DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

RebelPick Monday: Stege

Ugens RebelPick fra Artrebels er faldet på Morten Lundrups portræt, af den her lille mand fra Stege. Billedet gør mig nysgerrig og starter en indre spørge-runde: Hvem er han? Er han alene? Hvorfor er han så fint klædt på? Hvad venter han på? – Hvem venter han på? Har han mon netop begravet sin kone….? 1000 spørgsmål melder sig, og dermed involverer billedet mig og stiller krav om at fortælle en historie – Det er derfor, jeg er vild med det!

RebelPick Monday: Stege

RebelPick Monday: Stege
Artikel
RebelPick Monday: Stege
Beskrivelse
Ugens RebelPick fra Artrebels er faldet på Morten Lundrups portræt, af den her lille mand fra Stege. Billedet gør mig nysgerrig og starter en indre spørge-runde:
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply