Plants RUM OG INDRETNING Uncategorized

TENDENS #2 – Urban Gardening 2015

URBAN GARDENING 2015

I fredags startede jeg en serie her på bloggen, hvor jeg kigger nærmere på Tendenser i 2015. Disse tendenser står for egen regning – det er udelukkende tendenser som jeg har set spire i 2014 når jeg har besøgt messer, set kollektioner for det kommende år eller, hvor jeg nu bevæger mig hen. Nogle tendenser kommer ikke som en overraskelse for dig og andre gør måske.

TENDENS #1 kan du læse her: TROPICAL TENDENSER. I dag kigger vi på Urban Gardening tendensen, som jo ikke kommer som en overraskelse, den har vi set en del til i 2014, men den forsætter i fuld flor. Begrebet Urban Gardening er gået fra at være et buzz-word til at være ordet, der bliver brugt i stor stil og i alle kredse, og den beskriver rigtig fint denne skønne grønne trend.

Du kan ikke gå galt i byen, hvis du vil være med på Urban Gardening tendensen, det handler nemlig bare om at bringe planter ind i dit hjem. De fleste planter er et hit, men mest populære er planter som har et skulpturelt og et enkelt udtryk. Kaktusser og sukkulenter i alle afskygninger er meget hotte. Du behøver ikke fancy plantebeholdere, jo mere spartansk og low key desto bedre – Faktisk må det meget gerne se ud som om, du selv har groet planterne eller modtaget små skud fra venner og bekendte. Man dyrker altså sin egen lille planteskole i vindueskarmene, i lækre samlinger på borde, gulve, i reolen, hængende fra loftet eller på væggen.

Her kommer masser af inspiration til plantevarianter, ophængning, opbevaring, placering m.m.

God søndag!

 

TENDENS #2 - Urban Gardening 2015

Du kan plante i hvad som helst, det gør kun udtrykket mere personligt og unikt. Plant i kopper, krukker, låg og vaser. Dette skønne billede fandt jeg hos Sightsunseen.com. Det er fra udstillingen “Dreamy cactus-scape” – en udstilling af @adamthepotter set på @chariotsonfire_la instagram profil.

TENDENS #2 - Urban Gardening 2015

via: VIPP

 

TENDENS #2 - Urban Gardening 2015

Via: Bloomingville

TENDENS #2 - Urban Gardening 2015

Photo by Rosalia Park

TENDENS #2 - Urban Gardening 2015

Brug også opgangen – Styling: Kate Jordan Photos: Nicole Franzen via Méchant Design

TENDENS #2 - Urban Gardening 2015

Styling: Kate Jordan Photos: Nicole Franzen via Méchant Design

TENDENS #2 - Urban Gardening 2015

Plante ophæng til væggen – kan samles som man ønsker. Fra VertiPlants

Vil du have mere plante inspiration?

Tjek #ubanjunglebloggers på instagram og Pinterest

Du kan også følge vores pinboard på pinterest Plants

TENDENS #2 – Urban Gardening 2015
Artikel
TENDENS #2 – Urban Gardening 2015
Beskrivelse
URBAN GARDENING 2015 [caption id="attachment_22577" align="aligncenter" width="679"] via: Shop Mazama[/caption] I fredags startede jeg en serie her på bloggen, hvor jeg kigger nærmere på Tendenser
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply