DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

This is the beginning….. – Dagens Poster

Anetmai er en kunstner med mange talenter, og hun mestrer både det abstrakte, det med ord og det grafiske. Dagens Poster er perfekt for nye begyndelser – og da vi jo netop har taget hul på et nyt år, er den meget relevant.

This is the beginning..... - Dagens Poster

Jeg er vild med rå-heden i den sorte baggrund, den er rå og poetisk på samme tid – og så er det jo bare et stærkt budskab, som man burde leve efter hver dag! Jeg gad godt have den hængende i mit soveværelse – jeg tænker, at hvis jeg vågner til den hver dag, kan jeg måske huske at leve efter det!

Se mere her

This is the beginning….. – Dagens Poster
Artikel
This is the beginning….. – Dagens Poster
Beskrivelse
Anetmai er en kunstner med mange talenter, og hun mestrer både det abstrakte, det med ord og det grafiske. Dagens Poster er perfekt for nye begyndelser - og da vi
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply