Borde (Tables) Mand til Mand

En rigtig TRÆMAND

En rigtig TRÆMAND

Et karakteristisk spisebord kan virkelig gøre meget for stemningen og fornemmelsen af rummet, og skal efter min mening derfor stå frem som et betydelig del af indretningen. Spisebordet er tit et samlingssted, og kan i ligeså høj grad blive brugt til både afslapning og arbejde, det er derfor vigtigt, at bordet er indbydende og er et sted man har lyst til at opholde sig.

TRÆMAND – Det levende plankebord 

Jeg er blevet dybt fanget af bordene fra TRÆMAND. De har virkelig formået at skabe nogle karakteristiske og unikke plankeborde i ask- og egetræ. Det fantastiske ved bordene er, at de bliver lavet på bestilling, så de kan passe perfekt til din stue og behov. Jeg er vild med både de lyse og mørke bordplader, som begge har et super lækkert udtryk og spil i overfladen. Til min egen stue ville jeg nok vælge en lysere plade, da der er ret mørkt og den lyse bordplade ville få rummet til at virke større. Står du og mangler et spisebord, der ikke er mangen til andres? -Så ta’ et smut forbi Træmands hjemmeside www.traemandaarhus.dk og tjek alle de fede detaljer ud, men pas på man bliver hurtigt solgt…. Rigtig god søndag.

En rigtig TRÆMANDEn rigtig TRÆMAND

En rigtig TRÆMAND

Billeder kilde: www.traemandaarhus.dk

En rigtig TRÆMAND
Artikel
En rigtig TRÆMAND
Boligcious

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Lotte
  november 11, 2014 at 11:43

  Jeg har købt mit sofabord hos Træmand, og jeg sjældent fået så god service. Lasse sendte mig billeder af de forskellige planker jeg kunne vælge og holdt mig generelt rigtig fint opdateret gennem hele processen. Jeg fik et virkelig flot bord til en rigtig god pris 🙂

 • Reply
  Gitte
  november 13, 2014 at 09:19

  Hej, tusinde tak for dette tip. Jeg har i øjeblikket en kunde som netop efterspørger den slags borde, og de er svære at finde her i Frankrig. Det undrer mig overhovedet ikke at det findes i Danmark – alle de smagfulde ting findes i Danmark;) Tak for en rigtig interessant blog.

  Med venlig hilsen
  Gitte
  Indretningsstylist i Frankrig

  • Reply
   Oscar Haumann
   november 13, 2014 at 09:26

   Hej Gitte, Rigtig dejligt at høre du kunne bruge blogindlægget.
   Rigtig god dag.
   Hilsen Oscar

 • Reply
  Jane
  juli 29, 2016 at 18:03

  Hej. Jeg er lidt nysgerrig på hvad en god pris er for et af deres træborde, hvis man må spørge..

  • Reply
   Malene Marie Moller
   august 5, 2016 at 08:09

   Hej Jane

   Jeg kender ikke priserne, men jeg er sikker på at hvis du skriver til dem så vil de meget gerne hjælpe dig. Du finder link nederst i indlægget.

   Kh. Malene

Leave a Reply