INTERIØR

Cool Nyhed: Strik på væggen

Cool Nyhed: Strik på væggen

FermLIVING og strikke-designer Stine Leth har indgået et spændende samarbejde, og jeg kan slet ikke få armene ned af begejstring over resultatet. Jeg er jo virkelig fortaler for den personlige indretning, for skæv kunst og finurlige indslag, og derfor falder dette lige i min smag.

Stine kan virkelig noget med sit strikketøj, hun tør tage strik et sted hen, hvor man slet ikke havde forestillet sig det var muligt. Stine er i mine øjne en dygtig kunstner, som forstår at udfordre og udvikle sit håndværk.

Cool Nyhed: Strik på væggen

Sammen med FermLIVING har Stine Leth strikket en kollektion af unika kunst til væggen. Strik i fantastiske former og farver spændt op på lærred og parat til at pryde din væg. Ikke et værk er ens de er lavet i en limited edition af kun 30 stk.

En klapsalve skal lyde herfra til FermLIVING for deres mod og lyst til konstant at udfordre os og få os til at tænke nyt… juhuuuu jeg er glad, og jeg SKAL have Stine Leth/FermLIVING op på min væg i 2015 så er det sagt! Vi kan købe de skønne værker fra den 26. januar hos FermLIVING.com

Hvad synes du om kollektionen?

Cool Nyhed: Strik på væggen Cool Nyhed: Strik på væggen Cool Nyhed: Strik på væggen

 

Cool Nyhed: Strik på væggen
Artikel
Cool Nyhed: Strik på væggen
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  hanne w
  december 19, 2014 at 20:29

  Er helt vild med dem! 😀 Blev også forelsket i et lille stykke kunst Labdecor havde lavet til julebordet hos kähler, strik i alle former og farver, lavet i en cirkel, der lå så fint og pyntede på bordet!! Fantastiske evner 🙂

  • Reply
   hanne w
   december 19, 2014 at 20:40

   Okay det er så vist vævet og ikke strikket, men alligevel virkelig smukt 😉

 • Reply
  Anne Mark Møller
  december 19, 2014 at 21:43

  Det er virkelig fint, stor ros herfra 😉

 • Reply
  Helle Rick
  december 20, 2014 at 11:38

  Tja, hvorfor ikke. Genial idé 🙂

Leave a Reply