Jul (X-mas) KIDS

Adorable Advent Calendar

 (For English recap scroll down)

FABELAB er navnet på et skønt brand, som laver de lækreste ting til børn. Jeg skulle helt til Paris for at finde danske Fabelab, og jeg faldt pladask for de mange skønne skønne designs i lækre farver, lækker kvalitet og meget originalt.

Jeg har fået lov til at låne den mest nuttede julekalender jeg nogensinde har set. Ikke alene er den smuk og sød, men den lægger også op til masser decemberhygge. De små kræmmerhuse og lommer kan fyldes med små søde kalendergaver, bare bittesmå hyggelige gaver som en pebernød, en æske rosiner, en lille figurk (figurk=figur i følge min søn på 4 år)  m.m.
Man kan også lægge små sedler i lommerne og lave en lille skattejagt efter den “rigtige” gave. Når en lomme er “brugt”, kan den vendes, og indeni gemmer sig et lille sødt dyr, et bjerg eller en sky. Dag for dag danner der sig et lille landskab med søde dyr. Den er virkelig så fin, og den lægger op til mange fantasifulde historier.

Bliver du også nødt til at få fingrene i den fine kalender så klik her


 

English:

This is the most adorable Advent Calendar I’ve ever seen. Turn the 24 days of Advent into a little woodland adventure. This cute calendar is designed by the Danish brand Fabelab

Check out more here

Adorable Advent Calendar Adorable Advent Calendar Adorable Advent Calendar Adorable Advent Calendar Adorable Advent Calendar

Pictures, film and styling by Malene Marie Møller / Boligcious

Adorable Advent Calendar
Artikel
Adorable Advent Calendar
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply