KIDS Produkt og design (Interior design)

En vaskeægte COMPANION

I august måned 2014 besøgte jeg Design Trade messen i Bella Centeret. Her faldt jeg i svime over Companion – En fantastisk charmerende lille fyr, som ikke alene er skøn og innovativ i dens design, men også virkelig lækkert håndværk.

En vaskeægte COMPANION

Companion i mit køkken. Her sidder han og pynter, og når vi bliver flere rundt om bordet, gør han sig nyttig og ofrer sig som siddeplads. Hans sæde er i egetræ og det er så lækkert behandlet – Man sidder godt på Companion.

Companion er designet af Phillip Grass, som bor i København sammen med sin familie.

Jeg tænker tit på, hvor svært det må være for designere at leve op til forbrugernes og pressens evige efterspørgsler på NYT, spændende og innovativt design – De basale møbler som sofaen, stolen, sengen og bordet er jo opfundet, og det er efterhånden begrænset, hvor mange nytænkende udtryk man kan trylle frem i disse møbler. Men så støder man på en fyr som Phillip Grass, en ung udmyg designer som står der med et design, som i mine øjne er total nytænkende. Et design som taler til mine følelser. Companion har nemlig personlighed, ja nærmest et menneskeligt udtryk, og samtidig er den designer-lækker! Companion er mere end en skammel, en sød ven, et møbel og et lækkert design – Companion er en skulptur – en funktionel skulptur.

Vi skal åbne øjnene og omfavne de her nye dygtige designere, det kræver mod og virkelig hårdt arbejde at slå igennem i et land med så stærk en international status, når det gælder møbeldesign. Det skal ikke kun handle om Arne Jacobsen, Finn Juhl, Børge Mogensen og Co. Nej vi skal vise at vi har noget at have et i, at vi kan blive ved at skabe lækkert innovativt design. Lad os bakke op om og hjælpe de nye dygtige designere på vej.

Jeg har leget med Companion hjemme hos mig, og han er blevet sådan en fin ven af huset. Selvfølgelig elsker ungerne ham, alle dem der kommer her i huset, men det gør alle de voksne som møder ham også.

En vaskeægte COMPANION

Min søn Wilfred på 4 år synes Companion skal flytte op på hans værelser (vi er ikke helt enige). Jeg har prøvet at bruge ham på forskellige måder og Wilfred synes, Companion er skøn, når han står ved siden af hans seng og holder både bøger og lampe… Jeg synes faktisk også, at det fungerer meget godt må jeg indrømme.

En vaskeægte COMPANION

Companion er standard højde på 45,5 cm, men da jeg besøgte Phillip Grass nævnte han, at han disse dage venter på en lille Companion i børnestørrelse.

Phillip Grass er på vej til den store anerkendte møbelmesse i Milano, og nøj hvor jeg krydser fingre for, at han får en fuld ordrebog.

Hvis du er forelsket i Companion, så kan jeg fortælle dig, at den fås i mange flere farver og med tre forskellige træsorter. Den findes faktisk også i en anden version med fire ben… Tjek dem ud her: phillipgrass.com

En vaskeægte COMPANION
Artikel
En vaskeægte COMPANION
Beskrivelse
I august måned 2014 besøgte jeg Design Trade messen i Bella Centeret. Her faldt jeg i svime over Companion - En fantastisk charmerende lille fyr, som ikke alene er
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply