INTERIØR

En mand med en idé – skal vi hjælpe ham lidt på vej?

Du kan sikkert nikke genkendende til de der små daglige irritationsmomenter, som får dig til at undre dig over, at ingen har opfundet en løsning, som afhjælper problemet og gør din daglig dag en smule mindre besværlig. 

-Men det er ikke så lige til at føre en idé fra idé til et færdigt produkt. Den største barriere er økonomi – det koster mange penge blot at udvikle en prototype – altså hvis det er et produkt, som kræver mere end et par strikkepinde, en symaksine eller en tur i hobbyværkstedet. Det er heldigvis lettere i dag, at rejse penge til sine produkter via fundraising.

Jeg blev kontaktet af en fyr, som har fået en idé – en af de der idéer som løser et dagligt irritationsmoment for mig og helt sikkert også for dig. Fyren hedder Jesper Falck Legaard og han har opfundet en magnetisk bordskåner – Det er så simpelt og så godt tænkt, at det er svært at fatte, at ingen har opfundet dette før.  Jeg oplever ofte, at vi sender en varm gryde rundt under middagen, som for Gud skyld ikke må placeres på bordet uden bordskåner, og det kan være svært at jonglere varm gryde, grydeske, påfyldning af tallerken og bordskånere på samme tid – Jespers bordskånere bliver siddende under gryden – De hedder Gekko og de er da geniale!

En mand med en idé – skal vi hjælpe ham lidt på vej?

Jesper har fået udviklet et par prototyper, som jeg har fået lov at teste. Disse i ser på billedet har jeg lånt, det er ikke det endelige produkt, men du fanger godt idéen ikk? Du får to bordskånere i en, den lille propel-lignende i midten (den bliver ændret til at have fire ”arme” i stedet for tre, for at opnå højere stabilitet) er til små gryder, mens den store kvadratiske er til store gryder og pander.

Bordskånerne kan opbevares på køleskabet som magnet – så er den altid lige ved hånden. Materialet er tre lag uld med et magnetisk felt i midten.

Der er brug for din hjælp!

Jesper Falck Legaard har brug for din hjælp for at hans opfindelse kan blive en realitet – Han har startet et Kickstarter projekt via Kickstarter.com – Her kan du støtte ham ved at donere penge alt fra 12 kr. og op efter – støtter du med 149 kr. eller mere får du et GEKKO-sæt. Der er allerede mange der har været så fine at støtte dette cool produkt, men der er lidt vej igen.

Hvis du tænker, at du godt kunne bruge disse magnetiske bordskånere – (du kan måske allerede nu overveje, om dette er julegaven 2015 til manden, der har alt? ) – Klik her  – Det ville da være en dejlig følelse at hjælpe en designer på vej og have indflydelse på om dette design lander i butikkerne og i de danske hjem ikke sandt?

 

 

 

En mand med en idé – skal vi hjælpe ham lidt på vej?
Artikel
En mand med en idé – skal vi hjælpe ham lidt på vej?
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Mia Luise
  februar 14, 2015 at 12:37

  Det er da ikke nytænkende. IKEA har fx en version, hvor de både kan bruges som grydelapper og magnetiske bordskåner til kr. 16,- : http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/50185143/

  Og jeg tror også at mine svigerforældre har nogle, garanteret købt i Imerco eller sådan noget.

  Men Jespers er da helt sikkert pænere i designet 🙂

  • Reply
   Malene Marie Møller
   februar 16, 2015 at 10:01

   Hej Mia Luise

   Nej, jeg er blevet klar over at idéen ikke er ny, jeg er blevet bestormet med kommentarer og mails… ha ha ha, dejligt med så involverende læsere, det er jeg super glad for. Og jeg er enig, Jespers designudtryk er ret fint i forhold til det der findes på markedet:-)

   Tak for input – det er værdsat, god dag.

   Kh. Malene

 • Reply
  Marie
  februar 14, 2015 at 14:09

  Eva solo laver en serie af magnetiske bordskånere, som har været fremme længe.

  Så jeg er enige i, at der desværre ikke er så meget nytænkning i det..

  • Reply
   Malene Marie Møller
   februar 16, 2015 at 09:59

   Hej Marie

   Til gengæld er designudtrykket nyt, og Evasolo lave dem ikke i filt:-) Så dejligt at der er et udtryk til alles smag.

   God dag og tak for kommentar.

   Kh. Malene

 • Reply
  Daisy Hilbrands
  februar 14, 2015 at 14:51

  Kan godt være ideen ikke er ny, men synes de er smarte og flotte. Ville gerne købe dem. Har derfor også posted et indlæg om dem

 • Reply
  Martin
  februar 14, 2015 at 15:51

  Menu har også lavet en
  http://m.bahne.dk/bordskaner-magnetic-propel-sort.html

  • Reply
   Malene Marie Møller
   februar 15, 2015 at 11:38

   Hej Martin
   Tak for info – der er en del, der skriver at det ikke er en ny idé, så den tager jeg til mig, jeg havde bare ikke lige set det før. Til gengæld er udtryk/formgivning lidt ny:-) så måske det kan lokke.
   God dag:-)

   Kh. Malene

 • Reply
  Annette
  februar 14, 2015 at 16:40

  Idéen er ikke ny, Jeg har flere magnetiske bordskånere. Disse er dog de flotteste, jeg har set og ville klart kunne erstatte flere af dem jeg har!

  • Reply
   Malene Marie Møller
   februar 15, 2015 at 11:37

   Hej Annette

   Dejligt at du trods idéen ikke er helt ny, synes disse er flotte:-)

   Kh. malene

Leave a Reply