D.I.Y. Gaveidéer (Gift ideas) Uncategorized

DIY: Lysestager til 0 kr.

Du kan sagtens lave en smuk lysestage for 0 kr. af materialer fra naturen. En tur i skoven eller på stranden med et opmærksomt øje, er alt hvad der skal til.

DIY: Lysestager til 0 kr.

Jeg fandt 2 stykker lækkert drivtømmer ved juletræsfesten i min søns børnehave. Der var et par forældre der gloede vantro på mig, da vi takkede for en hyggelig udendørs dansen-om-juletræet med et par drivvåde stykker træ under armen. Jeg var bare lykkelig, for disse to stykker træ var nemlig fra naturens side forsynet med huller. Et lille hul som passede perfekt til et juletræslys i det ene stykke træ og et stort hul, som passede perfekt til et alm. stearinlys i et andet stykke træ. Jeg lagde træet til tørre på en varm radiator et døgns tid og herefter plantede jeg blot et lys i hver af hullerne.

NOTE: Pas nu på med at brænde lyset i bund, det er jo træ og derfor brændbart! 

DIY: Lysestager til 0 kr. DIY: Lysestager til 0 kr.

 

DIY: Lysestager til 0 kr.

DIY: Lysestager til 0 kr. DIY: Lysestager til 0 kr.

I efterårsferien tog vi på den traditionelle “jagten-på-hul-sten” strandtur. For hver hulsten mine unger finder til mig, får de en M&M fra lommen – Det er en drønhyggelig leg og alle går op i jagten med liv og sjæl. Denne sten var dog tæt på at blive kasseret af min datters veninde, fordi den jo ikke have hul men blot en fordybning – jeg så straks en smuk lysestage for mig, og tog imod stenen med kyshånd.

DIY: Lysestager til 0 kr.

DIY: Lysestager til 0 kr.

Foto: Malene Marie Møller

DIY: Lysestager til 0 kr.
Artikel
DIY: Lysestager til 0 kr.
Beskrivelse
Du kan sagtens lave en smuk lysestage for 0 kr. af materialer fra naturen. En tur i skoven eller på stranden med et opmærksomt øje, er alt hvad der
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Susanne Nørrelykke Petersen
  december 16, 2014 at 09:25

  Flot og enkelt 🙂 Tak for inspiration, jeg tror vi snart skal en tur på stranden, eller måske skulle jeg kigge i min samling af hulsten 🙂
  God tirsdag til dig

  • Reply
   Malene Marie Møller
   december 16, 2014 at 10:25

   Hej Susanne, kig lige i din samling af hulsten, der er garanteret en smuk stage gemt der. Jeg er simpelthen så glad for min stage i sten, og alle der kommer hos mig bemærker den. Ikke nok med at den er enkel, original og smuk så minder den mig om en dejlig efterårsferie:-)

   Kh. Malene

 • Reply
  Maria fra En verden af kunst
  december 16, 2014 at 12:23

  Meget meget søde naturlige stager og tænk at I fik danset rundt med dem 🙂
  Der kan sættes lidt staniol i bunden, så der ikke brædes af………

  Velkommen forbi et smugkig på min blog.
  Jule hilsner fra Maria

Leave a Reply