BØGER Gaveidéer (Gift ideas) INTERIØR

Display dine lækre magasiner

Selvom jeg er et online medie, og primært søger min inspiration på nettet, så kan jeg ikke løbe fra, at jeg elsker smukke magasiner. Jeg er også stor-indkøber af kunstbøger og coffeetable books. Jeg elsker at have dem liggende fremme, fordi de inspirerer mig i min hverdag, og der skal ikke mere til end en smuk forside.

Kristian Lindhardt Nørhave kontaktede mig for lidt siden, han ville gerne præsentere sit design for mig. Krisitan a.k.a. K.N.S. har nemlig designet en løsning i akryl, som giver dig mulighed for opbevaring af bøger, der ikke tager fokus fra bogens/magasinets smukke forside. Det  måske ikke rocket science, men jeg synes de er ret fede, og faktisk lige noget jeg står og mangler – og så er priserne rimelige.

Display dine lækre magasiner

Jeg har valgt at anvende den medium høje holder KL10s SH  til mine yndlingsmagasiner, og jeg skifter jævnligt mellem hvilket blad, der skal stå forrest, på den måde sker der lidt visuelle ændringer. Denne holder kan også bruges til andre ting f.eks. opbevaring af stearinlys eller garn hvis du er en strikke-type.

.Display dine lækre magasiner  Display dine lækre magasiner

Den aflange holder KL10s SB præsenterer bøger og magasiner med fokus på bogens ryg. Dette er praktisk, hvis du skal anvende den til at rumme et større mængde. Den fungerer i virkeligheden som en slags usynlig bogstøtte. Genial til kogebøger, jeg har anvendt den til et miks af magasiner, kunst- og indretningsbøger.

Display dine lækre magasiner

Display dine lækre magasiner

 

Kristian har også designet en lille holder KL10s L til rodet på skrivebordet eller til make up’en på badeværelset. Jeg forsøgte at anvende den til min ipad, så den får en lille hældning, hvilket er praktisk i køkkenet, når jeg kokkererer ud fra en opskrift, jeg har fundet online. Den er også smart når du streamer musik, fordi du har et lettere overblik når den står lidt på skrå (se herunder)

Display dine lækre magasiner                                              .Display dine lækre magasiner

Her har jeg anvendt KL10s L til skriveredskaber og mine briller.    Display dine lækre magasiner

Hvis du er den heldige ejer af en pejs eller brændeovn, så kan du også købe en holder til brænde, den kan du se her

Foto og styling: Malene Marie Møller


Annonceindlæg skrevet af Malene Marie Møller 

Display dine lækre magasiner
Artikel
Display dine lækre magasiner
Beskrivelse
Selvom jeg er et online medie, og primært søger min inspiration på nettet, så kan jeg ikke løbe fra, at jeg elsker smukke magasiner. Jeg er også
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply