KIDS

Fine tegninger med smukke franske skabeloner

Da jeg besøgte Maison&Objet 2014 faldt jeg især for en masse lækkert design til børn. På trods af at Maison&Objet er en international messe, så må jeg indrømme at Frankrig vandt mit hjerte, når det gælder design til børn.

Jeg faldt bl.a. for dette fine sæt dyr i træ. Helt primitivt og simpelt pynt til skrivebordet. MEN figurerne har en dobbeltfunktion, som var det jeg faldt for – de kan nemlig anvendes som skabeloner. Figurerne har samme tykkelse som en lineal – den lægges på barnets tegning og så tegner man uden om. Det er da så fint!

Kan købes her

Fine tegninger med smukke franske skabeloner Fine tegninger med smukke franske skabeloner

 

 

 

Fine tegninger med smukke franske skabeloner
Artikel
Fine tegninger med smukke franske skabeloner
Beskrivelse
Da jeg besøgte Maison&Objet 2014 faldt jeg især for en masse lækkert design til børn. På trods af at Maison&Objet er en
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply