DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Den gode sag! – Dagens Poster

I dag er Dagens Poster indlægget lidt anderledes – I dag får du mulighed for at gøre en forskel. Jeg så et opslag i går på Facebook, og tænkte, at det her det vil jeg gerne kommunikere ud, det er vigtigt!

Kasia (i kender hende fra JA-Hatten plakaterne) er ikke blot dygtig rent grafisk, hun har også en fantastisk fin streg. Hun er en efterspurgt kunstner, som dekorerer vægge, møbler, søjler – you name it – hun udfører det. Humoristiske, finurlige og skæve tegninger i fri hånd med tusch. Kasia har endda illustreret vægge hos L.O.C og Christiane og hos Szhirley.

Kasia har lavet en skøn print-serie af i alt 9 forskellige sjove illustrationer – Serien hedder “De Skidende Fugle” og den er pragtfuld. Hvert motiv er signeret og nummereret i et oplag på i alt 25 eksemplarer pr. motiv. med dertilhørende ægthedscertifikat.

Hele denne serie er sat på auktion og alle pengene går ubeskåret til en fin sag – du har nok hørt om den: “Fighting for Magnus (MIV) ” – En lille dreng på 8 år, som er alvorligt syg af en ondartet agressiv hjernesvulst. I Danmark kan man ikke gøre noget for Magnus, han er dødsdømt. I Houston derimod, har man oplevet gode resultater med en behandling – dette koster dog 800.000 kr. Kasia og en masse andre private, organisationer og virksomheder spæder til for, at Magnus kan tage til Houston og modtage den behandling som forhåbentlig kan redde hans liv.

Læs om sagen i Facebookgruppen og byd evt. på Kasias print eller bidrag med en privat donation. Alt hvad du  behøver at vide står i FB-gruppen i højre kolonne.

Her kan du se 5 ud af de 9 skønne print fra Kasia’s hånd – resten kan du se her

Den gode sag! - Dagens Poster Den gode sag! - Dagens Poster Den gode sag! - Dagens Poster Den gode sag! - Dagens Poster

Den gode sag! - Dagens Poster

 

Den gode sag! – Dagens Poster
Artikel
Den gode sag! – Dagens Poster
Beskrivelse
I dag er Dagens Poster indlægget lidt anderledes - I dag får du mulighed for at gøre en forskel. Jeg så et opslag i går på Facebook
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply