DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Bekymring – Dagens Poster

Vidste du godt at FINDERS KEEPERS har åbnet webshop? Jo den er god nok – nu kan du faktisk købe direkte online fra de kunstnere, som også er at finde ved messen – er det ikke godt nyt? Det synes jeg, og særligt fordi det giver adgang til så mange dygtige kunstnere og det er jo lige i vores ånd!

Dagens Poster hedder BEKYMRING og den er illustreret af Maria Molbechs – du finder den her på finderskeepers.dk. Det er en flot illustration, meget stærk og smuk – Man kan næsten mærke hans bekymring ikke sandt? 

Bekymring - Dagens Poster

Bekymring – Dagens Poster
Artikel
Bekymring – Dagens Poster
Beskrivelse
Vidste du godt at FINDERS KEEPERS har åbnet webshop? Jo den er god nok - nu kan du faktisk købe direkte online fra de kunstnere, som også er at finde
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply