DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Ms. Bunny – Dagens Poster

Dagens Poster er slet ikke en poster, det er et akryl maleri på lærred, og et unika værk af Maria Permin Berger. Jeg har en kærlighed for kunst med mystik og weirdness, og når det er kloninger mellem mennekser og dyr, er min interesse som oftest vækket. Det er en utrolig smuk teknik Maria har arbejdet med her, med associationer til både kultegning og foto – ret flot lavet. Jeg elsker at motivet er blødt sløret og holdt i sort. Meget meget fint værk og så er det originalt og unika!

Kan købes i det online galleri 42gallery.com

Ms. Bunny - Dagens Poster

Ms. Bunny – Dagens Poster
Artikel
Ms. Bunny – Dagens Poster
Beskrivelse
Dagens Poster er slet ikke en poster, det er et akryl maleri på lærred, og et unika værk af Maria Permin Berger. Jeg har en kærlighed for
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply