DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Raven – Dagens Poster

Jeg har fulgt Gefiltefish, som står bag Dagens Poster valg,  et godt stykke tid nu. Jeg er ret vild med hele universet, det gullige papir, sværten, og den dysterhed, der ofte er i illustrationerne – En dysterhed med humor. Dagens Poster er bare smuk og mystisk, og er egentlig ikke en typisk illustration fra Gefiltefish. -Og så er der alligevel en tydelig DNA i udtrykket. Gefiltefish laver tit portrætter og dem ELSKER jeg, fordi de er skæve, mærkelige, humoristiske og karakterfulde. Kig selv forbi websitet og se hvad jeg mener…. det foregår lige her her

God fredag derude!

Raven - Dagens Poster

Raven – Dagens Poster
Artikel
Raven – Dagens Poster
Beskrivelse
Jeg har fulgt Gefiltefish, som står bag Dagens Poster valg,  et godt stykke tid nu. Jeg er ret vild med hele universet, det gullige papir, sværten, og den
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply