GIVEAWAY: 7 stk artprinst (nok til en kunstvæg) og 2 x VIP billetter til…

Vi gør det igen, hvis ikke os hvem sku så? På Boligcious hylder vi hver dag kunst, og derfor samarbejder vi bl.a. med et cool koncept som Finders Keepers.

Den 15. og 16. november i TAP 1 slår FINDERS KEEPERS dørene op for endnu et af deres populære markeder. Her på bloggen kan du vinde:

2 x VIP billetter til Finders Keepers OG en fantastisk kunstvæg med i alt 7 udvalgte værker til en samlet værdi af 1940 kr. 

Skriv, hvorfor du skal vinde i kommentarfeltet herunder og så trækker vi en vinder blandt alle kommentarerne torsdag den 13. nov. kl. 20.00!

 

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET – VI HAR TRUKKET LOD BLANDT ALLE JERES SKØNNE KOMMENTARER OG FUNDET EN VINDER

VINDEREN ER (tromme hvirvel):

SIDSEL PJ (du har fået en mail)

STORT TILLYKKE

GIVEAWAY: 7 stk artprinst (nok til en kunstvæg) og 2 x VIP billetter til...

Fra Venstre: “New York” af Buus Works 50 x 70 cm.  |  “Home is where I hang my heart” af F.F. Rodnar 50 x 70 cm.  |  “Skyland” af Wild Nature A4 | “Escaping Reality” af Thomine & Art Fellow A4 | “Two Faces” af Nanna Rong Bentsen A5  | “Ellan Vannin” af Signe Beck Illustration 12 x 12 cm. Limited edition of 25  |  “Darth” af Solveig Møndted Hvidt 50 x 70 cm.

Sofaen er ikke en del af præmien – det er MAYOR af Arne Jacobsen kan købes hos &Tradition

 

GIVEAWAY: 7 stk artprinst (nok til en kunstvæg) og 2 x VIP billetter til…
Artikel
GIVEAWAY: 7 stk artprinst (nok til en kunstvæg) og 2 x VIP billetter til…
Beskrivelse
Vi gør det igen, hvis ikke os hvem sku så? På Boligcious hylder vi hver dag kunst, og derfor samarbejder vi bl.a. med et cool koncept som Finders
Forfatter
Boligcious

234 Comment

 1. Jeg vil så gerne vinde. Det ville se super godt ud over min sofa :-D
  men på Su, er det jo ikke lige så nemt at selv købe sådan en fin plakat væg :-)

 2. Eiii! Hvor ER den fantastisk sammensat <3 Jeg ville eeeeelske at vinde den :-)

 3. De 7 artprints er smukt præsenteret over en skøn sofa – jeg har en hvid væg over en lidt kedelig sofa og der er ingen tvivl om at disse prints vil give hele stuen et løft og en bedre atmosfære. Jeg vil elske at de kom her hjem. De 2 VIP billetter oven i hatten vil være fantastisk – Finders keepers er et skøøøøønt mekka.

 4. Åh, hvor vil jeg gerne vinde de smukke billeder og adgang til FinderKeepers. Jeg trænger til noget nyt på væggene herhjemme, og de fine pastelfarver ville stå super godt til resten af min indretning.. Jeg krydser fingre :)

 5. Uhh jeg har længe gerne ville have noget kunst på mine væg, som pt er helt tomme. Så de 7 kunstværker ville virkelig pynte i mit hjem. Og og og en oplevelse at få lov at komme en tur til Finderskeepers, hvilket jeg ikke har prøvet før. Kunst og oplevelser er ikke det der står først på listen over indkøb når man er på SU, men meget højt på ønskelisten :)

 6. Hvem der bare havde de plakater derhjemme, de ville bringe glæde til hele familien. Håber jeg vinder de flotte plakater, så de kan pynte så fint på vores hvide vægge og bringe glæde i det lille hjem :-)

 7. flyttede i ny lejlighed juli 2013 og mangler stadig så meget for at den bliver “færdig” og lækker. Det ville bestemt hjælpe med sådan en flot kunstvæg

 8. Jeg skal vinde. OG det skal jeg, fordi mine vægge på mit studieværelse er noget så hvide og noget så kedelige! Jeg har i lang tid ville investere i ligende plakater, men pengepungen har ikke strækket desværre. Derfor skal jeg vinde, så jeg i mine hårde lange studiedage kan kigge på de smukke plakater og blive glad. De ville pynte noget så fint på nogle ellers så bare vægge! Jeg savner farver i min hverdag, og det ville sådanne nogle smukke ting gøre.

  Mvh en farveløs Silke Prehn

 9. Perfekt til vores nye KÆMPE soveværelse, som min mand er ved at sætte i stand til os <3

 10. Det er e super lækker præmie, som jeg rigtig gerne vil vinde. Min stue trænger i den grad til lidt nyt liv, men som studerende er det er projekt med lange udsigter.

 11. Jeg flyttede for et år siden i lejlighed uden noget, ingen møbler, køkkenting eller andet, nu er det begyndt at ligne et hjem, men kunst til væggene har ikke kunne prioriteres, så har bare hvide vægge og der er stadig andre ting, som må komme før, derfor ville denne præmie virkelig gøre noget for at lejligheden ville føles mere som et hjem

 12. Har en væg der i den grad trænger til fornyelse – så jeg vil gerne være den heldige vinder. Herudover vil jeg også så gerne besøge FINDERS KEEPERS markedet – har endnu ikke været der.

 13. Har en væg der i den grad trænger til fornyelse – så jeg vil gerne være den heldige vinder. Herudover vil jeg også så gerne besøge FINDERS KEEPERS markedet – har endnu ikke været der.

 14. Jeg vil rigtig gerne vinde da plakaterne ville se super godt ude i vores sommerhus – som vi må tage til takke med indtil det nye hus bliver en realitet.

 15. Helle for✋ ville være fantastisk på den store hvide væg over min sofa! Og så behøver man ikke at spørger manden om han kan lide det, når han ikke skal ligge penge i

 16. Helle for✋ ville være fantastisk på den store hvide væg over min sofa! Og så behøver man ikke at spørger manden om han kan lide det, når han ikke skal ligge penge i

 17. Jeg har min fine nye stue m nye møbler men uden billeder Da jeg ikke har kunne finde noget – men dette er så fint

 18. Jeg har min fine nye stue m nye møbler men uden billeder Da jeg ikke har kunne finde noget – men dette er så fint

 19. Fordi pladsen over vores sofa er alt for tom og helt perfekt til denne flotte væg. Kunne man mon for en gangs skyld have lov at være lidt heldig…

 20. Jeg skal vinde, fordi jeg efter snart 6 år i min lækre lejlighed endnu ikke har comitted mig til at hænge noget op på mine vægge endnu. Jeg er ubeslutsom og måske lidt nærrig når det kommer til stykket, så hvis jeg vandt ville der jo ikke være nogen undkyldning :D

 21. Jeg er lige flyttet og de flotte plakater vil pryde mine ellers så hvide vægge – og så er det jo en bonus oveni at få 2x VIP biletter til Finders Keepers, så ens hjem ikke ligner at man lige er flyttet ind med alle de mange flotte ting man får købt :)

 22. Jeg kunne godt bruge lidt flot kunst på væggene herhjemme, så væggene ikke ser så tomme ud,det ville pynte.

 23. Har en svaghed for det fede “Darth” print. Har endnu ikke fået gallerivæg op at hænge, fordi jeg slet ikke har nok lækre prints til min store væg, og fordi det er en betonvæg, som kræver eftertænksomhed og ikke mindst et slagbor

 24. Jeg skal vinde fordi mine v

 25. Vi er næsten lige flyttet og trænger virkelig til noget kunst på de store bare væggene.
  Hos os skulle de pynte i stue, soveværelse og køkken. Så er der lidt lækkert at kigge på uanset hvor man befinder sig her hjemme.

 26. Skal flytte om få mdr, det kunne være fedt med nyt kunst til en ny lejlighed.

 27. Fed give away! Jeg skal vinde, da billederne ville pryde min væg ved mit spisebord og live rummet op på fineste vis :)

 28. Jeg skal vinde. fordi jeg i den grad mangler lidt stil og klasse i mit hjem.. Og en kunstvæg?? Hallo – så bliver det da vist ikke meget mere classy..
  Pick me – pick me..
  Mia CA / aimlovelive@gmail.com

 29. Jaa, dem vil vi gerne vinde. Så skal de med ind i vores nye lejlighed i Helsinki, og et par stykker på sønnikes nye værelse

 30. Jeg har lige gennemrenoveret min lejlighed og købt nye møbler. Det sidste der mangler, er, at jeg skal finde min nye stil på væggene. Jeg er helt vild med de 7 artprints og opstillingen på billedet, så de ville helt klart være et godt bud på min nye stil i lejligheden :) Og derudover elsker jeg at komme steder som Finderskeepers, så billetter dertil ville være fantastisk! :)

 31. Jeg skal vinde fordi jeg fortjener det. Jeg er i dårligt humør idag, er i overgangsalder og kæmper med en utidig teenager. Jeg fortjener lidt opfriskning af min stue, da den er kedelig og jeg fortjener at komme ud og føle mig som en VIP :-). Derfor !

 32. Fantastisk præmie

 33. ja tak til en kunstvæg! Over min sofa hænger der i dag ingenting, og sådan har det været i 2 år. Nu er det vist på tide at hænge noget op!

 34. altså nu er jeg jo ikke meget for star wars men det er min mand, og jeg synes faktisk det er en ret fedt set up med den kunst væg og så ville det jo også glæde manden. så vi skal da helt klart vinde det til vores nye hjem :) og så to biletter til finders keepers ville helt sikkert være icing on the top. vi x fingre.

 35. Jeg skal vinde, fordi jeg, efter et par års omtumlet boligsituation, netop er flyttet ind i min drømmelejlighed – men jeg mangler virkelig noget flot til væggene. Billederne vil pynte uendeligt :-)

 36. Jeg vil så gerne vinde, fordi jeg flytter i nyt hus 1. dec. og har kasseret alle de billeder jeg havde, for at få noget nyt at se på, og de billeder er helt perfekte :-)

 37. Er lige flyttet i en dejlig lejlighed, efter 3 måneders renovering, og vi mangler i den grad noget til at pynte på de mange (langt om længe) fine hvide vægge :-)

 38. Den kunstvæg vil jeg sætte stor pris på at vinde – så skal vores hjemmelavede værker ud med sådan en hastighed :-)))
  De har allerede hængt der for længe, så disse artprints vil være noget så velkomne hos os:-)

 39. Jeg skal vinde, fordi det er min tur ;-) Elsker jeres blog, og har deltaget i mange konkurrencer. Tak for super inspiration!

 40. Jeg skal vinde fordi jeg så gerne vil give min mor en fantastisk julegave. Som studerende er det småt med pengene, og jeg ville elske at kunne forære min mor sådan en “billedvæg” til hendes soveværelse i julegave! :)

 41. Startede forfra for 1. År siden. Alle mine penge er gået til møbler, så det ville være så tiltrængt at vinde en kunstvæg :-)

 42. Jeg er i gang med at indrette min datters teenageværelse, og de billeder vil da bare være perfekte der – på den nye sorte væg!

 43. Jeg skal vinde fordi jeg har det kedeligste hvide vægge i min stue. De trænger virkelig til en opfriskning :-) :-)

 44. Med Darth blandt plakaterne vil jeg kunne overtale min mand til pastelfarver i overflod i indretningen – juhuuu!

 45. Vi er ved at få bygget til, så vores lillebitte hus bliver ret stort – og jeg har altid drømt om at have en væg med kunst! Er vild med billederne her!

 46. Vi er ved at få bygget til, så vores lillebitte hus bliver ret stort – og jeg har altid drømt om at have en væg med kunst! Er vild med billederne her!

 47. Jeg trænger bare til at få skiftet billeder ud i min stue. Har ikke rigtigt kunne bestemme mig til hvad jeg ville have. Men disse billeder ville passe perfekt :-)

 48. Fordi jeg trænger i den grad til at være lidt heldig, især når præmien er SÅ fed :D

 49. Jeg vil så gerne vinde. Trænger til noget pænt på min væg <3

 50. Jeg skal vinde fordi vi er ved at bygge nyt hus og trænger desperat til nyt lækkert til væggene, som matcher vores lækre hus…

 51. Jeg ville elske at vinde denne præmie da jeg lige er rykket fra en etværelses på 30 m2 til en 3værelses på 80 m2, og det har betydet mange tomme vægge. Nye plakater ville pynte gevaldigt :)

 52. Jeg vil gerne vinde pga. postersne. Jeg mangler noget til min nøgne hvide vægge – Jeg mangler selvfølgelig også møbler lige nu, og hvis jeg vandt lidt til væggene, så ville der jo også være et lidt større budget til det …

 53. Ih, hvor ville jeg gerne vinde….
  Det ville pynte. Virkelig. ♥
  Sofaen er skøn (sikkert uden for mit budget) Men at vinde “Fotovæggen” med så God en Stil ville være en Grand Julegave….
  Så kan en ny sofa komme.
  Ville være et kæmpe skridt på vej til God stil hjemme hos mig..
  Input yderligere med billetter til Tarp 1..♥

 54. Jeg vil gerne vinde fordi jeg har fået malet min fine lejlighed og nu skal der noget op at hænge på de hvide vægge. Vil vildt gerne besøge Finders Keepers.

 55. Så fine billeder! Helt vild med “Darth”.
  Er flyttet og har en helt bar væg, hvor billederne vil tage sig perfekt ud.
  Ny inspiration i Tap 1 er altid kærkommen, hvor jeg vil suge hvert et indtryk i mig…

 56. Vi er lige flyttet til et stort hus med mange tomme vægge. Væggen i stuen skriger desperat på noget kunst, så sådanne 7 fantastiske prints ville være som sendt fra himlen.

 57. Det ville være så fedt i mit nye hus som jeg flytter ind i om en uge:-) mangler netop fed kunst til min nye stue:-) please

 58. det ville være fedt at vinde. Er lige flyttet sammen med min kæreste – første gang med nogen kæreste – og vores vægge er tomme og kedelige

 59. Lige hvad der ville gøre min nye stue fuld af stil, hygge og godt humør. Bringer twist i hjemmet – præcis hvad jeg drømmer om

 60. Ville virkelig pynte på stuens bare vægge ;)

 61. fordi jeg synes de er smukke

 62. Jeg Skal da vinde fordi min mand og jeg for snart et år siden flyttede i et 420 kvadratmeter stort hus,, vores stue er 106 kvadratmeter, og vi mangler en flot billedvæg..
  vi ville elske disse.

 63. Jeg kæmper med sygdom hver dag og har problemer med motivationen… det hele ser sort ud og hver dag virker nærmest umulig at komme igennem…! Det er somom det hele er sort og hver gang jeg får en pause… så sker der et nyt uheld. Idag gik min telefon, som jeg er super afhængig af, så også i stykker oveni alt. Kæmper for mit liv… kunne godt bruge lidt medgang og lidt glæde. Et klap i ryggen..:! Og havde allivele tænkt at skulle til Finders Keepers med min mor…

 64. Efter i mange år at have haft en rodet stigereol med tonsvis af bøger midt i stuen, har jeg endelig besluttet mig for at få nogle fine bogkasser; fordi jeg holder af at se på dem, og fordi bøger betyder meget for mig. Men nu er væggen oven over bogkasserne skræmmende hvid og tom — og det ville hjælpe gevaldigt, hvis jeg vandt. Tænk at kunne hænge så fin en samling op over mit nye yndlingsmøbel…

 65. Jeg skal vinde fordi at min kære mor fortjener at få prydet hendes væg. Hun er netop flyttet for sig selv og har intet på væggene.

 66. Min kæreste, jeg og vores 2 børn er ved at bygge hus og vi har i den grad brug for noget smukt at putte ind i det, så jeg håber meget det bliver os der vinder :-)

 67. I’d love to win the tickets so I can treat my mother in law for a day of quality time together. The posters would go partially to my own walls, which need some changing, to my step kids and rest as xmas presents to family and friend abroad.

 68. Åh, jeg vil gerne vinde! Min lille familie og jeg flytter i ny lejlighed og pengene er små, så det ville være dejligt at vinde noget smukt at kigge på

 69. Jeg står og skal flytte her d. 1. december, og har ingenting at pryde mine nye hvide vægge med. Og da det nok er mest fornuftigt at bruge pengene på møbler, så må jeg krydse fingre og håbe på at vinde lidt lækkert til væggene også.

 70. Må man deltage selvom man ikke har mulighed for at benytte billetterne?
  Mine vægge skriger efter kunst og jeg længes efter noget smukt på væggene – Gerne kunst i form af artprints.
  Printet med startrooperen/ Darth skal min 13-årige dreng have. Han har Aspergers syndrom og er vældig glad for Star Wars universet.

 71. Jeg vil gerne vinde fordi jeg mangler flotte sager til min væg plus at jeg mangler lidt julegavehjælp og -inspiration, som jeg kunne finde på FK

 72. Fordi vi har en stor, tom, hvid væg over vores sofa, hvor de ville hænge SÅ godt! :0)

 73. Vores stue er stor og bar… Det ville være et dejligt skub indeb rigtige retning at vinde!

 74. Jeg vil super gerne vinde, da jeg har en væg hvor de ville passe rigtig godt ind!

 75. Waw- super fed sammensætning af forskellige stilarter, tryk og “streger”
  Ville løfte min svært ensrettelse stue gevaldigt da vi har en 8 meter lange stuevæg – dette kunne give en fed ” rum-opdelingen”

  • Der skulle selvfølgelig stå indretning ikke ensrettelse

 76. Det vil jeg dælme gerne vinde!

 77. Hejsa! Jeg vil rigtig gerne vinde den til min søster! Hun er lige flyttet hjemmefra og har svært ved at skabe sig et rigtigt ‘hjem’, og det gør hende nedtrykt. Dette ville være et skridt på vejen! :) Mange hilsner Fie

 78. Det vil betyde meget for mig at vinde. Skal forsøge at forklare hvorfor.. første og fremmest – Jeg er helt vild med sammensætningen af billederne og må bare erkende at jeg ikke selv har kreativiteten til at sammensætte noget så flot selv! Jeg forsøger gerne, men ender altid med at gå i stå, dels fordi det er svært at få til at hænge sammen når man er iværksætter (økonomisk) og dels fordi mine egne talenter ikke har noget med kunst og kreativitet at gøre. Resultatet er tomme vægge. Derfor værdsætter jeg også din blog og dine råd super højt, for når det handler om at skabe et hjem, er det jo lige meget om idéerne kommer fra mig selv eller en der faktisk har forstand på indretning.

 79. Det ville være fantastisk med billetter til Finders Keepers og den fine kunstvæg ville sætte prikken over i’et i vores lejlighed :)

 80. Det ville se så flot ud på mine nøgne vægge! Det er bare så dyrt! men krydser da fingre!

  email: idagormsen1@hotmail.com

 81. Åhh ja tak!

 82. Mine vægge er så kedelige, men jeg vil jo ikke bare hænge hvad som helst op. Men dem her er fine og passer lige ind.

 83. Jeg vil gerne vinde fordi jeg har en stor bar væg i mit soveværelse som virkelig trænger til noget kunst! Og så er det jo altid en fornøjelse at være til Finders Keepers :)

 84. Vi har længe ledt efter det helt rigtige, og her var muligheden for at vinde en masse fine artposters, som passer godt ind i vores hjem. Hvem har ikke brug for noget smukt, at se på? Vi har!

 85. Jeg vil SÅ gerne vinde de fine prints og en tur til Finders Keepers! Jeg skal til at flytte sammen med min kæreste og for at gøre hjemmet til noget nyt og til vores sammen, skal der da noget nyt på væggene. Han vil elske “Darth” og jeg er især vild med “New York”, “Skyland” og “Ellan Vannin” :)

 86. Krydser fingre for jeg kan blive den heldige vinder af disse fine plakater. Har lige fået ny sofa og de ville passe perfekt. Evt. ville nogle også havne ude i det snart renoverede kolonihavehus der virkelig mangler noget til væggende.
  Håber!!

 87. Åhh… Det er fint og rådt! Lige mig:0)
  Jeg vil gerne vinde fordi jeg i 1år og 7mdr har haft en bar hvid væg..
  Kan ikke finde det jeg gerne vil have..
  Men de her vil bare passe helt perfekt

  Tak for god inspiration her på siden:0)

 88. Det er en super fin sammensætning! De rosa/grå farver passer godt til vores hjem, som endnu har masser af hvide vægge – åh dem gad jeg godt vinde!

 89. Jeg er lige flyttet sammen med min kæreste og jeg har meget brug for en undskyldning for at smide hans forfærdelige plakater ud :)

 90. Fordi vores hjem mangler personlighed!

 91. De fine billede ville klæde min stue, hvor alt andet er præget af mine to små piger :). Og efter 2 1/2 års næsten uafbrudt barsel trænger jeg til at finde noget fint nye til MIG i næste weekend på fk.

 92. Jeg skal vinde, fordi jeg lige nu befinder mig i en virkelig stresset periode, hvor den står på arbejde og derudover en hel masse bachelorskrivning oveni. Det vil derfor være helt fantastisk at vinde denne flotte og dekorative præmie, som kan forsøde min tilværelse og give mig noget lækkert at kigge på, når jeg sidder og skrive dag ud og dag ind. :-)

 93. Kunst i hjemmet er bedst, når det taler til og inspirerer hele familien. Vi havde den skønneste sommerferie i NY med svigerfamilien. Selv vores søn på 4 spørger jævntligt, om vi ikke skal til NY igen. Helle Sandagers skyer får mig til at dagdrømme og minder mig om min studietid, hvor jeg var et semester i Island. Min mand forguder Star Wars og sønnen snakker med om Darth Vader, Yoda, r2d2 og Chewbacca. Ellan Vannin bringer mine forældre tilbage til tiden med Bee Gees. Er sikker på, at de 7 værker vil bringe minder og snakke frem i vores lille hjem:).

 94. Åh ja tak – hvor er den fint sammensat. Fedt udtryk!

 95. Jeg skal vinde, fordi jeg har boet i min dejlige lejlighed i tre måneder med mine to dejlige børn på 4 og 6 år. Jeg har renoveret en faldefærdig og smadret lejlighed fuldstændigt og der er langt masser af kærlighed i den! Jeg elsker mit nye hjem, MEN kunst på væggen mangler jeg virkelig. Thomine er i forvejen én af mine yndlingskunstere, som jeg lærte at kende for et par år siden gennem Boligcious, og jeg ville elske at have noget af hende hængende sammen med de andre smukke værker. Og plakaten med hjertet er jo en stor sandhed, som passer perfekt til mig. Denne præmie er så smuk, at den næsten er for god til at være sand.
  De bedste hilsener

 96. Det vil være skønt at vinde :-)
  Vi har lige sat vores stue i stand – nye vinduer, maling mm. – men der mangler noget over sofaen. Billedvæggen vil passe perfekt :-)

 97. Fordi jeg trænger til at få skiftet mine kedelige ikea billeder ud med noget smart og lækkert :)

 98. Jeg vil meget gerne vinde da jeg lige er flyttet sammen med kæresten i en helt ny by, men endnu ikke nået at pynte lejligheden, da jeg skulle dobbelt kæbe opereres i min hjem by og kæresten har haft travlt med sit jura studie

 99. Åh jeg er kæmpe fan af billedvægge :)
  Har en i min stue og en drøm om at få en i min spisestue, og de billeder dér ville passe perfekt! :)
  Derudover er jeg bare kæmpe fan af Finderskeepers og ville elske at vinde billetter dertil!

 100. Mine vægge er tomme efter flytning og skriger på smukke, humørboostende og karaktergivende dekoration❤️❤️❤️

 101. de 7 fine billeder ville gøre et projekt jeg er gået igang med fuldendt. Jeg var til Finders keepers sidst hvor jeg fandt et par billeder til min nye lejlighed men det er noget at et projekt at finde de helt rigtige billeder til min kommende billedvæg, så det ville være så fantastisk dejligt at vinde en færdig pakke så jeg kunne få lidt op at hænge på mine ellers helt tomme og meget hvide vægge. Og så er det da bare ekstra bonus at der følger VIP billetter med til finders keepers næste weekend.

 102. Jeg har en lillesøster, som jeg elsker højt men ser for lidt. Har i lang tid ønsket at give hende en stor og flot gave. Hvis jeg nu skulle være den heldige asen og vinde – vil jeg forære min lillesøster en alt for flot billedvæg og ved at hun vil knuselske det

 103. Jeg ville elske at vinde sådan en væg. Wow! Jeg er vild med kunstprint, men på en su er der ikke råd til meget. Ville være skønt at kunne supplere det hjemmelavede med noget ekstra lækkert :-)

 104. Det vil gøre mig glad at have noget interessant at se på- særligt efter min speciale- stirre alt for mange timer ind i en computer- tid er færdig ugen efter ♡

 105. Uha, jeg vinder den væg fordi kraften er stærk hos mig og jeg mangler en “rebel base”! ;D …Aj, min lille lejlighed har været ved at kede mig ihjel, så mon ikke en ny kunstvæg kunne sætte skub i nogle nye tanker om indretningen?

 106. Jeg er lige gået på barsel og vil meget gerne vinde, da min indre æstetiker desperat trænger til noget pænt at se på, som kontrast til det multifarvede babylegetøjshelvede, der efterhånden har overtaget vores hjem..

 107. Ihh, hvor er de fine! Jeg synes at jeg skal vinde fordi jeg har haft de samme ting på væggene siden jeg var en sur, ugidelig teenager og virkelig føler at jeg trænger til at få skiftet ud – men ligesom så mange andre med husleje og su, så er det ikke altid lige det der bliver prioriteret ;-)

 108. Jeg skal vinde, fordi moderne kunst er fedt, især når det ser sådan ud. Har flotte malerier hængende nu men de kan jo fint suppleres med dem her. Besøget hos jer, vil endvidere give inspiration til mit hus, som er igang med en opdatering. …

 109. Jeg skal vinde fordi jeg vil dele væggen med min veninde – altså bliver det ikke bare en person der vinder – men faktisk tre – fordi hun bor sammen med hendes kæreste. Og faktisk også en kanin – tadaaa!

 110. Jeg ville elske disse flotte artprints i min stue! Min kæreste og jeg er for nylig flyttet og de ville derfor pynte på vores tomme vægge:-)

 111. jeg ville være den lykkeligste kvinde i Århus hvis jeg vandt de pragtfulde posters :) simpelthent derfor

 112. Vi har den fineste trappeopgang, som dog har helt hvide vægge. Det vil jeg gerne lave om med med denne lækre præmie.
  Hav en skøn søndag aften.
  Mange hilsner fra Dianna

 113. Har desværre ikke mulighed for selv at tage afsted, da jeg ikke bor i nærheden :( vil derimod give billetterne til min skønne veninde, som jeg ved vil elske det! Hun betyder alt for mig og trænger til lidt opmuntring, da hun lige har måtte sige farvel til 2 elskede hunde….
  Plakaterne tænker jeg skal deles :P hehe

 114. Kunst er smukt, og smukke ting giver glæde i livet. Jeg har lige fået konstateret brud på rygsøjlen og har brug for lidt glæde på de grå dage :-)

  Kærlig hilsen Rikke

 115. …. Sidder i min nymalede stue og tænker, at 7 fine prints ville være en skøn fornyelse oveni. OG en tur til Tap1 i næste weekend ville gøre det helt perfekt – endnu flere gaver til mig selv

 116. – Fordi det smukke artwork ville klæde mine noget så kedelige og tomme vægge :)
  Og så nåede jeg desværre heller ikke at fange Finders Keepers sidste gang, og det har jeg længe fortrudt… :)

 117. Jeg ønsker mig en kunstvæg. Det er nogle fine plakater, som jeg ville elske at hænge på min væg.

 118. Har den dejligste lillesøster der trænger til at blive forkælet med noget lækker kunst og en dag, hvor vi sammen kan hygge og finde en masse fine ting til hendes nye lejlighed.

 119. Sikke en flot kombination! Det ville passe så godt ind i min nye lejlighed :-)
  Krydser fingre!

 120. …cos´I would feel like a rock star!

 121. Jeg vil vildt gerne vinde, da jeg lige er flyttet hjemmefra og trænger til lidt lækkert kunst på mine vægge og fordi pengene ikke helt rækker til det, når man er på su. Derudover kunne jeg vildt godt tænke mig billetterne til finders keepers, da jeg synes det er et vildt fedt arrangement, som jeg også deltog i sidste gang. Det ville også være lækkert at spare pengene på indgangen, så man har lidt flere penge til at købe nogle lækre ting på markedet :)

 122. Kunstvæggen ser jo fantastisk ud og ville pynte herhjemme. Og et par billetter til FindersKeepers vil også være en fornøjelse at vinde.

 123. Fordi jeg for 1,5 uge siden stod uden tag over hovedet – midt i en grøntsagssuppe kan livet blive vendt på hovedet, har jeg erfaret. Og jeg har stort set intet. Men lejligheden er netop købt og brikkerne falder hurtigere på plads end forventet, hvilket virkelig hjælper på humøret. Det ville være fantastisk at kunne skabe mit eget hjem med denne skønne billedevæg. Så jeg krydser fingre! :-) Desuden er vi navnesøstre (sådan næsten da)… :-D

 124. Først og fremmest, hvis I så min stue, ville det være beskrivelse nok. Der mangler ganske enkelt noget på væggene og gerne noget med noget kant. Jeg har en tom væg, uden noget (fra gulv til top), hvor en væg med en masse billeder vil være et perfekt match.

  Ligeledes vil billetterne være prikken over i’et! (O:

 125. Ih, er lige flyttet sammen med en kæreste og vi MANGLER noget på væggene, og det ville være helt perfekt med en hel kunstvæg :-)

 126. Jeg vil gerne vinde fordi: 1. Jeg ønsker mig en kunstvæg, men er elendig til selv at sætte billeder sammen. 2. Fordi farver og motiver vil passe glimrende til væggen som fletter stue, køkken og spisestue sammen. 3. Synes både den tilgodeser mine 3 drenge og mig ;-) 4. Kunne godt bruge lidt inspiration – FINDERS KEEPERS.

 127. Jeg er ved at flytte sammen med min kæreste – og vi skal til at indrette “vores hjem”. Det ville derfor være super lækkert at vinde dette, så vi sammen kan tage af sted og finde ting til lejligheden :)

 128. Jeg flyttede sammen med min kæreste for over et år siden, og jeg har endnu ikke fået sat mit præg på lejligheden. Disse posters ville passe perfekt til vores lejlighed, også ville jeg have en “undskyldning” for at skifte nogle af hans grimme billeder ud med noget nyt og lækkert.
  Yderligere ville det være fantastisk med to billetter til Finderskeepers, så jeg kunne hive ham med derhen.

 129. Det er en fantastisk kunstvæg og jeg kunne virkelig godt bruge noget at hænge på mine tomme vægge i lejligheden :D! Krydser fingre for en mulighed for at få disse skønne værker hjem i min stue :D

 130. Jeg står og skal flytte sammen med min skønne kæreste her i december , og ville være helt fantastisk med de flotte artprints til at pynte i lejligheden.

 131. Flytter hjemmefra om et par dage, og har desværre ikke råd til meget andet end ikea (hvilket også er fedt, men mere praktisk anlagt) – er stor fan af kunst og specielt illustrationer, men det er desværre ikke noget jeg selv kan gå ud og købe, på trods af hvor meget jeg gerne ville – disse syv værker ville virkelig hjælpe til at gøre kollegieværelset til et hjem ved at distrahere lidt for de hvide beton vægge. Og så er det jo nogle der kan følge med mig til alle de nye steder jeg kommer til at bo – så kan jeg om ti år sige, at de har været med mig siden jeg flyttede ud første gang. Kunne da være ret fint ! :)

 132. Jeg er vild med billederne som vil passe super godt ind i min nye stue, hvor jeg endnu mangler billeder.
  Har derudover fødselsdag om søndagen, så det ville være en fantastisk gave med nogle nye billeder og billetter til Finders Keepers :o)

 133. Det ville pryde mine bare vægge i vores nye nymodens stuen. Hvor jeg ikke STADIG ik efter et lille åårs tid, har fundet LIGE DET at sætte op. Derfor mig/os
  Og komner ind til FindersKeepers og få inspiration.
  Bendi

 134. Min søde kæreste er den første jeg kom til at tænke på da jeg så denne skønne konkurrence. Han ville blive enormt glad, hvis vi kunne få disse flotte billeder op i stuen – specielt “Darth” af Solveig Møndted Hvidt har stået på ønskesedlen længe! Jeg håber at jeg kan være så heldig at kunne overraske ham med en ‘kunst væg’, som nok vil være den bedste julegave til ham.

 135. Drømmer om den skønneste billedevæg i vores kombinerede sove/badeværelse og denne samling af skønne plakater ville passe perfekt ind. Og et par biletter til FindersKeepers er skam heller ikke at kimse af – elsker at snuse rundt derude og blive inspireret – og så er det jo en god undskyldning for en ekstra Københavnertur :-) Krydser fingre.

 136. Fordi det er rigtig lækker stil og det vil se skide godt ud i min stue ;)

 137. Vil såååååå gerne vinde. Er igang med at finde en masse flotte prints til at lave fn hel væg fyldt med flotte Prints, men på su tager det tid før jeg kan få projektet færdigt , så derfor ville det hjælpe mig på vej med de her 7 … Og samtidig komme til finderskeepers, som er en fed messe ❤️

 138. De fine tegninger ville pynte i mit hjem og være en god og prisværdig gave. Især fra tomine ville pryde min væg. Man har jo lov at håbe. Jeanette.

 139. Jeg er for nyligt lige flyttet i lejlighed og disse lækre prints, ville pryde de tomme hvide vægge i mit nyt hjem. Eftersom jeg har en operation stående for døren, og jeg dermed bliver sofa-/sengeliggende det nærmeste stykke tid, vil jeg have massere af tid, til at gå og nyde de flotte prints!
  Og så kender jeg én, som meget gerne vil en tur i TAP 1 i næste weekend – hun ville blive SÅ glad.

 140. I min nye lejlighed har jeg nu set på en stor tom hvid væg i snart 4 måneder .. Og jeg er stadig ikke kommet frem til, hvad der skal hænge på den :-( Disse fine billeder vil pynte, inspirere og skabe glæde hver eneste dag :-)

 141. Jeg ska vinde fordi, at for et par år tilbage da jeg boede hos min farmor, var væggene prydet med smukke malerier og illustrationer fra diverse kunstnere. Hendes hus, og dermed alt hva vi ejede brændte desværre ned til grunden. Alt blev dog genopbygget, hvor hun derefter flyttede tilbage og jeg for mig selv. Siden da, har jeg ik haft andet på væggene end kedeligt tapet, eller en tarvlig poster der måske ku klemme sig ind.. ville SÅ GODT ha disse flotte værker hængende i mit hjem. Det ville fuldende det! :-) – også ville det da vær overdrevet lækkert med et par billetter oven i hatten :-P

 142. Det ser såååå lækkert ud og jeg ville nyde at kigge på det hverdag i min egen stue. Som virkelig trænger til noget smukt

 143. Ville dele billederne med nogle af dem jeg holder af – det er jo snart december. Har dog lige en favorit der skulle op på væggen derhjemme ;) Og så ville jeg elske at finde en julegave til mig mig til Finders Keepers marked :)

 144. Fordi at jeg ville elske at vinde dem – det er et fedt samsurium af lækre illustrationer! Og så kunne det være så fedt at overraske min gode veninde med en tur til Finders Keepers!!! :)))

 145. Det er så småt ved at gå op for mig at man kan købe ting til væggene/hjemmet andre steder end IKEA/Ilva mm. Og jeg ville blive ovenud taknemmelig hvis jeg kunne få en kick-starter til at sætte et nyt præg, mit eget præg, på mit hjem.
  Den bedste måde ville være at være så heldig at vinde alle de fine billeder og så ydermere kunne blive inspireret på FindersKeepers marked…

 146. Utrolig flotte værker, som jeg rigtig godt kunne tænke mig til at pynte i vores hjem – der er både noget for mig og min kæreste, som jeg rigtig godt kunne tænke mig at give en fed 30 års gave!!

 147. Jeg skal vinde fordi jeg elsker det sjove og grafiske udtryk billederne har! De ville passe perfekt ind i min stue, med de fine rosa pastel farver! I LOVE IT! Og så kunne jeg vildt godt bruge noget til at friske mine vægge op med!

  Love og god karma <333

 148. Ganske enkelt fordi de er fantastisk flotte og vil fuldende min stue :-)

 149. Jeg vil gerne vinde, fordi det er mandag, det er koldt og jeg sidder med huen trukket godt ned over ørene og mangler lidt godt at se frem imod… en weekend med Finders Keepers og super kunst ville redde min lange uge :)

 150. Jeg ønsker å vinne kunstveggen for å pynte opp her hjemme, bla på min kjærestes datters soverom, noe hun nok vil bli meget glad for! Det kunne kanskje også gi meg noen pluspoeng på den siden.. Jeg ønsker også å kunne gi mine venninner noen superflotte gaver jeg ellers ikke har råd til. De er så fantastiske, og fortjener også å kunne pynte opp litt ekstra.

 151. Jeg er ved at lave en helt kunstner væg, udelukkende med danske up coming kunstnere. Nogle er selvfølgelig længere fremme end andre, men jeg elsker den måde hvor på de mange forskellige udtryk og kunst arter mixes og blander sig. Det er blevet midtpunktet i min stue, og en stor inspiration for mine venner.

  Har ingen af de ovenstående kunstnere hængende på mine vægge (endnu), men de vil få nogle flotte pladser derhjemme hos mig :-)

  God mandag!

 152. Jeg vil meget gerne vinde den flotte kunstvæg og ikke mindst billetter til FinderKeepers.
  Her er et lille kreativt digt til jer:

  Art can be precious
  and also suspicious
  but being curious
  makes it notorious.
  I would be gracious
  if blog Boligcious
  will be so generous
  to me or one of us :)

 153. Jeg mangler noget smukt og inspirerende at hænge i stuen, og jeg er helt vild med især Thomines Art Fellow – jeg ville blive super glad for at vinde den flotte samling:)

 154. Som kunst elsker, og gentagende besøgebde på Art expo, (selvom jeg aldrig for rpd til billederne) samt at jeg må indrømme at jeg længe har været kæmpe fan af Thormine Art, som er en af kunstnerne på vægen. Jeg har dog som så mange andre ikke pengebeløb til kunst på væggen, og det tog et år at spare op til mit første billede fra Thormine. For mig går det hele op i kvalitet, og æstetik når man kommer hjem fra studiet, og jeg har mentalt allerede placeret disse fremragende billeder i min lejlighed, så alle for deres retmessige plads. Så jeg håber da selvfølglig jeg vinder, men hvis ikke har jeg da fundet en masse andre kunstnere jeg skal holde øje med nu.

 155. Kunne godt tænke mig at vinde, da jeg i dén grad trænger til noget inspiration, og noget lækkert at kigge på.
  Er dødtræt af mit “IKEA-hjem”, og kunne være så lækkert med noget på væggene, der har noget mere kant.

 156. Jeg vil super gerne vinde.
  Mine roomies og jeg har boet i vores nye lejlighed i 3 måneder og har stadigvæk ikke fået noget på vores MEGET hvide vægge. SU’en rækker desværre ikke til så meget, og der må da gerne være noget pænt hængende nu når det skal være.

 157. Vi er netop i gang med at flytte, og det vil være fantastisk at få lov til at pynte en væg så fint

 158. Denne smukke kunstvæg er simpelthen et MUST HAVE (om det så skal være igennem denne konkurrence eller ej)!! Jeg skal for første gang i mit liv prøve at bo alene, hvilket betyder at jeg ikke længere skal invitere gæster til middag i mit soveværelse. Dette betyder også at jeg får en stue (!), hvor disse fine billeder vil være helt fantastiske at dekorere med! <3

 159. Jeg er præcis flyttet ind i min drømmelejlighed. Desværre har jeg endnu ikke fundet den perfekte udsmykning til væggene.. Derfor ville det være perfekt hvis jeg vandt kunsten, plus billetter til FINDERS KEEPERS, så jeg kan finde endnu flere lækre sager :)

 160. Vi har købt et hus for snart et år siden og renoveringen var lidt mere omfattende end først antaget. Så derfor har vi ingen kunst på væggene. Derfor ville det være fantastisk at kunne have disse fantastiske billeder på vores nøgne vægge. Håber vi vinder ;-)

 161. Ja tak til nyt smukt og kreativt artwork! Udover at være en skøn julegave fra jer til mig, så kunne jeg også fortjene at vinde, da min udsmykning på væggene er sooooooo last year – faktisk nok nærmest soooooooo 8 years ago!!!!! Derudover ville det bare give en fantastisk ny energi i vores efterhånden mørke stue.

 162. Wuhhhuuuuu DET er en fed præmie!!!! Vores nymalede stue har en helt tom væg der jo bare skriger på dette selvskab!!!! Vi er røget i børnefælden og har haft en MASSE billeder af ungerne hængene men efter vi har fået malet har vi sorteret i dem og mangler ærligtalt noget med lidt mere stil end børnevæggen med hånd og fodaftryk i gips, fotos af unger i div. Situationer. Pyhhhhh vi trænger til lidt mere glam i denne børnefamilie så at vinde ville da være total lækkert. Så kunne det kombineres med en Kærestetur på markedet også ❤️

 163. Jeg har nu boet 1 år på et værelse i Kbh, mine vægge er malet hvide og det er cirka det eneste der er på dem! Hvilket er virkelig kedelig og det ligner heller ikkmig! Men på SU er det desværre hvad det kan blive til for nu! Vil virkelig gerne beklæde mine vægge med de flotte plakater så det endelig kan blive mit rigtige hjem med hygge og stil!

 164. Sikke en fabelagtig giveaway – jeg ville elske at vinde, da mine vægge virkelig kunne trænge til en opdatering – og dette ville være det perfekte sted at starte. Jeg krydser alt hvad jeg har – 1000 tak,
  Axx

 165. Ejj det ville passe fuldstændig suverænt til den billedevæg vi er i gang med i vores nye hus – det er ikke altid nemt at blive enige om hvilke illustrationer der skal på væggen herhjemme – men vi er begge helt forelsket i disse – håber, håber, håber det bliver os der vinder

 166. Åh, smukt!
  Er stor (ny) fan af Thomine, men har desværre endnu ikke anskaffet mig noget i den fine streg.

 167. Super fede posters – smukt enkelt og stil rent design. Elsker kunst på mine vægge, laver selv en del collage og fotografier… dog elsker jeg at se andres kunst på mine vægge og blive forført af det. Andres kunst er en stor inspirationskilde for mig og en meget æstetisk oplevelse – elsker bare design, kunst og stil arter… i alle mulige forskellige afskygninger… kunst er smukt og helt vildt fantatisk.

 168. Siden jeg flyttede, har der manglet noget over min sofa og i det hele taget i stuen, som jeg syntes om. Væggen/stuen ville blive superfin med de posters og stuen vil blive fuldendt – en perfekt indflyttergave :-)

 169. Da jeg studerer på gymnasiet på tredje år er det snart tid for mig at flytte hjemmefra. Derfor skal jeg have investeret i en del boligting, hvilket jeg mangler en del (!) af. De lækre plakater ville klart passe helt perfekt til mit nye hjem og det nye liv jeg går i møde! ;) Udover det så ville jeg elske at tage min elskede lillesøster med ind til FindersKeepers og få en super skøn søster-date med hende! <3

 170. Har en nøgen væg, der bare skriver efter smukke ting på den – så hvis jeg var heldig at vinde, så kunne jeg endelige fylde den nøgne væg ;).

 171. Flytter i ny lejlighed til januar, hvilket kræver nyt til væggene :)

 172. Fordi jeg virkelig synes det er nogle virkelig fede værker og er lidt af en star wars nørd

 173. Fordi Det ville ved siden af min Anne Sofie Madsen og mit Thomine billede, samt passer stilen, udtrykket godt sammen i kontrast til min søns egen fortolkning af Hundertwasser :)

  Art is heart with out the he..

 174. Hvor er det bare nogle flotte billeder! :)
  Mine vægge trænger til at der bliver hængt noget flot kunst op på dem, men når man er på SU rækker det ikke særlig langt! Så indtil videre er det meste af det der hænger på mine vægge fra Ikea eller hjemmelavet klippe-ud-og-put-i-rammer ting! Så denne præmie ville virkelig gøre godt!

 175. Jeg vil så gerne viden de fine billeder til vores nye hjem. Vi (jeg, mand og lille søn) er netop flyttet for at være tættere på min mands nye arbejde. Lejligheden, vi bor i, er svær at indrette og gøre hyggelig, og jeg har ikke de store talenter (eller håndører) til at få det hele til at spille – men jeg har altså nok know-how til at finde rammer og banke søm i væggen, så jeg håber, vi er heldige og kan få lov til at pynte vores hjem med de fine print!

  Christine

 176. fordi væggen i stuen er helt tom. har ikke kunnet finde det rigtige (indenfor budgettet) så dette ville være helt perfekt!

 177. Sikke en skøn præmie :)
  Jeg vil rigtig gerne vinde, så jeg kan invitere min smukke lillesøster med på Finders Keepers – hun er en spirende kreativ kommende grafiker, der kan lære meget ved at komme på Finders Keepers.
  Og de smukke print til væggen, ville være fantastisk og hænge op herhjemme.

 178. Jeg trænger til lidt held i min retning. Smuk kunst, der bringer én på gode tanker, er den rigtige vej frem.

 179. Min mand og jeg (og lille datter på 10 mdr. + baby i maven) bor i et gammelt hus, som vi er ved at sætte i stand. Vi har boet her siden sommeren 2013, hvor vi allerførst satte vores to stuer / køkken alrum i stand. Vi har to store hvide vægge i disse rum, og nu efter at have boet her i 1,5 år, har jeg ENDELIG fået skabt en billedevæg / kunstvæg på den ene af disse vægge.. Og nu skal jeg så til at samle prints, fotos og fin kunst til den anden hvide væg, og min mand frygter, at jeg også skal bruge 1,5 år på det :D Derfor vil vi elske at vinde denne kunstvæg. Jeg er helt vild med kombien og farverne på billederne og med Darth Vader er jeg sikker på, at kunstvæggen også vil falde i min mands smag..! Jeg krydser fingre for at kunstvæggen + billetter til skønne Finders Keepers bliver vores <3

 180. Jeg skal netop til at lave en ny billedvæg og der ville de posters passe perfekt ind

 181. Jeg vil gerne vinde, fordi plakaterne er enormt pæne og ville passe perfekt ind i min nye lejlighed. Jeg har længe kigget på plakater, men på SU er det svært at samle til en helt billedvæg. Krydser alle mine legemer for at jeg vinder!

 182. … fordi denne lille odenseianer traenger til adspredelse og en hygge dag i storbyen :D

 183. Jeg vil så gerne vinde, fordi jeg så kan tage min veninde Rikke med på FindersKeepers og dele plakaterne med hende. Hun bliver glad og det gør jeg også :-)

 184. Hvem kunne ikke bruge noget smukt til væggene? – jeg ku i hvert fald godt! Krydser mine små tykke…

  Kh Louise

 185. Synes det er en fantastisk, forrygende konkurrende :D jeg ville elske at vinde troopers plakaten eller bare alt fra Star Wars! Min kæreste og jeg, kun godt bruge nogle nye plakater til vores stue! Vi ønsker os alt, for vi sparer penge sammen til at blive gift ❤️ Og vi er begge på SU

 186. Det var da en HELT perfekt konkurrence!
  Jeg skal vinde, fordi jeg lige er flyttet i et hus på 80 kvm., og det har bare været så hårdt ved pengepungen, og vi har været nødt til at prioritere, så lige pt. hænger der intet over vores fine sofa. Den hvide, store væg skriger til mig hver dag, at den gerne vil pyntes og være fin ligesom nogle af vores andre vægge i huset. Og værkerne er lige vores smag og ville passe perfekt i vores indretning. En anden grund er, at jeg kommer fra Esbjerg og derfor aldrig har været til Finders Keepers før, selvom jeg tit har overvejet det, da indretning er min helt store hoppy (min kærestes ven sagde engang til min kæreste: Rasmus, er din kæreste indretningsarkitekt? Rasmus: Nej – hun er socialrådgiver!) Hehe… Og så har min lillesøster inviteret mig til Christopher koncert i aften (ja, så har jeg også en undskyldning for at tage derind) – så jeg vil gerne invitere hende med en tur til København og Finders Keepers som en salgs tak – en FED tak, hva?.

 187. Fordi jeg er virkelig dårlig til at finde kunst til mine vægge. Denne ser suer godt ud og passer lige til den ene af mine vægge i stuen. Og billetterne, dem ville jeg bruge til at tagen veninde med på søndag:-)

 188. Jeg vil så gerne vinde, da jeg har så mange hvide vægge efter, at jeg er flyttet i rækkehus med alt for meget plads, og alt for lidt til væggene.
  Det er så trist og tomt med så mange hvide vægge…

 189. Årh hvor ville jeg elske at vinde disse fine billeder! jeg er for nyligt flyttet ind med min kæreste, og vi har hver vores billedesamling, men er rygende uenige om hvad der skal op og hænge. Den bedste løsning ville nok være at skaffe noget helt nyt, men det har ingen af os plads til i SU-budgettet. Det her ville være en god “ny start” og noget, der rammer vores begges stilarter rigtig godt. (kæresten sidder oven i købet og savler over starwars-billedet i skrivende stund).
  – Molly

 190. Jeg har boet i min lejlighed i ca. 6 måneder, men har ikke fået noget på væggene endnu, da jeg ikke har nogle flotte plakater eller andet til at hænge op. De 7 artprints ville pynte rigtig flot på min hvide væg over min sofa og gøre min stue meget mere flot. Og med de to billetter oveni vil jeg invitere min veninde Charlotte med på FindersKeepers, ingen har os har været til det før og vil rigtig se hvad det går ud på :)

 191. Jeg ville elske at vinde en kunstvæg, da jeg SÅ længe har ønsket mig en billedvæg, men ikke rigig ha kunne komme igang med det.

 192. Ååh ja, jeg skal vinde fordi jeg endnu ikke har haft mulighed for at være på Finderskeepers. Jeg har endelig tiden da jag er gået på barsel, MEN kunstvæggen ville også bringe glæde, da vi endnu ikke har fået tilstrækkeligt med kunst op på væggene selvom at vi har boet i vores dejlige hus et år

 193. WOW! Hvor er de flotte! Jeg kunne virkelig godt trænge til en opfrisker i lejligheden. Jeg har haft de samme billeder på væggen i snart 2 år, og synes ikke rigtig jeg har noget at skifte ud med, så det ville da være helt ideelt at vinde :)
  En tidlig julegave er aldrig af vejen! Og måske en af billederne kunne ryge under juletræet til en god veninde!

 194. Fantastisk! Jeg skal vinde, fordi jeg er et positivt menneske, der trænger til noget på mine vægge i stuen eller soveværelset. Finders Keepers er et skønt arrangement, som jeg i den grad ser frem til med begejstring (min bankmand mindre…)!

 195. Det er da den lækreste kunstvæg jeg længe har set, wow. Har en stor bar væg i stuen hvor det ville hænge helt perfekt og passe til vores indretning ellers. Åh jamn vil vil jo alle gerne vinde så fantastisk en præmie, det ville give noget fedt til de fleste hjem. Her er det desværre noget vi må nøjes med at drømme om, selv om jeg synes jeg knokler på arbejde er det altid husets 3 knægte der kommer først når der skal forkæles, men hva sådan er det jo når man er så heldig at være singlemor på fuld tid <3<3<3 yokopop1975@hotmail.com

 196. Jeg synes, billederne er skønne :-). Og jeg ser faktisk en mulighed for at flere kan få glæde af dem. Har altid svært ved at finde noget fedt til væggene, som jeg kan give mine store drenge på 17 og 21 år. Tror billederne her ville være et hit :-)!

  Vh Åse / aaselejboelle@gmail.com

 197. Jeg er lige flyttet sammen med min kæreste og vores væge er meget tomme :( Og vores problem er at vi ikke kan blive enige i nogle af de billeder vi har kigget på. Men da vi så disse sagde vi begge Waoo, dem må vi have.

 198. Min kæreste og jeg er lige flyttet sammen – og flyttet hjemmefra for første gang begge to. Vores lejlighed mangler bare noget pænt og hyggeligt, så vi rigtig kan føle os hjemme. Man får jo ikke mange plakater som disse på en SU, så derfor vil vi (nok mest mig) rigtig gerne vinde. Jeg krydser alle legemer for at lykken tilsmiler os :o)

 199. Åhhh jeg ville jo SÅ gerne vinde, fordi væggen over min sofa i den grad savner flere billeder end den ensomme flotte plakat af “dødningemohikaneren” som Nanna Kronborg har lavet. Der har ligesom ikke været billeder der var den værdig før jeg så dette flotte galleri ovenfor. Det vil matche perfekt : )

 200. De ville lige passe ind på min store hvide væg i soveværelset. :)

 201. Jeg ville gerne vinde, fordi jeg synes, plakaterne er så fine, og jeg aldrig har været til Finderskeepers :)

 202. De er virkelig fine! Ville passe SÅ godt ind i mit hjem. Derudover har jeg været til Finderskeepers, hvilket ville være så fedt at prøve :-)

 203. Mega lækker kunstvæg som i den grad vil give vores stue et nyt pust, samt at manden min har fødselsdag lige om lidt og det ville være den sejeste gave at give (c:

 204. Smukt – det ville jeg elske at vinde. Det ville pynte over min sofa – dejlig selvforkælelse og tidlig julegave!

 205. Det er virkelig syv af de fedeste prints jeg længe har set, især Darth <3 !!! Håber håber det er min tur til at vinde…:)

 206. Jeg flyttede fra det trykke Jylland til store København i sommers og er gået helt i stå med indretningen af min stue. Jeg kan tydeligt se på rummene i min lejlighed at stuen, desværre, er blevet alt for nedprioriteret. Med disse billeder har jeg håbet om, at stuen får det nye liv den trænger til, samtidig med at billeder passer perfekt i stil samt med en råd tråd til lejlighedens andre rum – hvilket faktisk er helt fantastisk :)

  Hvis jeg vandt billeder vil min stue være det skridt tættere på at stå færdig – og jeg har virkelig brug for at komme det skridt tættere, da jeg er gået helt i stå. Og det er jo synd for min stue og ikke dens skyld og jeg ikke kan komme i gang igen!

  Insta: lottebak

 207. Vi forsøger at sælge vores hus, og de mulige købere bliver mødt af et stort hjemmelavet angry birds-maleri. Jeg ved ikke, om det er det, der afskrækker køberne, men i hvert fald kunne det være rart, hvis vi fik noget smukt at kigge på – og så kunne bonussen jo være, at huset blev solgt:-)

 208. Lækker kunstvæg, den ville være flot i min lejlighed :-) Jeg krydser fingre for at jeg vinder!

 209. Jeg vil gerne vinde billederne af lækkerhed med lækker på, og FK’s lækkerhedsbilletter, fordi jeg mangler noget i stuen til at bryde med min kærestes mindre kønne stol, og så vil jeg gerne invitere min fantastiske veninde, Cecilie, med til Finderskeepers i weekenden, fordi hun altid er der for mig <3

  //Eva

 210. Fordi min store, hvide, nøgne væg i stuen simpelthen er så deprimerende at kigge på, specielt her i den mørke vintertid.

 211. Jeg bør vinde, fordi den kunst jeg har på væggene, har jeg selv lavet, og det er synd for mine gæster, for det er herregrimt, og så er de nød til at lyve om at de synes det er pænt! Kollektionen er så smuk. Det vil være som at få en ny stue – med stil. Jeg trænger til begge dele, lige så meget som jeg trænger til chokolade og kaffe. Og det er MEGET! :-D

 212. Det skal jeg da nappe, alt det der l

 213. PS. Åhh, og Finderes Keepers, så kunne man lige få julegaverne klaret. Specielt dem til sig selv! :-)

 214. I det nye år flytter vi til nyt hus, og der ville den fantastiske billedvæg passe fuldstændigt ind i vores indretning:)

 215. mine vægge er helt hvide og tomme, disse smukke billeder ville virkelig gøre underværker for min lejlighed. Jeg krydser fingre!

 216. Jeg vil gerne vinde plakaterne fordi de er super smukke :)

 217. Jeg har intet som i nada på væggene! Så trænger gevaldigt til noget lækker kunst at kigge på så jeg ikke ender med at blive vinterdepri af alt det ingenting ;-)

 218. Hej!

  Tak for en god blog!

  Jeg skal selvfølgelig vinde fordi jeg lige (gisp!) er flyttet ud af min trygge lejlighed og ind i et hus med mange meget meget bare vægge. De skriger simpelthen på hjælp!!

  Kh
  Stine

 219. Jeg er for et par måneder siden flyttet sammen med min kæreste i hans hjem, og det er indrettet på den der meget typiske ‘jeg er single-fyr og vil kun have sorte møbler, glasborde og hvide vægge’ måde og det er bare så trist! Min søde kæreste er så småt begyndt at bløde op for de lidt lækrere og mere farvestrålende elementer i hjemmet, så længe det ikke bliver FOR tøset. Så derfor vil de her billeder bare være perfekte i vores hjem, da de er total cool og passer godt til både min feminine stil og hans lidt køligere mørke stil :) <3

 220. Alle de smukke prints ville se fantastiske ud i min nye stue. :)

 221. Alle de smukke prints ville se fantastiske ud i min nye stue. :))

 222. Jeg ville så gerne vinde så jeg kan overraske min søde kæreste med lækker kunst og en rigtig hyggelig dag hos FK! Vi har en stor tom hvid væg, som virkelig trænger til en omgang flot kunst !! Hun fortjener det ♡

 223. Virkelig flotte billeder! Som jeg selvfølgelig skal vinde, fordi mit ynkelige forsøg på at lave en billedvæg i stuen virkelig ikke fungerer. Muligvis har jeg dårlig stil eller manglende sans for sammensætning af billeder. Under alle omstændigheder kunne jeg godt bruge lidt hjælp; og med de syv smukke værker, kan jeg erstatte kaos-væggen med en smuk billedvæg!

 224. Fordi alle mine vægge er hvide og tomme og har ikke været meget hjemme det sidste halve år og er nu hjemme og min eneste plante er død og jeg ville elske at komme på finders keepers og blive inspireret til julen og få liv tilbage where I hang my ❤️

 225. Uh, dem vil jeg gerne vinde fordi Poul Pava trænger til 1) selskab, 2) udskiftning eller 3) en makeover, hvor han kan suppleres med lidt grafitti og pynte på min drengs væg (Hælder nok mest til det sidste). Så kan disse lækre prints pryde over sofaen og i mit nyetablerede teak-hjørne (teak og pastel går SÅ flot sammen).
  (Og den sofa der… -Må jeg vist også hellere kigge nærmere på;-)
  (-Og også fordi jeg aldrig vinder noget…:)

 226. Min kærestes og min fælleslejlighed har de sidste 7 år trængt til en gevaldig “opdatering”, så hvad vil være bedre end at gøre det nu, hvor hans arbejde har medført, at han er et halvt år i udlandet.
  Jeg vil elske at vinde, så jeg kan lave en “makeover” af vores soveværelse, som jeg kan overraske min kæreste med, når han kommer hjem, efter flere måneder hvor vi har været adskilt. Billedvæggen vil være genial over vores kontorplads (som er en del af soveværelset), og “New York”, kan minde os begge om hans udenlandsophold (i New York). “Home is where I hang my heart”, vil være en daglig reminder om, at ude er godt, men hjemme er bedst, og vi vil uden tvivl værdsætte de små ting i hverdagen endnu mere, når han kommer hjemme igen. De øvrige illustrationer er bare gudesmukke, og vil give det perfekte helhedsindtryk. Der er ingen tvivl om, at det virkelig ville glæde min kæreste, og tanken om hans ansigtsudtryk gør mig glad helt inden i <3

  Jeg har dog ikke mulighed for at deltage i Finders Keepers i weekenden, men til gengæld har jeg en veninde, som i den grad fortjener noget opmuntring og to VIP billetter, så billetterne ville jeg forære til hende, hvis jeg vinder.

 227. Boligindretning er min store lidenskab, og disse smukke billeder vil virkelig være prikken over ièt i min stue :O)

 228. Uh den ville jeg gerne vinde. Den er super cool og oser langt væk af fed dansk indretningsstil.
  Er flyttet til US – vestkysten og når man skal indrette et hjem herovre, så er det altså svært at finde noget man kan lide. Herovre er det store tunge møbler, mærkelige malerier/billeder i store tunge krummelure rammer- Meget meget langt væk fra den danske design- og indretningsæstetik.
  Jeg holder mine fingre krydset og håber jeg bliver den heldige, så jeg kan få et pust af noget smukt fra Danmark …

 229. Jeg var til findes keepers sidst og det er rigtig hyggeligt og nogle mega lækre ting man kan finde!
  Håber jeg vinder de her smukke smukke posters til min nye stue.

 230. Jeg har sat min lejlighed til salg og glæder mig til helt nye, hvide vægge, der bare skriger på en helt anden stil and den jeg bor med nu. Så jeg krydser fingre…..

 231. Siger bare ligesom æsel i shreck : tag mig, tag mig, tag mig, tag mig
  Har 50m2 stue, og kun tre villeder på væggene :-( den væg der kunne gi’ et skub i en go’ retning til færdiggørelse af indretningen , som mildest talt mangeler noget :-)

 232. Jeg ville elske at vinde den smukke billedvæg til mine meget bare vægge.. Derudover har jeg aldrig i mit liv vundet noget og tænker, at det da snart må være min tur..;-)

 233. Mine vægge er ret tomme og kedelige – jeg flyttede ind hos min kæreste for godt et år siden, og vi har fået skabt et hyggeligt hjem som er vores med en god blanding af vores ting – men det halter altså med lækkerier til væggene! Printene ville passe perfekt henover vores fællesindkøbte sofa:-)
  Billetterne kan jeg desværre ikke selv bruge da jeg bor i Vestjylland – i fald jeg vinder skal min søde søster have dem, hu n arbejder en vis legemsdel ud af biukserne og har fortjent noget forkælelse! :)

Leave a Comment

Email (will not be published)