Gaveidéer (Gift ideas) INTERIØR

Everyday heroes…

Da jeg besøgte North Modern messen i København for et par måneder siden, faldt jeg for disse EVERYDAY HEROES fra Strups. Sjove hvidmalede actionhelte på display i de altid så populære Dome’s – jeg synes de er skønne og de bringer lidt kant og humor ind i boligen, og det er noget jeg sætter pris på.

Jeg var også ret vild med den flotte illustration: “Do Your Best” – en illustration, som vil være flot med Everyday Heroes.

Se mere her

Everyday heroes...

 

 

 

Everyday heroes…
Artikel
Everyday heroes…
Beskrivelse
Da jeg besøgte North Modern messen i København for et par måneder siden, faldt jeg for disse EVERYDAY HEROES fra Strups. Sjove hvidmalede actionhelte på display i
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply