INTERIØR

NEWS: WOUD – Nyt dansk design brand

I sidste uge var pressen inviteret til release af en møbelkollektion fra et helt nyt dansk design brand WOUD. Vi kunne desværre ikke deltage til lanceringen, men du skal da ikke snydes af den grund! – Vi ligger inde med en masse billeder fra WOUD’s kollektion, som vi naturligvis gerne vil dele med dig!

Vi synes, det er en ret flot kollektion – den virker lovende, meget dansk, men jeg får også en lille smule asiatiske vibes og det er spændende.

WOUD skal først til at præsentere deres møbler på de kommende messer, så jeg kan hverken komme med priser eller forhandler-info til dig endnu – Lad os krydse fingre for, at forhandlerne tager godt imod WOUD, så vi andre kan få glæde af de lækre designs i vores hjem.

Du kan holde dig opdateret på woud.dk

NEWS: WOUD - Nyt dansk design brand NEWS: WOUD - Nyt dansk design brand NEWS: WOUD - Nyt dansk design brand NEWS: WOUD - Nyt dansk design brand NEWS: WOUD - Nyt dansk design brand NEWS: WOUD - Nyt dansk design brand NEWS: WOUD - Nyt dansk design brand NEWS: WOUD - Nyt dansk design brand NEWS: WOUD - Nyt dansk design brand NEWS: WOUD - Nyt dansk design brand

NEWS: WOUD – Nyt dansk design brand
Artikel
NEWS: WOUD – Nyt dansk design brand
Beskrivelse
I sidste uge var pressen inviteret til release af en møbelkollektion fra et helt nyt dansk design brand WOUD. Vi kunne desværre ikke deltage til lanceringen, men du
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Omveje
  januar 15, 2015 at 01:08

  Nu plejer det faktisk være mig, der beder kopifascister om lige at tage en slapper, for jeg synes, det er til diskussion, hvorvidt man kan tage patent på materiale og en form, som ikke nødvendigvis er original. Men alligevel – er det ikke som om, at samtlige af deres produkter her ligger meget meget tæt op ad andre designklassikere og nyklassikere?
  Altså jeg mener Poul Volthers C35-bord og Muutos Oslo chair bl.a. Sofabordet med håndtag slægter pænt meget på Hays udgave, og gardeobekonstellationen har jeg også set før (uden lige at kunne sætte navn på).
  Bevares, man har ikke patent på konceptet “lænestol med tynde ben” eller “sofabord med håndtag”, men det er da lidt påfaldende tæt på, synes jeg. Eller er det bare mig?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   januar 15, 2015 at 10:51

   Det er en hårfin balance og jeg tror også det er meget individuelt, om man ser det som en kopi eller ej. Jeg kan godt se ligheden med nogle af de ting du nævner – Garderobedelen fik mig til at tænke på Georg fra Trip Trap, men efter nærmere eftersyn synes jeg blot at de har ladet sig inspirere og videreudviklet det så det har deres eget udtryk.

Leave a Reply