Låge nr. 18 – Monet Gyngestol fra Sika Design

Godmorgen…. du har netop åbnet låge nr. 18. op i vores julekalender. Lågen byder på den smukkeste gyngestol fra Sika Design.

Låge nr. 18 - Monet Gyngestol fra Sika Design

Monet rattan gyngestol

Monet gyngestolen er en af Sikas meget populære design lavet i det bæredygtige naturmateriale Rattan. Dette bliver med garanti din yndlingstol, og med et fåreskind eller en lækker plaid vil du kunne slappe helt af og beroligende rokke dig til et lille behageligt frikvarter i en hektisk hverdag.

Stolen måler B: 69, D: 99, H:93 cm. og har en værdi af 2.635 kr.

Sådan deltager du

Hvor ville du placere gyngestolen i dit hjem? Skriv dit svar i kommentarfeltet herunder og deltag i lodtrækningen om den smukke MONET gyngestol fra Sika Design. Vi trækker lod ved midnat og vinderen får direkte besked. Hvis du ikke ser din kommentar i feltet med det samme, skal du ikke frygte, at du ikke er med. Der en del kommenterer der ender i vores spamfilter, men ALLE kommentarer bliver godkendt inden lodtrækningen.

Held & Lykke

Besøg Sika Design her

Låge nr. 18 – Monet Gyngestol fra Sika Design
Artikel
Låge nr. 18 – Monet Gyngestol fra Sika Design
Beskrivelse
Godmorgen.... du har netop åbnet låge nr. 18. op i vores julekalender. Lågen byder på den smukkeste gyngestol fra Sika Design. Monet rattan gyngestol Monet gyngestolen er en
Forfatter
Boligcious

197 Comment

 1. Den skal da stå i stuen ved vinduet:-)

 2. Hvor er den fin :-)
  Den skal stå i min stue ved min sofa og mit sofabord…

 3. Jeg drømmer om at placere den foran vores vinduer i stuen, så udsigten kan nydes endnu mere :)

  Kh Rikke

 4. Den vil få en rolig plads i kolonihavehuset, med udsigt til haven og en god bogreol ved siden af :-)

 5. Den skal da stå i stuen med min Bestlite lampe på den ene side og bogreolen på den anden. Derudover skal der være et lækkert lammeskind i den, så hyggeligt:o)

 6. Den skal helt bestemt have plads ved vinduet i stuen :-).

 7. Den skal da stå i mit elskede læsehjørne i stuen. Der vil den aldrig kede sig!

 8. Det m

  • Ser ud til beskeden forsvandt. Der skulle stå i hjørnet af stuen, hvor der lige nu står en gammel arvet sag, som min kæreste længe har ønsket VÆK :)

 9. Jeg vil elske at sidde på min overdækkede terrasse og nye udsigten over haven i denne smukke stol

 10. Den skulle have ærespladsen i mit læse/hyggehjørne, ved siden af mine bøger og foto væg, lige dét hvor der engang hang et fjernsyn.

 11. Den skulle st

 12. Den skulle stå hjemme hos mine forældre. Så kunne min mor bruge den, når hun skal koble af eller strikke. <3

 13. Foran brændeovnen og med udsigt til haven.

 14. Simpelthen perfekt. Vi har lige renoveret stuen og k

 15. Fedeste stol l

 16. Wauw, den er l

 17. Den er super flot, og ville v

 18. hvis jeg vinder dagens kalendergave, vil jeg forære den til min mor, så hun kan placere den ud mod haven i deres lækre lyse stue :-)
  Glædelig jul!

 19. Hmmm… egentlig en let beslutning. I det ny-renoverede sovev

 20. Hvis jeg var s

 21. I mit soveværelse. Så kunne jeg vælte ud af sengen, hen i gyngestolen og hygge mig der med en stor kop the og en god bog. Min yndlingsbeskæftigelse :)

 22. Den skal stå i min stue ved min franske altan, så jeg kan nyde eftermiddagssolen fra den! :-)

 23. Har v

 24. Jeg ville placere den i vores kontor, som jeg efter to

 25. Den skulle st

 26. Den skal da st

 27. Jeg ville s

 28. I det kommende børneværelse! Den ville være helt perfekt.

 29. Heldigvis fandt jeg et link her, for det virkede via mail. Den skønne gyngestol vil jeg placere henne ved mit stuevindue, så kan jeg sidde og kigge ud på naturen og indmellem læse en god bog .

 30. Den skal st

 31. I mit soveværelse til mit strikkehjørne :)

 32. I stuen

 33. Hvis jeg var heldig, skulle den op i sommerhuset ved siden af pejsen med et skind og nogle magasiner lige ved hånden.

 34. Den skal st

 35. N

 36. Den skal stå i det hjørne af sønnikes værelse, man ser, når man kommer ind af vores hoveddør og kigger ligefrem. Perfekt ammestol, siger jeg bare! <3 Og så kan den følge lillemand lige til han bliver voksen. Bedste julegave til drengen, hvis forældre er lidt trætte af legetøj :)

 37. den skal stå i vores stue mellem terassedøren og et vindue, på et smukt tæppe.
  Jeg venter I øjeblikket vores første barn, en lile datter som kommer til verden i slutningen af januar. jeg har altid ønsket mig en gyngestol at nyde mit lille barn i, så kan vi bare sidde der og rokke og finde ro.

  åh sådan en stol ville være vidunderlig <3

  Kærligst Nille

 38. Min kæreste skal have den stående nær vinduet ved siden af sin pladespiller – så man kan nyde noget god musik og det sparsomme decemberlys.

 39. i min stue, som jeg netop er ved at indrette

 40. Den skal st

 41. Den skal da stod i l

 42. Den skulle stå i mit krearum i mit nye hus som jeg får den 1. januar. Så kunne jeg sidde i den og finde på alverdens kreative påfund…. God jul!

 43. I hyggehjørnet – hvor der både er tv, magasiner og bøger inden for rækkevidde :)

 44. Ved mit sofabord :)

 45. den skulle stå i min stue :-) mangler sådan en god stol at sidde i når jeg læser :-)

 46. jeg ville stille den ved siden af vores nye tremmesofa inde i stuen. når vi får børn vil jeg glæde mig til at sidde i den med dem i stolen. vh katrine

 47. Den er godt nok smuk! Jeg ville enten stille den i stuen overfor sofaen, med en fed plaid – eller måske i familiens kolonihave hvor den ville passe perfekt ind, og med garanti blive min mors nye yndlingsstol :)

 48. Når jeg ser stolen tænker jeg helt klart sommerhus. Problmet er så at vi endnu ikke har et sommerhus, så indtil da må den have en alternativ placering:-)

 49. Jeg er ikke helt sikker på, hvor stolen skal stå, hvis jeg bliver den heldige vinder. Den vil nemlig skulle finde sig til rette i den lejlighed, jeg forhåbentligt finder i København, hvor jeg flytter hen til foråret :-) Men pynte vil den uanset hvad!

 50. orghhh den er fin! den ville passe super godt ind i min stue mangler sådan en!! :-) krydser så meget fingre glædelig jul :-)

 51. Jeg ville placere den smukke stol i hjørnet af stuen ved vinduet – og ved siden af den moderne mini bar (/cognac bar), som min kæreste og jeg pønser på at lave. Mine forældre har arvet en lækker gyngestol, som jeg altid har sukket efter, og den ligner meget ovenstående. På trods af at de ikke bruger den, giver min mor den ikke fra sig, medmindre jeg får et barn (jep! – min mor er bedstemor-skruk, og tror at det er vejen frem), idet hun mener, det er den perfekte ammestol. I sidste weekend meldte hun så ud, at hvis en af mine brødre fik et barn før mig, så var stolen altså deres. Tak for det. Jeg drømmer derfor om at vinde, så jeg slipper for at ligge under for min mors “metoder”. ;)

 52. Wauw den er skøn :) ville elske at have den i min hyggekrog

 53. Den skulle nok stå hos mine forældre indtil jeg en dag få mere plads

 54. I stuen på læsepladsen med udsigten til haven

 55. Den skal stå i vores nye kolonihave, som vi mangler mange møbler til.

 56. Wow, hvor er gyngestolen bare flot! Den skulle stå i min tv-stue i læsehjørnet, så man både kan være med i selskabet, men også sidde og slappe af :)

 57. Jeg drømmer sådan om at få lavet mig en læse/hyggekrog med en behagelig stol, et lille bord og en hylde eller to, til bøger og hygge. Blandt andet skal ferien bruges til at jagte sten på stranden, så jeg kan lave min egen naturlysetage til at stille på hylden – og hvor mon jeg fik denne ide fra? :-) Stolen skal derfor stå i den dertil indrettede krog, så min drøm snart kan gå i opfyldelse :-)

 58. Den skal slet ikke stå inde i mit hjem.
  Men derimod i min nybyggede smukke og varme pavillion i haven. Så skal jeg sidde i den og kigge ud på mark, skov og sø og tænke dybe dejlige tanker :-)

 59. denne skønne stol skal så i mit køkken alrum. Desuden minder den mig om min barndom ferier i Vallekilde.

 60. Hvis jeg er den heldige. Skal den stå havestuen, overfor mit store staffeli. Så kan jeg sidde der og overveje næste strøg med penslen :)

 61. I udestuen….

 62. Den skal stå i en læsekrog i stuen :)

 63. Den skal stå i vores stue, en dejlige lille hyggekrog som vi bruger når vi skal hygge læse

 64. Jeg ville stille den i mit l

 65. Den ønsker jeg mig helt enormt! Vil sætte den i det store vindue ud mod haven og sidde og læse i den!
  Damn – gad jeg godt!

 66. i min stue skal jeg sidde i den og gynge glæder mig

 67. I læsehjørnet i vores lille stue :)

 68. Den skulle stå ved siden af min sofa :)

 69. Den skal simpelthen stå i mit læsehjørne:)

  Glædelige jul til alle:)

 70. Hvis jeg vandt den fine gyngestol skulle den st

 71. Stolen er som skabt til vores gamle villa fra 1930, hvor arkitekten har tegnet en flot overbygning på terrassen. Lige der ville jeg sætte mig i stolen en stille aften efter en lang dag på job og lade stilheden og roen snige sig ind på mig. Jeg elsker skind i alle afskygninger, så stolen ville hurtigt få følgeskab af et fåre- eller rensdyrskind, når temperaturen viser, at efteråret begynder at nærme sig. Håber min drøm bliver virkelighed,

 72. Jeg ville stille den i min stue lige ved min palle sofa & min kabeltromle borde .. Altså til januar når hele stuen endelig efter lang tids overtalelse skal laves om til min drømmestue <3

 73. Jeg ville enten finde en god plads til den i vores store lyse køkken, eller også ville jeg stille den i stuen, hvor der nu står en meget gammel, slidt kurvestol.

 74. Den skal stå på den terrasse, vi vil realisere til foråret, når vejret er til det. Indtil da, vil den vil den hygge i stuen og vil være en afslappende mulighed, når jeg kan holde fri.

 75. Foran min franske altandør med udsigt over Nørrebros parker!

 76. Den f

 77. ? Hvad sker det? kan ikke se min egen kommentar??
  Den får en dejlig plads med udsigt til min have :-)

 78. Helt klart i min nyistandsatte udestue! L

 79. Den skal stå i mit hyggehjørne og jeg kan hvile mit proteseben – så lækker en gave..

 80. Den skal stå i vores hygge/kreaværelse, så jeg kan sidde deroppe og amme :-)

 81. I min lukkede udestue, hvor der god udsigt, der ville dem lige passe.

 82. Allerhelst ville jeg have den til at stå inde på soveværelset, men pt. er der ikke plads, da de to smås køjeseng står inde ved os. Så indtil der igen bliver plads, så må den fine stol stå i stuen.

 83. I hjørnet af min stue foran min dobbelte terrassedør. så kan jeg sidde og kigge ud på den fine natur

 84. I en hyggelig krog, hvor man kan slappe af :)

 85. Den skal stå i min stue foran pejs, og med udsigt til vand <3

 86. Jeg har haft “soveværelse” i hjørnet af min stue i ti år, men nu får jeg snart min stue tilbage og den hyggelige gyngestol vil være perfekt til en ny hyggekrog, hvor der kan slappes af med gode bøger og en kop kaffe :)

 87. Den skal starte sit liv i babyværelset, som skal indrettes i løbet af januar – den stol må være perfekt til at amme i..

 88. Den fine gyngestol skal stå ved mit lille bord fra søstrene Greene og danne et dejligt hyggehjørne. x så meget fingre.

 89. Jeg ønsker mig inderligt en god stol til at læse i.. Jeg vil så gerne oprette et læsehjørne med en god stol (som denne) en lampe og en hylde med de bøger jeg lige har gang i.
  Så der skulle den stå i stuen :)

 90. Den skal stå i læsehjørnet ved min bogreol. Dejligt sted at kunne sidde og læse/hygge sig.

 91. I første omgang tænker jeg den skal stå et sted hvor alle folk kan se, at jeg har den, det vil sige i stuen. Men det kan jo også være at jeg finder ud af et andet sted, hvor den ville gavne mig mere, for det er jo en stol som lægger op til hygge og afslapning!!

 92. Ih den er fin :) Jeg vil drømme mig væk i den i stuen :)

 93. Uha, hvis jeg er heldig skal jeg have den til at stå i vores nye kæmpe store soveværelse. Vi har fået sat veluxvinduer i så der er udsigt til vandet <3 Og den skal fungere som ammestol, da jeg endelig venter mig (efter 5 lange år).
  Kh Maria Seidelin

 94. I sommerstuen ved siden af figentræet =)

 95. Neeeej, hvor er den smuk. Og ville passe perfekt til min nye altan.

 96. Den skal stå ved brændeovnen i mit sommerhus.

 97. den skal stå i vores stue :)

 98. I vores Soveværelse. Den kunne være god til at få vores datter til at falde i søvn om aftenen :-)

 99. I et hjørne, så jeg kan få en læsekrog

 100. I vores udestue :-)

 101. I vores stue :-)

 102. I vores stue ville den være fin

 103. Den vil om sommeren st

 104. Jeg ville sætte stolen i min nye vinterstue og nyde dejlige stunde m bøger og the❤️

 105. Hvor er den flot!! Den ville være SÅ fin i min stue!! :) krydser fingre for en tidlig julegave!

 106. Den skal da helt sikkert stå i min glas stue, hvor jeg kan sidde og nyde synet af min smukke have.

 107. Ej hvor er den smuk!
  Den skulle stå på børneværelset som lige nu venter på sin beboer – en lille nissepige (termin 28/12)
  Ville elske at sidde og amme hende i den fine gyngestol og sidde og vugge hende trygt i søvn med stolens rolige bevægelser :

 108. Har et læsehjørne i mit soveværelse hvor den ville passe perfekt

 109. Den skulle erstatte en utrolig slidt Eames gyngestol. Udsigt over vandet og ren afslapning.

 110. Den skal stå inde i stuen, ud til haven :) krydser fingre!!

  Email: idagormsen1@hotmail.com

 111. I min stue, ved det store vindue ud til naturen. Der kunne man have en rigtig hyggelig og rolig stund i en god hyggestol :-) Og så ville jeg forhåbentlig få brugt det hjørne af stuen noget mere :-)

 112. den ville være fantastisk at sidde og strikke i sø skulle placeres i stuen:)

 113. Til sommer helt klart på min nye altan og lige nu ved min altandør! Så kan den nydes året rundt

 114. Hvor er den bare fin!

 115. I stuen. Så kan det være min hyggestol og også når jeg sidder med min lille dreng, så kan det være vores hyggestol :)

 116. Hvis jeg bliver den heldige vinder, skal stolen stå ved vores store vindue med udsigt over skoven, så jeg endelig kan slappe af og nyde vores hus, som vi helt selv har bygget.

 117. Den skal helt klart stå ved altandøren i stuen. Så kan jeg kigge ud på vinterens vejr og tage den med ud når sommerens vejr er til det og rokke med en gin og tonic!

 118. I tårnværelset med udsigt til haven i huset som jeg lige er flyttet ind i

 119. Åh stolen er så fin. Den skal stå i vores udestue:-)

 120. Gyngestolen vil få et helt særligt hjørne i stuen – dér, hvor jeg kan sidde under læselampen og fordybe mig i en god bog, et nyt DIY projekt eller i et af mine hæklehyggerier…

 121. Jeg drømmer om at placere verdens smukkeste stol fra Sika design ved mit vindue med et fint tæppe over siden, og så invitere min højgravide skønne søster fra Jylland til at sidde i den og hygge sig med mig over en kop varmt. Min gamle gyngestol er i stykker og ubrugelig, hvorfor det ikke ligefrem er der man placerer en gravid – mens det er mere lokkende at bruge en skøn ny og lækker stol fra Sika som undskyldning for også at se sin gravide storesøster hos mig i København ;-)! Krydser fingre, tæer og kolbøtter!

 122. Den skal stå ved siden af pejsen i nærheden af kurven med strikketøjet.

 123. I stuen, ved det store vindue. I hvert fald om vinteren. Til sommer vil det komme til at bo ude på altanen.

 124. Den flotte stol skal stå i stuen

 125. I hvert fald et sted sammen med et tæppe, en læselampe og et lille bord med bøger og te på :)

 126. Denne skønhed skal stå i vores stue, der skal lægges et økologisk lammeskind over og her skal jeg sidde og amme min søn, mens jeg drosler ned og lader tankerne flyve ud af vinduet og hen over husenes tage og op i den vintergrå eftermiddagshimmel.
  Jeg skal drikke min brændenælde/citrusthe, lytte til melankolsk musik og endelig slappe af efter en fortravlet tid..
  Den skal bo hos mig, til jeg bliver en gammel kone og om sommeren skal den med mig ud i vores vildt voksende have og vi skal sidde og gynge i takt under æbletræerne og nyde synet af havens blomster der blander sig med vild ukrudt..
  Her vil den få det godt❤

 127. Jeg ville placere denne fantastiske stol i hjørnet af min stue, hvor den altid vil kunne give et lille frirum fra dagens mange gøremål.

 128. Jeg har en kommode stående i stuen. På denne er der billeder af min lille familie. Herudover er der også nogle stearinlys, som har stor betydning, da de symboliserer vores store tab af en elsket. Den fantastisk flotte gyngestol ville stå perfekt ved siden af alt dette og her ville jeg kunne sidde og måske finde lidt sjælero en gang imellem.

 129. Den skal min lilles

 130. Hvor er den bare flot! :-)
  Hvis jeg vinder, vil jeg stille den i min stue!

 131. Den smukke gyngestol skal stå i det tomme hjørne på min lille søns nye værelse. Der er allerede ryddet og gjort klar til en smuk eventyrstol.

 132. I stuen foran bogreolen.

 133. Den skal stå i stuen:)

 134. Den skal stå på soveværelse – min nye ammestol :)

 135. Ejh hvor fed! Den kunne g

 136. Gyngestolen passer perfekt i det lille værelse, jeg er ved at indrette til mig selv. Rummet har vinduer, der går langt ned, og jeg vil kunne sidde i gyngestolen med vinduerne åbne og nyde solen – også mens det ikke er helt sommervarmt udenfor. Og så en kop kaffe til, så er livet fantastisk :-).

 137. I min l

 138. I mit soveværelse hvor jeg har en hyggekrog, hvor jeg ofte sidder og læser.

 139. Den skal stå i vores sommerhus. Der vil man rigtig kunne sidde og nyde udsigten i den

 140. Den skal uden tvivl stå i min stue, så jeg kan sidde og hygge i den hver aften. :-)

 141. den skal da klart stå i stuen så alle kan se den

 142. Den skal stå i hygge-rummet hvor man kan slappe af og læse bøger.

 143. I stuen foran fjernsynet

 144. Og den ville være fin ved vinduet i mit soveværelst så jeg kan side og kikke ud og meditere eller bare slappe af.

 145. jeg vil stille den i stuen, jeg har altid ønsket mig en gyngestol

 146. I stuen til totalt hygge ;)

 147. Dn skal stå i min stue ved vinduet,så kan jeg sidde og kigge ud i min have,mens jeg gynger i den. :)

 148. Århh – den ser skøn ud :-)
  Den skal stå i stuen i mit sommerhus – passer perfekt ved vinduet og ved siden af brændeovnen – og jeg har lige plaiden til. Total hygge!

 149. Den skat st

 150. Jeg ville placere stolen under et af vinduerne i min store stue. Jeg har prøvet at have vores lænestol der, men den skulle ombetrækkes, og jeg fandt aldrig det rigtige stof, så nu er den røget på loftet. Den smukke gyngestol ville passe perfekt:)

 151. Prøver igen. Den skal stå i læsehjørnet. Og om sommeren skal den med ud på terrassen i skyggen af den høje rose.

 152. den skulle stå ved bogreolen.

  god jul
  jane z

 153. Den skal foræres til min dejlige mor, som altid står klar til at hjælpe. Den skulle stå i hendes stue ved vinduet, og er sikker på hun ville strikke en trøje eller to i den. :)
  Wow, den er fin. Glædelig jul! :)

 154. ved siden af min bogreol

  rigtig god jul
  jane z

 155. I hyggehjørnet i stua<3

 156. Jeg ville stille den i Stuen.: Den er smuk og passer perfekt til at være ammestol nu hvor vores førstefødte kommer til verden i januar :)

 157. Drømmer om at den ku stå ved siden af en lille babyseng, så der kan “vugges”

 158. Om sommeren skal stolen stå i skyggen under mit japanske kirsebærtræ :-)

 159. Den smukke gyngestol skulle helt sikkert stå i mit hyggehjørne. Stedet hvor min fine diamant pære lampe hænger og hvor små sterinlys skaber en god stemning. Her ville jeg slappe af og slippe stressede tanker for et øjeblik, imens jeg læser en god bog og nyder en varm kop latte. I stolen skulle der selfølgelig ligge et lækkert sort lammeskind.
  Ha’ en dejlig december :)

 160. Den skal selvfølgelig pryde i stuen, så man bliver glad af at kigge på den :-)

 161. Den skal stå ved vinduet i vores nye sommerhus :-)

 162. Den stol er perfekt til min hyggekrog i mit sommerhus.

 163. Den kommer da til at stå i hyggekrogen ved pejsen :)

 164. Den smukke stol skal stå i læsehjørnet i mit soveværelse – tæt på vinduet med direkte udsigt AROS’ regnbue :-)

  Glædelig jul!

  Kh. Katrine

 165. Den skal stå i hjørnet i stuen hvor der netop mangler en god stol til at slappe af i :)

 166. Jeg ville bruge den i det gode hjørne i mit lille soveværelse og kravle op i den med en god, tyk bog og et varmt glas te – glædelig jul!

 167. Den skal stå i en skøn læsekrog i mit nye hus:-)

 168. Det m

 169. Den ville være nice på min lukkede altan :-)

 170. Den skal stå i stuen ved bøgerne! :-)

 171. Den skal st

 172. Inde i det hjørne af soveværelset hvor jeg gemmer mig når jeg har brug for lidt alene – tid..
  <3

 173. Hovsa der skete hvis en fejl?

  Den skal stå på min yndlingsplads
  som læsestol under min nye læselampe :-)

 174. Den skulle st

 175. Jeg tror jeg ville stille den ved min s

 176. Den skal helt sikkert stå i stuen, har allerede fundet pladsen til den;-)

 177. Den skal stå i stua og brukes som ammestol når jeg skal amme mitt nyfødte barn!

 178. Den skal stå i mit soveværelse, så vores eames stol kan komme ind ved spisebordet igen…

 179. wau en skøn præmie

 180. Den skal stå i hjørnet i min stue, så jeg kan sidde der og kikke ud af vinduet om dagen og læse en god bog i den om aftenen.

 181. Den skal med ud i min skønne kolonihave til sommer.

 182. Den skal ud og st

 183. I min stue i et hyggehjørne :)

 184. Hvor er den bare fantastisk! Jeg ville placere den i min stue, som et lille fint helle og minde om min mormor og morfar der havde den mest fantastiske gyngestol. Jeg har altid ønsket mig selv at få en.

 185. Denne skønhed skal da stå i stuen og bruges hver dag <3

  Glædelig jul

 186. Om sommeren på min teresse og om vinteren i mit læsehjørne ; )

 187. den skulle da helt sikkert stå i min stue, så jeg kan sidde og nyde en lille stund foran tv’et

 188. Uha en fin pr

 189. Uha en fin pr

 190. Den smukke stol fra SIKA skal stå på mit dejlige værelse. Værelset er sparsomt møbleret, meget lyst og med den skønneste udsigt over bakkede grønne marker og en lille sø.

  God jul og godt nytår.

 191. I stuen :-)

 192. Jeg ville placere den i mit l

 193. Jeg ville stille den i min stue, det ville være fantastisk med tæppe og en pejs!

 194. Den skal stå i gæsteværelset.

 195. Hov, siden gik ned imens jeg skrev. Men Jeg ville placere den i mit læsehjørne sammen med mine boghylder!

 196. Den skal have en plads hos et

Leave a Comment

Email (will not be published)