Produkt og design (Interior design) Uncategorized

Keramik skønheder til dine planter

 

I går talte jeg om den der grønne bølge – plante-tendensen, som spirrede sidste år og som for alvor, tager fat i 2015 (læs indlægget her og få masser af inspiration).

I dag har jeg valgt at fokusere på, hvad du kan opbevare disse planter i. Du kan jo plante dine planter i hvad som helst – og det er nemlig en del af hele tendensen, det må meget gerne se spartansk og tilfældigt ud. Jeg drømmer dog om at gå amok med mit dankort hos Tortus Copenhagen og købe, vaser, skåle, potter m.m. – Jeg er VILD med hans formgivning, hans lækre mix mellem retro og nutid, hans farvevalg og glasuren. Det er så smukt og unikt!

Keramik skønheder til dine planter

Her sidder keramiker Eric Landon

Eric Landon er uddannet på Danmarks Designskole og er keramiker og medejer af Tortus Copenhagen. Hans smukke keramik bliver solgt hos bl.a. Stilleben og fra egen smukke butik i Badstuestræde 17 – København K.

Keramik skønheder til dine planter

Keramik skønheder til dine planter

Keramik skønheder til dine planter

 

Se den smukke korte film – Her ser du, hvordan Eric formgiver en vase. Jeg har altid fundet det dybt fascinerende at iagttage keramikere ved drejebænken, jeg er meget imponeret, og ville ønske, at jeg kunne mestre dette håndværk. Smuk smuk film

the motions (2014) from Tortus Copenhagen on Vimeo.Keramik skønheder til dine planter

Keramik skønheder til dine planter

Keramik skønheder til dine planter

Keramik skønheder til dine planter

Keramik skønheder til dine planter

Keramik skønheder til dine planter
Artikel
Keramik skønheder til dine planter
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply