INTERIØR

Plates… Lot's of plates – #1

Plates... Lot's of plates - #1

“Big Feet” af Krasznai

Vi lavede en lille ønskerunde på Facebook i lørdags – Vi spurgte om, I havde nogle ønsker til indlæg her på Boligcious. Vi fik masser af respons, og det er vi så glade for. Vi fik bl.a. ønske om et indlæg om tallerkner – det er en forspørgsel, som jeg husker vi har fået før, så nu skal det besvares….

Se det der med tallerkner er ikke nemt for et porcelæns-freak som jeg. Jeg kan jo ikke begrænse mig, for der findes ved gud så meget smukt, skævt, klassisk og funky tallerken-grej derude. Jeg kommer derfor til at dele indlægget – lad os sige det bliver en serie af 3, hvoraf dette er det første, så må vi se om jeg kan holde mig til kun tre indlæg ♥

 

Plates... Lot's of plates - #1

Tallerkner i stentøj, matte tallerkner, tallerkener med smuk glasur eller ujævnhedder er ret populære lige nu. Hvis det ser hjemmelavet ud, så kan du være sikker på, at du er med på tendensen.

Moodboard herover med start øverst til venstre: “TEEMA” fra Iittala grå og stilren | De næste to smukke ujævne tallerkner er fra Broste Cph. Du genkender dem nok i udtrykket, de er fra den populære serie NORDIC, men i en ny farve Sand – kommer dette forår. | Nederst en smuk grå-grøn tallerken fra FermLIVINGs serie NEU Øverst til højre Gurli Elbækgaards smukke smukke stentøjstallerkner – kan købes hos Stillben.dk | Nederst Tallerkner fra HAY i et spændende udtryk

Plates... Lot's of plates - #1

Alt fra Broste Cph.

Plates... Lot's of plates - #1

HYBRID hedder en ret fantastisk og innovativ serie porcelæn fra Seletti. Alle dele i serien har forskellige pigenavne, og er meget unikke i deres udseende. Hybrid kollektionen bygger på idéen om at parre to forskellige slags mønstret porcelæn, som sammen danner et helt nyt og mere moderne udtryk. Se mere hos Designdelicatessen.dk

Plates... Lot's of plates - #1

NEU fra FermLiving – jeg er SÅ vild med den serie

 


 

 

 

Plates... Lot's of plates - #1

Fra øverst til venstre: MORMOR hedder den skønne viskestykke ternede tallerken fra Normann Cph. designet af Gry Fager. Fås i to størrelser | Måske genkender du de to herre på næste tallerken? Det er tvillingerne fra Alice i Eventyrland? Der findes en helt serie med figurer fra det skønne eventyr og det kunne være sjovt at mikse dem på kryds og tværs. De er designet af Eleanor Stuart – Se mere her | Design Letters har griflet hele alfabetet ned på en serie tallerkner, med Arne Jacobsens typografi. Flot, stilren, grafisk og tidsløs | Nederst en smuk Siirtolapuutarha tallerken fra Marimekko | Skønne skæve håndlavede tapas tallerkner lavet af susansimonini | Nederst til højre: Jason Millers har designet disse smukke tallerkner, som han kalder Seconds. Designeren udtaler: “Fejlproducerede produkter anses for uperfekte og er derfor mindre værd. Men hvem opdigtede denne regel? Hvem har sagt, at en dekoration skal sidde i midten, at blomster ikke kan gro nedad, og at en hel fugl er bedre end en halv? Conventions are for suckers”! se mere her

 

Plates... Lot's of plates - #1

Jeg er helt solgt i NEW NORM fra Menu – Det er så elegant, smukt og delikat, og det bliver nok, det jeg vil investere i, når jeg lige om lidt skifter mit stel ud. Bare farverne er så lækre, at man bliver sulten… lækkersulten 🙂

Plates... Lot's of plates - #1

 

Plates... Lot's of plates - #1

ESRUM – smuk serie fra Broste Cph. Kan købes hos Notre Dame

Plates… Lot's of plates – #1
Artikel
Plates… Lot's of plates – #1
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply