VÆRD AT BESØGE

TILLYKKE STILLEBEN

 

TILLYKKE STILLEBEN

Stilleben – DK’s bedste interiør butik når det gælder upcommere inden for kunst, keramik, smykker m.m.  – har netop i dag launchet deres nye webshop – vi klapper i hænderne! Uden at fornærme de dejlige damet hos Stilleben, så trængte webshoppen til kærlighed… den der Stilleben-kærlighed som de mestrer så fint i deres fysiske butik i København ♥

-Og vi skal da lige love for, at der er drysset kærlighed ud over den nye shop. Super fin og let at navigere rundt i – få og overskuelige kategorier og muligheden for at produktsøge og brandsøge… We Like It!

Kig forbi Stillelebens smukke nye web-univers og mærk lidt at stemningen fra Stillebens fysiske butik.

Pas på, det er ikke helt ufarligt, du kan risikere at komme ud af webshoppen med noget i indkøbskurven – just saying

TILLYKKE STILLEBEN TILLYKKE STILLEBEN

TILLYKKE STILLEBEN
Artikel
TILLYKKE STILLEBEN
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply