Into the Woods – Dagens Poster

Smuk fotokunst af Gustavo Orenzstajn. Jeg ved ikke med dig, men jeg får lyst til at bevæge mig ind i billedet… der venter noget eventyrligt inde i den skov, eller måske noget lidt farligt. Jeg får stærke referencer til Narnia… Hvad får den dig til at tænke på?

Dagens Poster kan købes hos Artelimited.com

Into the Woods - Dagens Poster

Into the Woods – Dagens Poster
Artikel
Into the Woods – Dagens Poster
Beskrivelse
Smuk fotokunst af Gustavo Orenzstajn. Jeg ved ikke med dig, men jeg får lyst til at bevæge mig ind i billedet... der venter noget eventyrligt inde i den
Forfatter
Boligcious

One Comment

  1. Noget uhyggeligt. Jeg var aldrig gået derind. Misforstå mig ikke. For jeg kan rigtig godt lide billedet. Det er smukt og fyldigt… Men jeg var aldrig gået derind….

Leave a Comment

Email (will not be published)