Køkkenet (Kitchen) Mand til Mand

Hvad er dine køkken ønsker?

Det kan godt være, at du som jeg, ikke er den store mesterkok, der kan anrette en overdådig 5-retters middag, men der er heldigvis en masse andre ting du kan gøre, for at imponere dit selskab. Så her er et par ting, der får dig til at se fantastisk ud i køkkenet.

Skærebræt:

Der er bare ikke noget bedre end et stort solidt skærebræt, hvor der godt med plads til at arbejde. Jeg er ret vild med dette skærebræt fra Kunst og Køkkentøj lavet i polyethylen, som gør det dejlig nemt at rengøre. Det maskuline skærebræt giver med sin solide størrelse og sorte farve et markant og lækkert udtryk i dit køkken.

Hvad er dine køkken ønsker?

Den gode kniv:

Det ultimativt vigtigste værktøj i køkkenet, er den perfekte skarpe kniv. Så er det slut med at stå og save dig gennem oksestegen til din overarm kramper. Den klassiske knivserie fra Lion Sabaier klarer opgaven til perfektion og er fantastisk at arbejde med. Der findes virkelig mange forskellige knivdesigns, men der er bare ikke rigtig noget, der måler sig med Lion Sabaier. Hele serien kan købes i Magasin og er faktisk på udsalg lige i øjeblikket.

Hvad er dine køkken ønsker?

Til komfuret:

Skal du forkæle dig selv med lækre gryder og pander, som imponerer dine gæster, kan du godt tage et ekstra kig på mærket Mauviel.

Hvad er dine køkken ønsker?

Glas til vandet:

Det er ikke kun vigtigt, at du har lækre ting i køkkenet, bordet skal også se præsentabelt og lækkert ud. Disse vandglas fra IKEA er med til at give din borddækning et lille pift.

Hvad er dine køkken ønsker?

Pas på dig selv:

Gæsterne er lige på trapperne og i samme øjeblik spilder du ned af din hvide skjorte, du skynder dig ind for at skifte og i mellemtiden er bøfferne blevet grå som en trist regnfuld novemberdag. Med dette lækre sæt fra Pillivuyt er du altid sikker i køkkenet, så maden bliver perfekt.

Forsat rigtig god søndag, næste uge kigger vi på nogle julegave ønsker.

Hvad er dine køkken ønsker?

Hvad er dine køkken ønsker?
Artikel
Hvad er dine køkken ønsker?
Beskrivelse
Det kan godt være, at du som jeg, ikke er den store mesterkok, der kan anrette en overdådig 5-retters middag, men der er heldigvis en masse andre
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply