukke plakat af pigen i de sorte selebukser. Der er skøn, nostalgisk stemning over billedet, som på én gang er humoristisk og melankolsk. Det vil passe helt perfekt ind i min nye lejlighed og tilføje lidt luksus, hvilket studenterbudgettet sjældent tillader.

 • Reply
  Ann Katrine Aastradsen
  april 5, 2015 at 10:28

  The Birthday Party – Untitled #22.
  Jeg er VILD med den..! Pigen i den blå kjole med den sorte fugl i hånden..

 • Reply
  Anja F
  april 5, 2015 at 10:30

  Ville nok vælge pigen i den lyseblå kjole med ravnen fra serien ‘birthday party’

 • Reply
  Chalotte Kamp Kruse
  april 5, 2015 at 10:32

  Så fede plakater! Jeg er vild med dem alle. Hvis jeg var så heldig at vinde, kunne jeg rigtig godt tænke mig den gude smukke pige der står med kaninen i serien birthday party. Hun er den anden sidste.
  Jeg vil rigtig gerne vinde, fordi vi her hjemme ikke har særlig meget på væggene og jeg rigtig gerne vil have en billedevæg i stuen.

 • Reply
  Ida Pedersen
  april 5, 2015 at 10:39

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig pigen med de to ravne fra “Thirteen”.
  Er i gang med at skabe en billedvæg i min stue, og den ville passe perfekt!

 • Reply
  Tina
  april 5, 2015 at 11:21

  Uhh den sidste i Thirteen serien, med de to ravne 🙂 og dejligt de nu kan købes hos jer!

 • Reply
  Laura Bojsen Petersen
  april 5, 2015 at 11:49

  Endelig er der igen mulighed for at skaffe sig en af de flotte Vee Speer plakater! Jeg har haft øje på dem i årevis – særlig på pigen med solsorten fra “The Birthday Party” – hun er helt fantastisk smuk og ville hænge så flot i min lille lejlighed. Jeg nåede ikke at skaffe hende hjem, da den svenske hjemmeside begyndte at sende til Danmark desværre – så måske mit held er her nu! Krydser fingre 🙂

 • Reply
  Casper Harlev
  april 5, 2015 at 11:53

  Virkelig cool posters – og godt nok imponerende populære. Min kæreste har i mange år ledt efter den med pigen, der holder en solsort i hendes hånd – så det kunne være vildt fedt, hvis jeg kunne overraske hende med sådan en 🙂

 • Reply
  Sara
  april 5, 2015 at 12:15

  Fine, poetiske billeder, som det er svært at vælge imellem, fordi de alle er fængslende. Det, jeg helst ville hænge op i mit hjem er fra Birthday party med den maskerede engel. Ikke fordi, det er det smukkeste, men fordi det er konceptuelt interessant, synes jeg. Jeg kan godt lide, at barnet her får lov til at gemme sig og vise sin “grimme side” (ligesom på grisetrynebilledet) og æstetiseres knapt så meget, som på de fleste andre billeder.

 • Reply
  Julie Heger
  april 5, 2015 at 12:25

  De er bare så fine alle plakaterne. Ville vælge en af dem fra The Birthday Party enten den klassiske pige med sorte englevinger eller pigen i lyserød kjole der blæser en bobbel. Min datter har længe ønsket sig pigen med englevinger så den ville nok blive en gave til hende. Krydser fingre for at vinde.

 • Reply
  Lena T. Mikkelsen
  april 5, 2015 at 12:46

  De er jo smukke allesammen, men der er bare noget ved svanen. 🙂

 • Reply
  Annette Aarre Dalsgaard
  april 5, 2015 at 12:58

  Vi har allerede 4 af de flotte billeder fra Vee Speers, men ikke i så god papirkvalitet.
  Derfor ønsker jeg mig pigen i sort med vinger fra The Birthday Party (hun har altid draget mig)…så vil jeg forære min veninde vores udgave -på den måde er der 2 vindere 😀

 • Reply
  Amanda H.
  april 5, 2015 at 13:00

  Årh, de er så fine alle sammen!
  Hvis jeg vinder vil jeg gerne have den første i Birthday serien, pigen med de sorte englevinger.
  Synes det er et fedt billede, men på en måde er det også meget uskyldigt at se på.
  Tror det ville passe perfekt på mit værelse, så krydser fingre!

 • Reply
  Trine Haastrup
  april 5, 2015 at 13:13

  De er alle så smukke, svært at vælge en ud ❤️ Jeg vil nok allerhelst have pigen med de mørke vinger, det er både uskyldigt og råt på samme tid.

 • Reply
  Mette O
  april 5, 2015 at 13:31

  Der er mange rigtig smukke.
  Men den med pigen og den døde er klart en af favoritterne.

 • Reply
  Vibeke Larsen
  april 5, 2015 at 14:13

  Uhh det er et svært valg. Men det må blive pigen i den blå kjole med ravnen i hånden fra serien Birtheday party.

 • Reply
  Signe Ebbesen
  april 5, 2015 at 14:46

  Jeg ville vælge pigen med den ene fugl i hånden. Jeg kan ikke forklare hvorfor, men det fanger mig og holder mig lidt fast…

 • Reply
  Dianna Sørensen
  april 5, 2015 at 15:17

  De er så smukke.
  Jeg vil gerne vinde den første lille pige med store sorte vinger. Den er så smuk.

  Hav en dejlig påske søndag.

 • Reply
  Karen
  april 5, 2015 at 15:51

  Alle er smukke men pigen i sort og med sorte vinger drager bare en med blødhed /sarthed samtidig med at hun ser liiiige gennem en og hvor ville hun passe i vores nye hus hvor der er “ryddet ud” efter 18 år i vores gamle hus. Man slipper ikke hendes øjne overhovedet !!

 • Reply
  Connie A
  april 5, 2015 at 16:26

  Det må være denne smukke plakat
  http://vissevasse.dk/collections/vee-speers/products/vee-speers-2
  Synes den har så smukke farver og motivet er super godt. Farverne passer til mit hjem 🙂

 • Reply
  Lotte
  april 5, 2015 at 16:51

  Det sidste billede med pigen og to fugle 🙂

 • Reply
  Nanna
  april 5, 2015 at 16:52

  Wow, de er simpelhen så pæne. Pigen med sommerfuglene fra “thirteen”-serien vil passer perfekt i min stue.

 • Reply
  Søs
  april 5, 2015 at 18:34

  jeg elsker den historie som motiverne fra Vee Speers’ fortæller. Det er svært at vælge en favorit, men denne står højt på ønskelisten: http://vissevasse.dk/collections/vee-speers/products/the-birthday-party-untitled-3

 • Reply
  mia poulsen
  april 5, 2015 at 19:40

  vil SÅ gerne vinde den fine thirteen plakat hvor vee speers datter står med orkideer ned af ryggen. har længe sukket efter den og det er endda en plakat min kæreste også kan acceptere. han er vild med orkideer, så det er endelig noget vi kan blive enige om til vores lille hjem 😉 desuden ville det da være den perfekte ekstra fødselsdagsgave!

 • Reply
  Anne Bomann
  april 5, 2015 at 19:43

  Jeg har kigget på kunst i et lille år for at finde noget, jeg gerne vil have hængende over sofaen i min stue, og nu har jeg fundet det: Pigen med de sorte ravne fra “Thirteen”. Fordi hun sætter tankerne i gang..

 • Reply
  Katrine Sparholt
  april 5, 2015 at 19:50

  Jeg er i ekstase over Vee Speers endelig er tilgængelig i DK, woop woop.
  Vil gerne vinde pigen der blæser bobel, fordi det var det første motiv hvor jeg lærte Vee Speers at kende, og blev forelsket.

 • Reply
  Gitte Andersen
  april 5, 2015 at 19:53

  Hrlt klart pigen med boblen. Rammen er købt, og jeg har ønsket mig den i over et år<3

 • Reply
  Janne Ipsen
  april 5, 2015 at 19:53

  Jeg ville elske pigen med grisetrynen og de sorte spencershorts. Hun ville være smuk på en humoristisk måde over mit sorte klaver.

 • Reply
  Louise O.
  april 5, 2015 at 19:57

  Jeg er fuldstændig forelsket i billedet af pigen med de to ravne fra “Thirteen”!

 • Reply
  Marie
  april 5, 2015 at 20:08

  Jeg vil meget gerne vinde den flotte plakat af pigen med kaninen fra “the birthday party” fordi den simpelthen er så sød og den ville bare passe perfekt til at hænge over min seng på mit værelse

 • Reply
  Nanna Pihl
  april 5, 2015 at 20:10

  pigen der blæser en bobbel fra Birthday Party

 • Reply
  Mette
  april 5, 2015 at 20:17

  Det er meget svært at vælge, men det må blive det med pigen med svanen. Det minder mig på én gang om svanesøen og H.C. Andersens eventyr om den grimme ælling, der bliver til en smuk svane, fordi de er så eventyrlige, men på samme tid har en melankoli over sig. De er både smukke, men også sørgmodige. Helt fantastiske.

 • Reply
  Mai
  april 5, 2015 at 20:19

  Pigen i hvid kjole med blomster ned af ryggen. Minder bare om tøsen min

 • Reply
  Sussie B
  april 5, 2015 at 20:27

  Åhhh jeg er bare fuldstændig og aldeles vild med de billeder, særligt fletninge billedet der minder mig så meget om mig selv, Den smukke enkle pige, med siden til og med fokus på den sorte fugl i hånden, “The Birthday Party” (sidste billede) , krage billedet og grisebilledet.. Jeg ville dog elske at vinde den smukke pige med den ene sorte fugl til min datters værelse, jeg synes det så fint udstråler uskyldighed, nysgerrighed, omsorg og sorg på en gang. Suk.

 • Reply
  Mette
  april 5, 2015 at 20:33

  Det sidste motiv fra “Birthday party”. Det er rigtig fint og ville passe perfekt med mine to andre plakater fra serien.

 • Reply
  Mette
  april 5, 2015 at 20:34

  Det sidste motiv fra “Birthday Party”. Det er så fint og ville passe perfekt med mine to andre plakater fra serien.

 • Reply
  Ina Ellegaard
  april 5, 2015 at 20:35

  pigen med grønne blade som vinger

 • Reply
  Kristina Sørensen
  april 5, 2015 at 20:35

  Jeg er helt forelsket i nummer tre billede fra serien THIRTEEN, det er simpelthen smukt – generelt er serien fantastisk, så fedt at Visse vasse er blevet forhandler af dem.

 • Reply
  kim brofeldt
  april 5, 2015 at 20:41

  Den med svanen fra thirteen kan jeg godt lide. Eller den med pigen der blæser tyggegummi? Alle meget.smukke!

 • Reply
  Sarah
  april 5, 2015 at 20:44

  Hej
  Jeg kunne super godt tænke mig enten pigen med sæbeboblen / tyggegummi eller pigen med den hvide kjole der står med ryggen til. De er begge super flotte og en af dem ville pryde min ellers noget hvide væg i stuen.

 • Reply
  Lise R
  april 5, 2015 at 20:53

  Jeg ville vælge pigen i den blå kjole med en fugl i hånden fra Birthday party-serien. Det et virkelig et flot billede!

 • Reply
  Helle
  april 5, 2015 at 21:08

  Jeg vil meget gerne vinde pigen med den rosa strutkjole og boblen fra Birthday Party serien

 • Reply
  Christina
  april 5, 2015 at 21:20

  Jeg er vil med pigen fra Thirteen serien med sommerfugle-skørtet.

 • Reply
  Louise G
  april 5, 2015 at 21:25

  Åh hvor er de fine <3
  Har lidt svært ved at vælge.
  Pigen med de sorte fjer vinger eller den mørke pige med blå kjole fra birthday party serien.
  Er også helt pjattet med pigen og de to sorte fugle fra thirteen serien.
  Åh det ville da sætte prikken over i'et på en dejlig påske.
  Har både hund og kat, så fugle i hjemmet skal helst være i glas og ramme 😉

 • Reply
  Christina korsholm
  april 5, 2015 at 21:51

  Ville blive fantastisk glad hvis jeg vandt pigen med svanen i thirteen serien. Ville være alletiders fødselsdagsgave

 • Reply
  Stine Andersen
  april 5, 2015 at 22:00

  Ønsker mig pigen med den lyserøde velour-kjole, da jeg synes den spreder en hyggelig og sommerlig stemning 🙂

 • Reply
  Anna
  april 5, 2015 at 22:10

  Ihh hvor er det dog svært at vælge, elsker hendes univers! Det må blive billedet af datteren med sommerfuglene fra thirteen xxx

 • Reply
  Julie Stehr
  april 5, 2015 at 22:27

  Jeg drømmer om billede nr. 10, pigen med dukkerne fra Birthday Party-serien. Et smukt, æstetisk og på mange måder inspirerende billede.

 • Reply
  luna marquard Povlsen
  april 5, 2015 at 22:51

  Jeg ville ønske mig, pigen med den blå kjole og fuglen i hånden. Fordi hun har noget fint eventyr arktig over sig. – jeg forstiller mig hun taler med fuglen hihi. 🙂

 • Reply
  Camilla b
  april 5, 2015 at 22:55

  ej hvor er det en god nyhed! Jeg elsker pigen med dukkerne fra “Birthday party”. Den taler bare til mig på en eller anden måde 🙂

 • Reply
  Sidsel
  april 5, 2015 at 23:22

  Vil være i himmelen hvis jeg bliver den heldige vinder af untitled#3 (pigen med de mørke vinger) fra Birthday Party-serien. Har længe haft et rigtig godt øje til denne, og har allerede fundet den perfekte plads til den i mit soveværelse, som er i gang med den helt store omrokering 🙂

 • Reply
  Line
  april 5, 2015 at 23:24

  Er helt vild med disse plakater ! Hvis jeg var så heldig at vinde skulle det være pigen med de sorte engle vinger. Love it !

 • Reply
  Maria Ørum
  april 5, 2015 at 23:40

  Er vild med pigen med de 2 ravne 🙂

 • Reply
  Camilla K.O.
  april 6, 2015 at 00:21

  Det er virkelig umenneskeligt svært at udvælge ét billede, når der er så mange helt afsindt smukke motiver. Hvert og et af dem er legende og eventyrlige – alligevel med et tvist af noget mørkere.
  Jeg er dog efter mange overvejelser blevet enig med mig selv om, at hvis jeg skulle gå hen og vinde, så er det THE BIRTHDAY PARTY – Untitled#22, som er løbet mest med mit hjerte.
  Jeg er virkelig draget af den smukke pige med fuglen i hånden, og vil elske at have dem begge til at pryde mit soveværelse. Tænk at kunne lukke øjnene hver aften til den slags poesi for øjnene. Det vil jeg godt nok gerne! 😉

 • Reply
  Cathrine Brandt
  april 6, 2015 at 02:31

  Jeg drømmer om at vinde plakaten med pigen, der blæser den store glasbobel. Den vil passe så fint til vores nye hus både med farverne og det rolige look.

 • Reply
  Katrine Nordvig
  april 6, 2015 at 06:54

  Jeg har længe været fuldstændig forelsket i VEE Speers billederne, så det er bidunderligt med en dansk forhandler (og så vissevasse, som også er en favorit hos mig!) Jeg har lyst til at hænge alle 18 billeder op i vores nye hus, men det bliver nok for meget for resten af familien… Så pigen med svanen fra Thirteen er mit førstevalg. Det er poetisk og smukt. Der er noget skrøbeligt over det samtidig med at det rummer stærke referencer til sagnverdenen. Jeg kan kigge på det i timevis og krydser fingre for at det ender på min væg <3

 • Reply
  Agnete Knudsen
  april 6, 2015 at 07:40

  Wauw! Jeg arbejder med unge og synes “Thirteen”-serien fortæller en hel masse om det at være teenagepige. Jeg skal til konfirmation hos en ung pige som lige præcis står et sted hvor der sker rigtig meget inde i hende og jeg ville gerne forære hende et af de tre nederste billeder (det med ravnene, kjolen med sommerfuglene og der hvor hun står med ryggen til).
  Billederne taler hver især til den kommende konfirmand på hver deres måde.
  Virkelig flotte!

 • Reply
  Ulla Fisker
  april 6, 2015 at 08:23

  Jeg vil gerne vinde billedet hvor svanen er med, det er simpelthen så smukt. 🙂

 • Reply
  Maiken
  april 6, 2015 at 09:14

  Jeg ønsker mig pigen med den gammelrosa kjole, det høje hår og glaskuglen. Synes den har et humoristisk udtryk, der ville passe godt hos os. Og så er jeg sikker på, min 5 årige pige vil synes den er rigtig fin!

 • Reply
  Line Olesen
  april 6, 2015 at 10:24

  Jeg ville gerne vinde det sidste billede fra Thirteen, fordi farver og motiv passer perfekt ind i mit walk-in-closet 🙂

 • Reply
  Danika Maia
  april 6, 2015 at 10:44

  Those photos are absolutely beautiful especially the Thirteen series!

  Danika Maia
  http://www.danikamaia.com

 • Reply
  Helle Skovbjerg
  april 6, 2015 at 11:47

  Jeg er helt forelsket i pigen med ravnene fra “thirteen”. Jeg har længe forsøgt at finde vægkunst med den rette stemning, der ville blande natur og menneske. Der er en blufærdig skønhed over billedet, jomfrueligt og melankolsk er det også, og jeg elsker den måde de rå ravne er kombineret med det blide og ømme ved pigen! Jeg bliver aldrig træt af at kigge på det! Wauw det er godt lavet og det passer perfekt ind i mine indretningsrammer. Lige hvad jeg kunne bruge! 🙂

 • Reply
  Nanna
  april 6, 2015 at 12:02

  Dejligt at vide at Vissevasse sælger disse plakater. Jeg ville gerne vinde pigen med bladende på ryggen fra Thirteen. Jeg synes det er så fint og skrøbeligt. Det ville give en fin kontrast til mine andre billeder på min billedvæg.

 • Reply
  Maria Thorup
  april 6, 2015 at 12:31

  Åh, jeg har ønsket mig sådan ét længe! Jeg kunne allerbedst tænke mig det med pigen med de sorte englevinger. Det er smukt og uskyldigt, og samtidig lidt mystisk og uhyggeligt. Synes det er så flot, så jeg krydser fingre! 🙂

 • Reply
  Camilla
  april 6, 2015 at 13:13

  THE BIRTDAY PARTY untitled#16 – Har haft øjne på denne siden jeg så den første gang i et boligmagasin! Jeg er vild med den, også vil den passe utrolig godt hjemme hos mig i både farve og udtryk!

 • Reply
  Trine
  april 6, 2015 at 14:19

  Jeg ville vælge pigen i den hvide kjole med kaninen. Det sætter så mange tanker i gang, som alle hendes billeder gør. Elsker alle hendes billeder.

 • Reply
  pia sroka
  april 6, 2015 at 14:39

  Nr 2 i Thirteen serien,fordi den passer lige ude i mine entre. 🙂

 • Reply
  Maria P
  april 6, 2015 at 15:09

  For et år siden flyttede jeg fra Danmark for drømmejobbet. I mit nye hjem har jeg stadig tomme vægge, da jeg kun vil omgive mig med kunst, som taler til mine sanser. På den ene eller anden måde – om det så er humor, lidt afsky eller ren og skær salighed.

  I min stue hænger stregtegninger af den danske designer Anne Sofie Madsen. Jeg elsker dem, hver og en. De rummer på den ene side en sarthed og smuk poesi, samtidig med at ansigterne kigger mig insisterende ind i øjnene. Jeg kan ikke afvige, de bare VIL fortælle mig en historie. Og det fine er, at historien er stærk og porøs på samme tid.

  Jeg får præcis den samme følelse med den blondeklædte pige fra The Birthday Party, som holder en kanin. Motivet er på den ene side hentet fra en syret fantasi, samtidig med at det rummer så meget virkelighed. Jeg håber, at jeg kan få endnu en insisterende kvinde op på min væg. De vil skabe en forfinet enhed og klæde hinanden så smukt.

 • Reply
  Lene
  april 6, 2015 at 16:58

  Pigen med de mørke vinger fra thirteen serien er virkelig smuk. Har selv en datter der nærmer sig den alder, så den ville kunne give anledning til at tale om forandringer i livet.
  Vh Lene

 • Reply
  Majken Kofod Sørensen
  april 6, 2015 at 16:59

  Endelig til at få fat i.. Elsker Vee Speers fantastiske univers og jeg ville nyde at se på untitled #30 fra serien The Birthday Party.

 • Reply
  Nanna Vanderskrog
  april 6, 2015 at 18:10

  Krydser fingre for at pigen og fuglen fra The Birthday Party kommer op og hænge over mit spisebord 🙂

 • Reply
  Amanda
  april 6, 2015 at 18:42

  Sikke en glædelig nyhed, at der endelig findes en dansk forhandler. Pigen med vinger af blade fra serien “Thirteen” ville passe så fint til min stue.

 • Reply
  Betina Lillemark
  april 6, 2015 at 19:57

  Sommerfuglekjolen er bare så smuk

 • Reply
  Gitte Manskov Hersom
  april 6, 2015 at 20:03

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde den i serien Thirteen med svanen – den er så smuk og vil være helt perfekt på min yngste datters værelse som har et lille svane tema 🙂

 • Reply
  Camilla Christensen
  april 6, 2015 at 21:31

  Det er alle bare helt vildt fine! Men skulle jeg vælge, må det nok være billedet af pigen og solsorten fra “THE BIRTHDAY PARTY”-serien. Det er bare så fint! 🙂

 • Reply
  Anne K
  april 6, 2015 at 22:10

  Jeg synes, at pigen med solsorten fra Birthday party-serien er så fin ! 🙂 Den vil passe perfekt til vores stue, hvorfra min søn og jeg netop ser på fugle 🙂

 • Reply
  Rikke Melgaard
  april 6, 2015 at 22:19

  Jeg synes at nr. 1 og 3 i “The Birthday Party” serien er afsindig smukke (det er de jo alle sammen men mine favoritter er disse). Selvom jeg utroligt gerne selv ville have et eksemplar, ville jeg nok give billedet til min gode veninde, som har været ved min side gennem en hård omgang sygdom det sidste halve år. Jeg synes billederne har en masse sjæl og jeg håber at have sådan et hængende, ville kunne minde hende om den styrke hendes nærvær og tid har givet mig. Et symbol på min taknemmelighed.
  Tak for god inspiration. Hav en god uge.

 • Reply
  Inge Christensen
  april 6, 2015 at 22:20

  Fantastiske billeder. Er vild med pigen med boblen.

 • Reply
  Stine Anine
  april 7, 2015 at 00:07

  Ej hvor fantastisk !!
  Jeg elsker Vee Speers. Hvis jeg bliver den heldige vinder, så vil jeg blive så glad for Pigen med fuglen i hånden fra The Birthday party . <3

 • Reply
  Line Jakobsen
  april 7, 2015 at 07:56

  Jeg er helt pjattet med hendes fotografier.. jeg ville gerne vinde pigen med de to ravne i “Thirteen” serien.

 • Reply
  Mari
  april 7, 2015 at 08:29

  Pigen med de sorte vinger fra Thirteen er vidunderlig….

 • Reply
  Camilla Nyegaard
  april 7, 2015 at 09:15

  Kan virkelig godt lide drengen med andemasken fra serien: Birthday Party!

 • Reply
  Tina Petersen
  april 7, 2015 at 10:12

  Jeg ville helt sikkert vælge pigen med fuglen i hånden fra den første serie – hun er så smuk 🙂 Min datter har længe ønsket sig den og har endda snart fødselsdag, så kan hun få den der, hvis jeg er så heldig at vinde! Hun ville blive SÅ glad 🙂

 • Reply
  Louise
  april 7, 2015 at 10:17

  Det billed der fangede mig mest var billed 4 i “thirteen”

 • Reply
  Eva B
  april 7, 2015 at 12:37

  pigen med de to ravne – hvorfor ser hun sådan ud, hvad vil han have mig til at tænke på? Den er mystisk, dragende og rørende i en pærevælling, synes jeg. Dramatiske kontraster med en purung lille pige, som står for uskyld / men det gør ravne ikke; det er noget med død og uhygge.
  Elsker hans plakater, så dragende.

 • Reply
  Ulla L
  april 7, 2015 at 19:02

  Pigen med de to blade på ryggen, fra “Thirteen” er bare helt forrygende….. Ville passe så godt hos mig 🙂

 • Reply
  Miatilda Andersen
  april 7, 2015 at 21:31

  13 serien er smuk. Jeg er især vild med det 3, billede..
  Miatilda A

 • Reply
  Mie K
  april 8, 2015 at 08:12

  Pigen med de to ravne fra Birthday serien vil jeg meget gerne vinde 🙂

 • Reply
  Lenette Kaalund
  april 8, 2015 at 08:37

  Uh de er alle så fine, 3 favoritter må være pigen med den lange fletning og saksen bag ryggen, pigen i den blå kjole med ravnen i hånden og pigen i hvidt med de to ravne…. I sidste ende må det være pigen med fletningen der er favoritten. Jeg synes billedet er fantatisk flot og man kan knytte mange fortællinger til billedet, hvorfor jeg gerne vil vinde netop dette billede.

 • Reply
  Camilla
  april 8, 2015 at 14:05

  The Birthday Party untitled #16 med pigen der blæser bobler ville pynte i mit ellers ret farveløse hjem. Alle plakaterne er virkelig smukke, men farven på hendes velourkjole er simpelthen så fin!

 • Reply
  Charlotte
  april 8, 2015 at 21:12

  The birthdayparty #37
  Der er lidt mystik og uhygge over billedet.

 • Reply
  hanne w
  april 8, 2015 at 22:07

  Har drømt om denne i evigheder! Så det er fantastisk at den endelig kan købes i DK 😀
  http://vissevasse.dk/collections/vee-speers/products/the-birthday-party-untitled-3

 • Reply
  Freja
  april 9, 2015 at 01:26

  De er alle sammen enormt smukke, men jeg tror min yndlings må blive pigen i den lyserøde kjole fra Birthday Party! Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg tror, at det handler om, at hun ser så tilpas umenneskelig ud, at jeg ikke føler mig utilpas til mode ved at kigge på hende på samme måde som med de andre – de er altså lidt uhyggelige, på trods af, hvor fantastiske de er!

 • Reply
  Maria P
  april 9, 2015 at 10:29

  Jeg kan pludselig ikke finde min kommentar; så jeg forsøger igen:
  The Birthday Party-pigen i blondekjole er hentet fra en syret fantasiverden, men rummer på samme tid utrolig meget virkelighed. En lethed i billedet, blandes med en tyngde. Og en skønhed blandes med en påmindelse om forgængelighed. Fantastisk. Der er en porøsitet og sarthed over hende, men samtidig kigger hun stærkt og insisterende på en. Du kan slet og ret ikke undvige hendes blik.

  Der hænger tre stregtegninger af kvinder (fra noget gammelt pressemateriale) i min stue af den danske designer Anne Sofie Madsen, som jeg forelskede mig i, da hun kom frem – i hvert fald i min bevidsthed – for fem/seks år siden. Væggen ved siden af disse kvinder er tom, fordi jeg ikke har fundet det helt rigtige selskab til dem. Dét har jeg nu. Pigen fra The Birthday Party med kaninen er trådt ud af samme univers og rummer den helt samme stemning som disse. En stemning, jeg ikke kan få nok af. Håber, jeg vinder hende.

 • Reply
  Michelle Jensen
  april 9, 2015 at 13:13

  Jeg ønsker mig pigen med haren fra serien “The birthday party”. Den er så flot

 • Reply
  Nadia P.
  april 9, 2015 at 13:35

  Jeg har længe ønsket mig den smukke plakat fra Thirteen serien hvor pigen står med de to ravne 🙂 Den er bare så smuk og dragende!!

 • Reply
  Anne schelde
  april 9, 2015 at 13:57

  Jeg ville nok vælge den asiasiske pige med vingerne. Men de er alle sammen med smukke

 • Reply
  Marianne Juhl
  april 10, 2015 at 11:28

  Jeg er totalt solgt over pigen med de sorte vinger. Jeg har været på jagt efter hende længe. Kan ikke forklare hvad det er hun rører inden i mig – men hendes udstråling er fabelagtig og helt magisk

 • Reply
  Camilla Hillerup
  april 10, 2015 at 17:19

  Jeg kunne godt tænke mig plakaten med de to ravne fra thirteen serien.
  Der er både noget mystisk, sjæleligt og tænksomt over den plakat, som jeg tænker jeg kan bruge lang tid på at kigge på.

 • Reply
  Amy
  april 10, 2015 at 17:21

  Jeg ville vælge billedet af pigen med de sorte vinger fra “The Birthday Party”, fordi hun fascinerer mig til uendelighed, tog det til trods for, at hun ses over alt i indretningsverden.

 • Reply
  Annelea Nielsen
  april 10, 2015 at 17:53

  jeg elsker disse plakater. Og ville elske at hænge plakaten med pigen med de 2 hårknolde og sort/hvid ternede nederdel. Den ville passe fInt ind i vores gamle hus vi er ved at total renovere

 • Reply
  Annelea Nielsen
  april 10, 2015 at 17:53

  jeg elsker disse plakater. Og ville elske at hænge plakaten med pigen med de 2 hårknolde og sort/hvid ternede nederdel. Den ville passe fInt ind i vores gamle hus vi er ved at total renovere

 • Reply
  Jessica Hansen
  april 10, 2015 at 19:12

  Jeg er fuldstændig forelsket i nummer 32! hendes blik er jo helt vildt fantastisk!
  http://vissevasse.dk/collections/vee-speers/products/vee-speers-5

 • Reply
  Sarah
  april 10, 2015 at 19:45

  Jeg synes, det er en ret fin detalje, at Thirteen-serien foregår i det samme “rum” som børnefødselsdagen. Ligesom de eventyragtige børn står Speers’ egen datter foran den rå grå mur. Det skaber en forbindelse tilbage til barndommen, og gør det endnu tydeligere, at det er en tid, som hun er ved at lægge bag sig.
  Billede #11 i Thirteen-serien, hvor hun har botaniske vinger, ser jeg som et afgørende øjeblik. De store vinger tynger hende måske, men vi er blot et splitsekund fra, at hun forliger sig med dem og vender sig om. Der vil ske en ændring hos hende, og dermed vil der ske en ændring med vingerne – de vil give en lethed frem for en tyngde.
  Jeg synes, øjeblikket er enormt godt fanget. Og vinder jeg, er det denne plakat, jeg vælger.

 • Reply
  Kirstine
  april 10, 2015 at 21:42

  Vil super gerne vinde pigen, der blæser bobler (the Birthday Party – Untitled #16). Er fascineret af pigens frisure og måden cirkelformer går igen i billedet.

 • Reply
  Åse Lejbølle
  april 10, 2015 at 22:37

  Jeg har kastet min kærlighed på Thirteen – Untitled#10: http://vissevasse.dk/collections/vee-speers/products/vee-speers-13. Jeg vil give den til min datter på 16 – synes, den rigtig fint udtrykker det sted, hun er lige nu :-).

 • Reply
  freja
  april 11, 2015 at 08:27

  Wauw de er alle så fine. Men skulle jeg vælge en, ville jeg vælge pigen med grissetuden fra birthdayparty. Ganske enkelt fordi det minder om mig selv som barn, smækbuksernog mærkelige masker:)
  God weekend

 • Reply
  Marie Louisa
  april 11, 2015 at 10:38

  Jeg er helt vild med ‘THE BIRTHDAY PARTY – Untitled#30’ – pigen i den hvide blondekjole med haren under armen.
  Kombinationen af det dramatiske mørke og den fine uskyld er helt fantastisk, og jeg vil elske at have den hængende – faktisk så meget, at hvis ikke mit held er med mig i denne forbindelse, så bliver jeg simpelthen nød til at erhverve den selv!

 • Reply
  June Spuur
  april 11, 2015 at 13:11

  Det er jo næsten alt for svært ikke at vælge dem alle sammen – de er jo så smukke hver og én 🙂
  Hvis jeg er den heldige vil jeg vælge denne smukke pige :

  http://vissevasse.dk/collections/vee-speers/products/vee-speers-7

  kh June
  jusp@hotmail.dk

 • Reply
  Lene
  april 11, 2015 at 15:23

  Jeg er vild med Vee Speers’ plakater. Jeg ønsker mig The Birthday Party – Untitled #30

 • Reply
  Linda M Pedersen
  april 11, 2015 at 18:48

  https://boligcious.dk/wp-content/uploads/2015/04/TheBirthdayParty.Untitled16-214×300.jpg?8c0a5b Jeg ville vælge nr 4 i viste…
  Den er skøn…Alle er de hver og en Noget helt særligt…

 • Reply
  Dorthe Keseler
  april 12, 2015 at 07:09

  Pigen med boblen er så fantastisk!!! Joko, det er de allesammen –
  Men præcis pigen med boblen fænger mig med den der barnlige uskyld, som jeg ville ønske man ku finde frem fra tid til anden❤️

 • Reply
  Janni Jensen
  april 12, 2015 at 07:11

  Meget gerne pigen i rosa der puster boblen..
  Smukt smukt billede!!

 • Reply
  Ditte
  april 12, 2015 at 07:24

  Jeg ville vælge The Birthday Party #3,
  The Birthday Party #16 og Thirteen #5.
  Behøver der være en grund udover at de alle er smukke?

 • Reply
  Ditte
  april 12, 2015 at 07:29

  Jeg er vild med The Birthday Party #16

 • Reply
  Charlotte
  april 12, 2015 at 07:30

  Jeg drømmer om untitled #3 kommer op og hænge på min væg.

 • Reply
  Nanna
  april 12, 2015 at 07:50

  Det er godt nok svært at vælge, da de alle er virkelig fede på hver deres måde. Pigen med de sorte vinger, har jeg altid været lidt fascineret at, men jeg må vælge pigen med fuglen fra “birthday party” serien, hvis jeg skulle blive den heldige vinder 🙂

 • Reply
  Jette Gad
  april 12, 2015 at 07:52

  det er godt nok svært at vælge men min favorit er fra birthday serien og er pigen i den blå kjole med fuglen….

 • Reply
  Sarah Bergen
  april 12, 2015 at 07:55

  De er simpelthen fantastiske og har så meget kant men samtidig super smukke til den skandinaviske stil.
  Jeg ville med glæde hænge untitled #16 i min stue

 • Reply
  Sarah Bergen
  april 12, 2015 at 07:56

  De er simpelthen fantastiske og har så meget kant men samtidig super smukke til den skandinaviske stil.
  Jeg ville med glæde hænge untitled #16 i min stue

 • Reply
  Annika Petersen
  april 12, 2015 at 07:56

  Jeg ville som det første billede vælge Pigen i sort fra serien Birthday party. Det ville jeg gøre fordi det er så modsætningsfuldt og spændende. Det er smukt, men dystert. Det er barnligt, men voksent. Det er uskyldigt, men samtidig provokerende.

  Det ville være mig en stor ære at have Vee Speers kunst hængende i mit hjem!

 • Reply
  Michelle Isabella
  april 12, 2015 at 08:04

  uha, det er svært, for de er alle så fede!! Men jeg ville nok vælge pigen med fuglen (hende fra siden), pigen med fletningen (bagfra) og/eller pigen med dukkerne i favnen. De er både lidt skræmmende, men også virkelig smukke!
  Skønt give away 🙂

 • Reply
  Sidse
  april 12, 2015 at 08:11

  Hold nu op nogle stærke billeder – dem ville jeg elske at have hængende og give noget kant til indretningen herhjemme. det er svært at vælge, men jeg tror det må blive pigen med fletningen og ryggen til – med saksen….

 • Reply
  Anja Damgaard
  april 12, 2015 at 08:13

  jeg ønsker mig den med sommerfuglene fra serien Thirteen

 • Reply
  Helle Bach-Hansen
  april 12, 2015 at 08:16

  Fantastisk og stort tillykke til Vissevasse 😉 det er så fantastisk det hun gør og jeg ønsker mig inderligt et af hendes kunstværker i mit hjem. Og tak til dig fordi du deler med os!!! Kærligst Helle

 • Reply
  Line lind
  april 12, 2015 at 08:19

  Pigen med sommerfugl ville jeg gerne vinde til stuen

 • Reply
  Anja Berger
  april 12, 2015 at 08:26

  De er alle så smukke og poetiske alle sammen, men vil især gerne vinde den hvor pigen står i profil med en fugl i hånden – så fin.

 • Reply
  Kristinna
  april 12, 2015 at 08:27

  Er helt vild med pigen med de to krager..synes det er så smukt!!

 • Reply
  Winnie Hammeken
  april 12, 2015 at 08:33

  Det er nogle super smukke plakater. Jeg kunne godt tænke mig pigen med harlekin skørtet. Jeg elsker hendes udtryk samtidig med det er et meget enkelt foto.

 • Reply
  helle Vinther
  april 12, 2015 at 08:33

  Untitled #5 er min klare favorit, så den vil jeg virkelig gerne vinde..

 • Reply
  Laura Thylin
  april 12, 2015 at 08:39

  Jeg ville vælge den med pigen, der har fuglen på hånden. Så poetisk og fin 🙂

 • Reply
  Laura Thylin
  april 12, 2015 at 08:39

  Jeg ville vælge den med pigen, der har fuglen på hånden. Så poetisk og fin 🙂

 • Reply
  marianne
  april 12, 2015 at 08:41

  De er så flotte alle sammen, at det er nær umuligt at vælge, men jeg ønsker mig billedet fra fødselsdagsserien, hvor pigen i den røde kjole blæser en boblen. Eller det med pigen og sommerfuglene..

 • Reply
  Daniela Lind
  april 12, 2015 at 08:42

  Pigen der blæser en boble. Den ville bare være så fin til min datters værelse.

 • Reply
  Rikke Vigga Olsen
  april 12, 2015 at 08:45

  Pigen med den sorte fugl i hånden er så fin.. Jeg elsker den måde hun holder den i åben hånd og de kigger på hinanden. Et rigtig smukt øjeblik.

 • Reply
  Marie
  april 12, 2015 at 08:51

  Pigen i rosa med boblen

 • Reply
  tine lund
  april 12, 2015 at 08:54

  Pigen med ryggen til og de hvide blomster…UTROLIG ro. Smukt.

 • Reply
  Jette Mariager
  april 12, 2015 at 09:01

  Pigen i rosa med boblen

 • Reply
  Anika
  april 12, 2015 at 09:04

  de er så fiiiiiine ❤️ jeg kunne godt tænke mig pigen med sommerfuglene på kjolen til mit soveværelse:)

 • Reply
  Christina Lindved
  april 12, 2015 at 09:07

  Jeg ønsker mig pigen i den lyserøde kjole der blæser en bobbel, men den sorte engel er også ret fantastisk

 • Reply
  Tina
  april 12, 2015 at 09:08

  Jeg vil mega gerne vinde den med den fine pige i den lilla kjole, som blæser i glasset!:-) Den har jeg længe ønsket mig, og har lige stedet den skal hænge!:-)

 • Reply
  Cathrine
  april 12, 2015 at 09:08

  Fantastisk at I har fået salget af disse overfede plakater.

  Har længe ønsket mig pigen med de sorte vinger fra Thirteen serien ❤️

 • Reply
  Rine
  april 12, 2015 at 09:11

  Pigen med de to ravne ville hænge rigtig fint i min stue.

 • Reply
  Gitte Jean Kjærgaard
  april 12, 2015 at 09:20

  – har denne morgen netop læst en artikel om Vee Speers i JP’s Boligtillæg. Tænkte, at hvis jeg kom til Stockholm, ville jeg klart prioritere at aflægge et besøg på hendes udstilling…. Wauw! De fotos har SÅ karisma og jeg vil nærmest kalde flere af dem ‘grotesk smukke’.
  Skulle jeg være dén heldige, vil jeg gerne eje pigen m. kragerne, nederst i højre hjørne, fra serien “Thirteen”….

 • Reply
  Pernille Jensen
  april 12, 2015 at 09:22

  Billedet af pigen med den sorte ravnekappe har jeg ønsket mig meget længe 😉

 • Reply
  Winnie ulv Bøndergaard
  april 12, 2015 at 09:23

  Hvis jeg skulle være så heldig, ville jeg uden tvivl vælge den klassiske med pigen der blæser boble. Det er bare gået hen og blevet et must have 🙂

 • Reply
  Gitte Sonne Andersen
  april 12, 2015 at 09:26

  Hvor er de bare smukke – hver og en – men hvis jeg skal vælge en favorit, må det blive pigen med de to ravne ❤️ Den ville pynte flot på min væg

 • Reply
  Tine Nielsen
  april 12, 2015 at 09:34

  De er så sindsyg flotte hendes billeder. Jeg ville elske at have pigen med den rosa kjole fra Birthday serien til at pryde min væg.

 • Reply
  Trine
  april 12, 2015 at 09:48

  jeg ville super gerne have pige der puster ballonen, fra serien the birthday party. Hun ville være så fin hjemme i min stue

 • Reply
  Claudia Billing
  april 12, 2015 at 09:51

  De er virkelig vilde. Jeg er tosset med nr 16, 30, 42 og den første der klædt i sort, tror det er nr 3. Men min favorit er nok nr 30 selvom det er svært at udvælge en!!

 • Reply
  Malene ml
  april 12, 2015 at 10:04

  Jeg vil så gerne vinde pigen med de sorte vinger, hun er så fin og dyster, eller så skulle det være pigen i den hvide kjole med den døde kanin 🙂 jeg krydser fingre!!

 • Reply
  Christina
  april 12, 2015 at 10:15

  Jeg er vild med Vee Speers univers. Der er så mange udtryk og stemninger. Herhjemme ville pigen med de store vinge pynte på gallerivæggeb og jeg ville glæde mig over plakaten hver dag.

 • Reply
  Jane Haugaard
  april 12, 2015 at 10:19

  Jeg vil håbe, at jeg vinder den sårbare pige med de sorte vinger

 • Reply
  Malene
  april 12, 2015 at 10:23

  Den lille pige i lyserød kjole, der blæser en boble. Ville passe perfekt ind til min datters værelse 🙂

 • Reply
  christina toft-nielsen
  april 12, 2015 at 10:34

  Super skønne. Jeg ville vælge pigen med svanen – har altid været fascineret af det smukke men samtidig meget kraftfulde dyr. Og så er farverne/nuancerne så fine:-)

 • Reply
  malene Jacobsen
  april 12, 2015 at 10:54

  Åh de er bare så flotte – jeg er vilde med dem

 • Reply
  Chanette Jørgensen
  april 12, 2015 at 12:05

  Har længe ønsket mig pigen med de to ravne fra “thirteen” serien <3 De er alle smukke, men den der fanger mit øje

 • Reply
  Bettina Larsen
  april 12, 2015 at 12:20

  Det må blive pigen i den lyserøde kjole med glasboblen fra serien The Birthday Party .
  Altså første billede i anden ræke 🙂 Det er smuk. og ville være så fint til det nye værelse jeg er ved at indrette til mig datter 🙂

 • Reply
  Lene
  april 12, 2015 at 12:27

  Pigen med vinger af blade, sådan en fin og anderledes engel.

 • Reply
  Henriette
  april 12, 2015 at 13:40

  Pigen med de sorte englevinger ville være så smukt et værk at have hængende i vores kommende nye hus.

 • Reply
  Anja Lykke Rasmussen
  april 12, 2015 at 14:35

  Uh, det er næsten en umulig opgave at vælge EN favorit, da de alle er super smukke og “taler” til mig. Serien Thirteen er jeg særligt vild med, måske det har noget at gøre med at der er en teenager i huset…den skræmmende, udfordrende, vanvittige og spændende rejse fra barn til voksen. Pigen med ravnene er den jeg gerne vil vinde.

 • Reply
  Lise Kristensen
  april 12, 2015 at 15:35

  Wauw – de er flotte.
  Pigen med stort, opsat hår som puster sæbeboble/glaskugle er min favorit. Livet er skrøbeligt og smukt ❤️

 • Reply
  Pia jensen
  april 12, 2015 at 16:09

  Jeg har lige opdaget de fantastiske billeder fra ver speers og synes de er SÅ gode! Jeg vil gerne vinde pigen med blomster ranken bag på ryggen hvis jeg . . bliver den heldige. Jeg synes den symboliserer ro og balance som jeg vil have glæde af at kigge på i en travl hverdag.

  Vh pia

 • Reply
  Yolanda
  april 12, 2015 at 16:55

  Alle sammen er fantastiske. Poetiske og de transporterer os til en drømmeverden. Men pigen med den sorte fugl i hånden er min favorit. Det har en anderledes nostalgisk stemning som jeg er helt vild med. Den måde hun kigger på den fugl… hun er overlagen og samtidig fuld af empati. I love it!!!

 • Reply
  Thomas
  april 12, 2015 at 19:32

  Pigen med ballon / tyggegummibobbel. Den skal hænge på min datters værelse, hvis vi er den heldige / Thomas

 • Reply
  Tilde
  april 12, 2015 at 19:56

  den første med pigen og fuglen er meget enkel, smuk og magisk. Ønske herfra 🙂

 • Reply
  Louise Hvillum
  april 12, 2015 at 20:50

  Jeg er vild med “the black angel” og hun vill pynte så fint i votes nye hjem!

 • Reply
  Jeanne Hørdal
  april 12, 2015 at 23:04

  Jeg ville blive super glad for pigen med de to ravne, fra “Thirteen” serien for hun er så vildt smuk

 • Reply
  Louise Holm
  april 12, 2015 at 23:50

  Jeg er helt forblændet af pigen i den hvide kjole, der holder en kanin. Dét ansigtsudtryk… Wow!

 • Reply
  Thine Bak
  april 13, 2015 at 00:13

  Hvor ville jeg gerne eje hvert og et af de fantastiske billeder.
  Men største ønske er pigen i kjolestativet med de to fugle.

 • Reply
  Louise
  april 13, 2015 at 11:35

  Hej Malene
  Hvis jeg vinder, så kunne jeg godt tænke mig fra serien “thirteen” den, hvor pigen står med ryggen til. Jeg kan ikke se navnet på motivet desværre 🙂
  Hun laver virkelig nogle skønne plakater. Man ser efterhånden heller ikke et eneste boligfoto på instagram uden et af hendes billeder! 🙂
  Mvh Louise

Leave a Reply