Elegant løsning til krydderurterne

De fleste kender nok følelsen af at have købt henved en milliard basilikumplanter i supermarkedet! De små potter med urter holder desværre aldrig særlig længe, og når tit aldrig ud af den omgivende plastindpakning, hvilket jo er synd og skam for både planterne og for æstetikken i køkkenet!
Elegant løsning til krydderurterne
Det københavnske designkollektiv Nämen har spottet en lille niche her, og har derfor lanceret den fine Urtefryd-potte, der hjælper dig til at holde liv i dine krydderurter. Urtepottens enkle design gør at den nemt passer ind i de fleste køkkener, og funktionaliteten er grundigt gennemtænkt. Bunden af urtepotten består nemlig af en forhøjning, der hæver rødderne over bunden, så man undgår eventuel overvanding. Desuden har den et lille C-formet låg, som skjuler jorden, men stadig gør det nemt at vande planten.

Elegant løsning til krydderurterne

Urtefryd er fremstillet i fødevaregodkent melamin, og kan tåle at gå i opvaskemaskinen imellem brug. Den vejldende udsalgspris er 129 kr.

Elegant løsning til krydderurterneIndtil videre forhandles Nämen’s Urtefryd hos Dimseriet på Nørrebro, og fra næste uge på Kaiku.dk og 1stfloor.dk, men flere forhandlere kommer snarest, og kan findes på namen.dk.

Urtefryd er tidligere blevet udvalgt og udstillet af trend forskningsinstituttet PEJ Gruppen, som en del af deres 2014-fokus på nye danske designtalenter – du kan læse omtalen hér.

NB: Du kan f.eks. også bruge potten til forårets skønne løgplanter – hyacinter, påskeliljer og krokus vil også kunne trives i den lille potte.

Elegant løsning til krydderurterne
Artikel
Elegant løsning til krydderurterne
Beskrivelse
De fleste kender nok følelsen af at have købt henved en milliard basilikumplanter i supermarkedet! De små potter med urter holder desværre aldrig særlig længe
Forfatter
Boligcious

Maria Fynsk Norup

Web & Graphic Designer, Creative Communicator, Photographer and Botanist. Co-owner/-editor at Boligcious. Maria has studied Biology and History of Art, and has a special interest in sustainable design, but is basically a lover of all things creative and beautiful.

12 Comment

 1. Tak for skøn omtale:-) vi glæder os top meget til de skønne urtepotter lander i butikken/webshoppen. MH Sanne/1stFloor.dk

  • Hej Sanne,
   velbekomme, det var så lidt :) Vi kan godt forstå at I glæder jer!
   Mvh Maria

 2. Sikken lækker artikel, og dejligt med så positiv en reaktion.
  Vi har sendt de første kasser af sted i går, og arbejder hårdt med at få skabt flere muligheder for at få fingre i vores lille potte.

  Det hele er gået lidt stærkt de sidste par dage :)

  Venlig hilsen
  Andreas fra
  Designkollektivet Nämen

 3. How can I buy your herb pots I saw them at a friends in london

  They are great

  Many thanks

  • Hi Avril
   Check out their website: http://namen.dk

   Good luck

   Cheers Malene

   • Sorry I cannot u deist and Danish but please can you tell me how much it would be to have 20 vases sent to london many thanks

    Avril edwards

    • I have no idea Avril, but I think you should send them an e-mail and ask them, i’m sure they understand english, and they can help you.

     Have a nice day

     • Thank you so much for your help how do I contact them ? What is their e mail address many thanks

    • Hi Avril

     I just saw your emails, but i cant reply you. Somethings wrong with the e-mail address you provided.
     Please send us your email address again, so we can get you your herbs pots :)

     • Hope this one works

    • Still dont work Avril Edwards

     Try to contact us through our webshop
     https://www.facebook.com/namendesign?fref=ts

     Hope this works
     /Andreas from Nämen

 4. ^kind regards Andreas from Nämen

Leave a Comment

Email (will not be published)