Kunst VÆRD AT BESØGE

Helen Sobiralski – brogbygger mellem maleri og fotografi

Helen Sobiralski er fotograf og storyteller, bosat i Berlin. Hun har vundet flere priser for denne serie med titlen ‘Cockaignesque’ -En fotoserie om rigdom og overflåd – jeg er dybt fascineret.

Den her bølge af fotokunst vi ser lige nu, hvor der bliver eksperimentet med foto og maleri, er jeg i det hele taget utrolig fascineret af, jeg suger til mig, og kan slet ikke få nok. Som nævnt tidligere i dag (se Dagens Poster) så tror jeg virkelig på, at Portrætter bliver det næste nye sort i boligen -og meget gerne gamle malerier eller foto som er iscenesat, med referencer fra historien. Find dem evt. i antikvitetbutikker, i dine bedsteforældres gemmer eller på loppemarkeder.

Helen tager udgangspunk i de gamle barok still-life malerier og opbygger et scenografisk miljø, hvor både lys og mørke spiller en afgørende rolle for opnåelsen af den helt perfekte dramatiske stemning, som kendetegner den tid og stil, vi husker fra historiebøgerne. Kvinderne er perfekte, mystiske, udtryks- og hemmelighedsfulde. Scenerne de er placeret i er dystre og melankolske – her er masser af storytelling.

Jeg er speachless, hvad synes du?

Følg Helen på Facebook eller besøg hendes website og se mere her

Helen Sobiralski - brogbygger mellem maleri og fotografi Helen Sobiralski - brogbygger mellem maleri og fotografi Helen Sobiralski - brogbygger mellem maleri og fotografi Helen Sobiralski - brogbygger mellem maleri og fotografi Helen Sobiralski - brogbygger mellem maleri og fotografi

via: Mymodernmet.com

Helen Sobiralski – brogbygger mellem maleri og fotografi
Artikel
Helen Sobiralski – brogbygger mellem maleri og fotografi
Beskrivelse
Helen Sobiralski er fotograf og storyteller, bosat i Berlin. Hun har vundet flere priser for denne serie med titlen 'Cockaignesque' -En fotoserie om rigdom og overflåd - jeg er dybt
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply