Plants Uncategorized

Green – lots of green

For English recap scroll down

Selvom det ikke er spor grønt derude længere nu, hvor efteråret virkelig har sat sine spor, så kan vi glæde os over, at alt det grønne er flyttet ind i vores bolig. Planter er det hotteste hotte og her på bloggen kan vi slet ikke få nok♥

Et grønt indlæg til dig fra os

Green - lots of green

‘Leaf Man’ hedder de skønne plante-børn lavet af den talentfulde blomster kunstner Azuma Makoto  |  Palmen bag den frosne rude er et artprint fra Kristina Dam Studio |  Send et brev på gammeldags manér, det bringer glæde. Og hvis du endda sender dette smukke kunstneriske kort, er der stor sandsynlighed for, at glæden bliver dobbelt så stor, og måske er du så heldig, at kortet kommer i glas og ramme, det er det i hvert fald smukt nok til. Disse kort er fra Art Design And Dreams  | Vasen på træben hedder ‘Forget me not’ og er fra Hyttedesignlaboutique  | En smuk gynge til haven med mulighed for at gro planter i. Meget romantisk i den gammel have eller evt. i stuen. Kan købes hos Designdelicatessen Et smukt vasesystem, som findes i et utal af smukke variationer, dem kan du ser her – Vasen designes af 1012 tjek websitet her

English:

‘Leaf Man’  ​​by the talented flower artist Azuma Makoto | The palm behind the frozen window – an art print by Kristina Dam Studio | We love an old-fashioned handwritten letter, it brings so much joy. These beautiful artistic cards are made by Art Design And | ‘Forget me not’ – A vase with wooden legs  from Hyttedesignlaboutique | A beautiful Swing which you can grow plants in. Very romantic in the old garden or in your living room. Available at Designdelicatessen | A beautiful vase system, which you can mix in a myriad of beautiful variations by 1012

Green – lots of green
Artikel
Green – lots of green
Beskrivelse
For English recap scroll down Selvom det ikke er spor grønt derude længere nu, hvor efteråret virkelig har sat sine spor, så kan vi glæde os
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply