D.I.Y. Uncategorized

DIY: Last minute DIY present for the kids!

Så er det ved at være sidste chance for julegaveshoppingen! Mangler du stadig en gave til et lille familiemedlem, så står jeg klar med en hurtig og skøn DIY, som jeg er sikker på vil falde i god jord.

DIY: Last minute DIY present for the kids!

Customized Sprællemand

De fleste børn har en superhelt… -det kan være en prinsesse, klokkeblomst, Batman, Mario, Pippi Langstrømpe eller Alfons Åberg som jeg har lavet til min søn eller Cirkeline som jeg har lavet til min niece. Det er kun fantasien og google der sætter begrænsninger

Det skal du bruge

Karton
Sytråd
kraftig snor ( jeg har brugt kødsnor)
synål
evt. metal “knapper med ben” ( de er ikke nødvendige, men det får den til at se mere prof ud)
Printer
Limestift

DIY: Last minute DIY present for the kids!

Sådan gør du

  1. Find et godt billede på nettet af den figur som du vil lave og print den i to ens eksemplarer.
  2. Find et godt billede af det barn, som skal være sprællemand og print det ud. Vær obs på, at barnets hovede er samme størrelse som den på figuren, gerne større, det giver en ret sød effekt.
  3. Klip først den ene figur ud – klip arme og ben af… disse skal du ikke bruge lige nu.
  4. Du står nu tilbage med en figur uden arme og ben – Klip barnets hovede ud og lim det ovenpå figurens hovede og klip det lidt til, hvis de ikke passer helt sammen.DIY: Last minute DIY present for the kids!
  5. Tag fat i det andet ark med Cirkeline og klip arme og ben af… OBS! klip mere af de steder hvor armene skal sættes sammen, se billede herunder.DIY: Last minute DIY present for the kids!
  6. Nu skal du lave de huller (med hulmaskine), som skal fastgøre ben og arme på kroppen. Montér dem ved hjælp af enten de små metal-knapper, som du kan se på Cirkeline figuren herunder – Hvis du ikke har disse metal knapper, kan du bruge den kraftige snor som jeg har gjort på Alfons Åberg figuren. Her har jeg trukket snoren igennem et hul på kroppen og benet og bundet en kunde på hver side (se næstsidste billede). Bruger du denne metode, skal du ikke lave hullerne med hulmaskine, brug i stedet en tyk nål eller en kødnål.DIY: Last minute DIY present for the kids!
  7. Når ben og arme er monteret skal du have lavet snore-systemet. Det er ikke ligegyldigt hvor du placerer hullet til sytråden, placer det høj og med størst mulig afstand til modsatte hul. Forbind armene til hinanden og derefter benene til hinanden.DIY: Last minute DIY present for the kids!
  8. Nu skal den kraftige snor sættes på. Start med at bind den på sytråden som forbinder armene og bind så samme tråd fast til benene.

DIY: Last minute DIY present for the kids!

Nu har du en skøn sprællemand som de fleste ville blive glade for – også forældrene!

Ps. Cirkeline er lidt svær at få godt spræl i, pga af hendes små fødder – men den er så skøn ikk?

DIY: Last minute DIY present for the kids!

Idé, foto og DIY af Malene Marie Møller

DIY: Last minute DIY present for the kids!
Artikel
DIY: Last minute DIY present for the kids!
Beskrivelse
Så er det ved at være sidste chance for julegaveshoppingen! Mangler du stadig en gave til et lille familiemedlem, så står jeg klar med en hurtig og skø
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

Leave a Reply