DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Red et liv! – Køb Dagens Poster

Dagens Poster er helt særlig –  denne plakat kan nemlig redde et liv i Afrika!

Red et liv! - Køb Dagens Poster

VisseVasse har i samarbejde med Danmarks Indsamlingen 2015 designet en smuk plakat. Plakaten er designet i det fine VisseVasse udtryk, som vi alle kender og holder så meget af.

VisseVasse har valgt at tegne Lillebæltsbroen (min favorit bro, som jeg altid MÅ fotografere når jeg køre igennem) – på broen kan man se nødhjælps-lastbiler og et stjerneskud. Illustrationen giver smukke tanker om håb, sammenhold, næste-kærlighed og muligheder.

Plakaten giver mulighed for at støtte et godt formål og få en en lille ting med i købet til dig selv. Hvis du ikke selv har plads på væggen, kan du altid få den sendt til en, du har kær, som en dejlig overraskelse. Vi håber, rigtig mange vil købe plakaten, så vi kan nå vores mål om at samle 200.000 kroner ind til dem, som virkelig har brug for vores hjælp og støtte til de ting, som vi andre tager for givet,” siger Dorthe Mathiesen, grundlægger og designer hos VISSEVASSE.

 

Red et liv! - Køb Dagens Poster

Plakaten måler 50 x 70 cm. og koster 250 kr. ALLE indtægter fra salget går ubeskåret til bl.a. at mætte munde, mindske børnedødeligheden og sikre alle børn i Afrika skolegang. Målet er at samle 200.000 kroner ind til fordel for udviklingslandene i Afrika.

KØB den og støt op om noget så smuk som at redde et liv! Køb den til dig selv, en veninder, din mor, en kollega eller køb den til kontoret eller kantinen.

KØB DEN HER

Red et liv! – Køb Dagens Poster
Artikel
Red et liv! – Køb Dagens Poster
Beskrivelse
Dagens Poster er helt særlig -  denne plakat kan nemlig redde et liv i Afrika! VisseVasse har i samarbejde med Danmarks Indsamlingen 2015 designet en smuk plakat. Plakaten er designet
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply