INTERIØR

Calendar 2015

Calendar 2015Det er den tid på året, måske har du allerede erhvervet dig kalenderen for det kommende år? Hvis ikke, så har vi naturligvis samlet en masse flotte kalendere, som ikke alene holder styr på dit liv i 2015, men som også er cool i indretningen, hvad enten det gælder i hjemmet eller på kontoret!

Calendar 2015

 

 

Starwars kalenderen må du undskylde… jeg tror nok, jeg viser den hvert år, men der kunne jo være nogle nye læsere, som ikke havde set den før, og det er synd for den er SÅ cool! Jeg har en svaghed for Starwars universet, og synes denne kalender er sød og cool på samme tid. Den består af 12 løse ark, som hænges på væggen, køleskabet eller opslagstavlen. Den er særligt velegnet på børneværelset, og kan bruges til at lære børnene om tal, dage, måneder, uger og år. Starwars kalenderen fås i to størrelser og kan købes her
Calendar 2015

’12 Flowers’ hedder kunstkalenderen illustreret af Toril Bækmark. Det er i sandhed en smuk kalender, hvor Toril med sin smukke og stærke streg har illustreret en flot blomst pr. måned. Kalenderen fremstå enkel og kunstnerisk med de fineste akvarel tegninger og appellerer til et kreativt og botanisk 2015. Køb den hos Politiken Plus

Calendar 2015

En ‘no bullshit’ kalender…. det hedder den dog ikke, men det er det den udtrykker. Enkel uden pynt – æstetisk og lige til at gå til! Kalenderen er fra REDSTARink

Calendar 2015

 

Udklipsholder fra House Doctor – Dette er ikke en kalender, men et ophæng til en kalender. Her kunne du evt hænge Starwars Kalenderen fra først i indlægget! Kan købes hos Kaiku.dkCalendar 2015

Det er efterhånden blevet en tradition at Essensen beriger os med en årlig kalender – 2015 kalenderen fra Essensen er grafisk lækker, med plads til at notere begivenheder m.m. Sidst i kalenderen finder du 6 flotte postkort, som er  lige til at rive ud og evt. sende til venners fødselsdage! Køb plakaten her

 

Calendar 2015Smuk kalender – Resultatet af et samarbejde mellem forlaget Special Day og grafisk designer Selma Lamai. En smuk kalender med et lækkert miks af grafisk design og mere abstrakt design. Med kalenderen følger et ark med 8 kunstkort. Se mere af kalenderen her
Calendar 2015

Jeg har haft glæden af dagligt at nyde Bob Noons dejlige kalender hele det forgangne år. Den er blevet fast inventar i mit køkken, og jeg har allerede købt den nye for 1015. Jeg kunne slet ikke forestille mig, at den ikke hang og spredte smil og glæde hver dag. Om lidt er min 2014 kalender færdig, og så skal jeg bladre den igennem og udvælge hvilken en af de 12 skønne illustrationer, som skal skæres ud og indrammes… -jeg har desværre ikke plads til dem alle. Er du også vild med Bob Noon så klik her og se mere af kalenderen

.Calendar 2015  Calendar 2015

Playtype har designet disse grafisk plakater over 2015. Hæng den i glas og ramme og brug den, når du hurtigt lige skal opdateres på en dato. Har du et behov for at sætte et kryds engang imellem, kan plakaten også hænges på opslagstavlen. Kan købes her

Calendar 2015

Kalenderen her fra SNUG har vi også set før, men det gør den ikke mindre skøn. Igen en grafisk og æstetisk lækkerbisken. Kalenderen fås også i sort med hvid typografi se mere her

Calendar 2015

 

Designfund har også skabt sig selv en lille tradition – det er nemlig andet år i træk, de lancerer deres egen kunstkalender. Kalenderen er et samarbejde mellem Designfund og 12 udvalgte kunstnere. Det er en super fin kalender og igen, en kalender med potentiale for at skabe den fede billedvæg når året er omme. Alle illustrationer er nemlig lige til at klippe ud og indramme. Du kan købe den eller se alle illustrationerne her

 

 

 

Calendar 2015

 

Cool øl-kalender til manden eller øl-elskeren. For hver måned finder du en chamerende illustration af et måltid og en øl. Kan købes her

 


 

Calendar 2015

Calendar 2015
Kristina Krogh står bag denne cool kalender – et grafisk art print med metal detaljer. Klik på de små hotspots for mere info.

Calendar 2015
Jeg er ret vild med kalenderen i træ, læder og papir fra by Wirth. Æstetisk, rå og virkelig cool i den moderne bolig. Klik på de små hotspots og kom til køb eller blot mere infor.
Calendar 2015
Denne kalender er genial. Den holder styr på din uge og kan bruges de næste mange år. Dette er nemlig en week planner uden datoer. Med kalenderen følger et Silikone-stemple med tal og gaveikon til at markere fx fødselsdage. Stempelblokken er gennemsigtig, og gør det nemt at placere tallene og se præcist, hvor du stempler. Måneder stempler du i den store cirkel i toppen af hvert ark (fx marts), mens datoer stemples i felterne. Kalenderen kan hænges på væggen eller bruges som skriveunderlag. Klik på de grå hotspots for mere info.

Calendar 2015
Artikel
Calendar 2015
Beskrivelse
Det er den tid på året, måske har du allerede erhvervet dig kalenderen for det kommende år? Hvis ikke, så har vi naturligvis samlet en masse flotte kalendere, som
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Minimawall
  december 28, 2014 at 23:28

  Hvis i er interesseret i flere fine minimalistiske kalender-plakater, har vi netop lanceret en super lækker én som findes i 3 farver og to størrelser!
  I kan finde dem lige her: http://www.minimawall.com/products/TWNT-FFTN 🙂

 • Reply
  Sara
  januar 3, 2015 at 10:55

  Måske det bare er mig, men jeg kan ikke finde info på den sidste kalender- den med stempler. Hvor er den fra og hvor kan den købes?

Leave a Reply