Jul (X-mas)

Mit julehjem

Mit julehjem

Jeg åbner døren lidt på klem i dag, og inviterer indenfor i mit julehjem. De seneste år har jeg droslet lidt ned, når det kommer til at julepynte mit hjem. Jeg elsker og hader at pynte op til jul. Jeg har svært med at, der skal så meget dims ind i huset, også selvom jeg elsker dims, så bliver det bare hurtigt for meget. Jeg får lidt klaustrofobiske fornemmelser, og synes ofte det kan virke rodet. Derfor kan det tage mig flere dage at pynte op. Når det så er gjort, så må jeg også indrømme, at jeg elsker hyggen og stemningen.

I år er julen meget naturlig hos os, og består af en masse små stilleben af kogler, mos, julesroser m.m. Al min neon pynt (næsten alt sammen) har ikke fået lov at komme frem i år, i år er her lidt mere roligt og smukt, synes jeg.

Mit julehjem

 

Mit julehjem

Jeg har ikke fået meget nyt pynt ind i huset i år, men dette lille træ på mosbakken er nyt og lavet af The Oak Men Fadet i messing er fra Broste Cph.

 

Mit julehjem                     Mit julehjem

Mit julehjem

Ja den er god nok, der sidder nisser i stolen. Nisser er ret udskældte her i bloglan,d når det gælder boligindretning. Jeg er heller ikke vild med nisser, men jeg synes også at en jul helt uden nisser er lidt latterlig. Og har man børn, så SKAL der være nisser, bare én…. og jeg har børn og derfor også nisser – shoot me:-)

Mit julehjem

Mit julehjem   Mit julehjem    Mit julehjem

 

Mit julehjem

Vi holder ikke jul hjemme i år – for første gang i 11 år. Jeg synes dog, at vi skulle have et juletræ, så det blev til dette smukke cedertræ. Træet er sparsomt pyntet med pynt fra: Læder kræmmerhus fra Strups, Cirkeldyr fra Karina Bækkelund, Keramik vedhæng fra FermLiving og og uldstjerner fra En Gry og Sif. Træets potte er skjult i Le Sac posen fra Cahetu

 

Mit julehjem                        Mit julehjem

 

Mit julehjem Mit julehjem Mit julehjem

Mit julehjem  Mit julehjem  Mit julehjem

Mit julehjem

Mit julehjem

 

Mit julehjem     Mit julehjem      Mit julehjem

Mit julehjem Mit julehjem Mit julehjem

Mit julehjem

Jeg købte disse skønne engle hos Formuleret i Åarhus – De fik mig sådan til at smile og jeg er simpelthen så forelsket i dem.

Mit julehjem

Jeg elskede dette englespil som barn og jeg nyder min søns salige blik når det tændes under middagen og englene starter deres spil.

Mit julehjem

Friske blomster i pink, lilla, blålig og rød er et must i mit julehjem

 

Mit julehjem

 

Tak for besøget ♥ Hvis du har spørgsmål til hvordan, hvad og hvor, så spørg løs i kommentarfeltet herunder.

Kærligst

Mit julehjem

Mit julehjem
Artikel
Mit julehjem
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  mia dahl kjelgaard
  december 13, 2014 at 17:17

  Du bor virkelig smukt…Elsker den enkle måde du har valgt at pynte op til jule på.
  Jeg er så heldig at eje samme smukke englespil, og elsker den!
  Låner nogen ideer fra dig 😉
  God jul Mvh Mia

  • Reply
   Malene Marie Møller
   december 13, 2014 at 19:45

   hej Mia

   1000 tak det er jeg glad for at du synes. Jeg elsker også det englespil, det hører min jul til helt fra barnsben. Og lån du bare løs af mine idéer, det er jo derfor jeg gør det.

   Glædelig jul og godt nytår:-)

 • Reply
  Marie
  december 13, 2014 at 18:12

  Smukt ❤ må jeg spørge, hvor dit sofabord er fra? Det er præcis sådan ét, jeg er på udkig efter 🙂

 • Reply
  Tuttifruttimedettvist.blogspot.com
  december 13, 2014 at 18:12

  Hvor bor du fint, og enkelt.
  Måtte trække på smilebåndet over din beskrivelse af julepynt, for jeg har det på PRÆCIS sammen måde.
  Elsker og hader det på en og samme tid, og ligesom du får jeg hurtigt en klaustrofobisk følelse, hvis der er for mange ting. Afviger ikke gerne fra rødt, guld og sølv, som jeg synes er julens farver, men samtidig synes jeg også at den røde farve hurtigt kan “larme” for meget. Må ærligt indrømme at der bliver mindre og mindre julepynt, som årerne går.
  Til gengæld får den fuld skrue når juletræet skal pyntes. Lutter mundblæste glaskugler i farverne guld, sølv og rødt, ikke nogle flettede julehjerter her… ;o)

  • Reply
   Malene Marie Møller
   december 13, 2014 at 19:48

   Tak, og fedt at der er samme der har samme anstrengte forhold til at pynt op som jeg:-) Rød er julens farve, jeg har dog lidt svært ved den, men som årene går kommer der mere og mere rødt ind i min julebolig…. Glemte faktisk at lægge et billede om af mine nisser, for dem er jeg heller ikke vild med, men de hører julen til, særligt når man har børn. Må heller lige få det billede ind i indlægget:-)

   Glædelig jul og Godt nytår

   Kh.Malene

 • Reply
  Kristina
  december 13, 2014 at 20:29

  Simpelthen smukt og dejlig enkelt 🙂 er dine facadebogstaver købt guldfarvet eller har du selv malet dem? Genialt med en sølvkrans på little Joseph som jeg håber på at få i julegave. God weekend

  • Reply
   Malene Marie Møller
   december 13, 2014 at 21:04

   Tak Kristina:-) Bogstaverne er købt sådan på et loppemarked

   Glædelig jul
   Kh. Malene

 • Reply
  Mette O
  december 14, 2014 at 13:14

  Hej Malene

  Hvor er det lille “krybbespil” i guld-boblen fra?-er vild med det.

  God jul
  Mette O

  • Reply
   Malene Marie Møller
   december 18, 2014 at 22:01

   Hej Mette
   Jeg eksler det krybbespil, jeg fik det i gave sidste år. Det er fra Alessi, tror du kan finde det i Illum eller Magasin:-)

   Glædelig jul til dig også.

   Kh. Malene

 • Reply
  Anita
  december 14, 2014 at 21:05

  Du har simpelthen det fineste hjem, både med og uden jul, giver dig dog ret i at det godt kan virke rodet med for meget pynt.
  Herhjemme har vi i øvrigt også nisser, så jeg kan stå på skafottet sammen med dig 😉

  • Reply
   Malene Marie Møller
   december 18, 2014 at 22:02

   Tak skal du have Anita og fedt at du også sniger en nisse ind:-)

   Glædelig jul

   Kh. Malene

Leave a Reply