DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Rebel Pick Monday – Hajfinnen (Dagens Poster)

Dagens poster i samarbejde med Artrebels

I går besøgte jeg Finders Keepers og traditionen tro, var det et mekka for art-print-lovers. Jeg kendte de fleste udstillere, der var ikke så mange nye kunstnere, men det var fint, for så kunne jeg få genopfrisket hukommelsen og blive  nyforelsket i art prints som jeg tidligere har haft crush på.

Jeg er vild med Natacha Maria Withøft’s skønne illustrationer af dagligdags brugskunst og madvarer. Det er så banalt fundet på og så mesterligt udført. Når man kan trække charme fra en pakke Lurpak smør eller skabe opmærksomhed omkring en dåseåbner – så mestrer man virkelig sin kunst. Endelig fik jeg købt et værk af Natacha – jeg måtte eje Hajfinnen, som jeg også har valgt som Dagens Poster.

Den købes signeret og limited (100 eksemplarer) hos Artrebels.com

Rebel Pick Monday - Hajfinnen (Dagens Poster)

 

Rebel Pick Monday – Hajfinnen (Dagens Poster)
Artikel
Rebel Pick Monday – Hajfinnen (Dagens Poster)
Beskrivelse
Dagens poster i samarbejde med Artrebels I går besøgte jeg Finders Keepers og traditionen tro, var det et mekka for art-print-lovers. Jeg kendte de fleste udstillere
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply