DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Aalborg – Dagens Poster

Vi har set rigtig mange landkort over de store byer i Danmark de seneste år. Print med landkort i boligen er stadig et hit, men der er mange at vælge mellem. I dag gør jeg det endnu sværre for dig at vælge, med dette flotte print fra Hang It Up. Landkortet er smukt udarbejdet, med vintage look og holdt i lækre farver. Du kan selvfølgelig vælge mellem flere byer og andre farvekombinationer – Klik på hotspottet på billedet herunder og kom til webside.

Aalborg - Dagens Poster

Aalborg – Dagens Poster
Artikel
Aalborg – Dagens Poster
Beskrivelse
Vi har set rigtig mange landkort over de store byer i Danmark de seneste år. Print med landkort i boligen er stadig et hit, men der er mange at væ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply