BLANDEDE BOLCHER

Blomster Designer: Bo Büll

I sidste uge deltog vi i en presseevent i forbindelse med HILFLINGs lancering af LYNGVYVASEN i glas. Eventen foregik hos blomster designeren Bo Büll i hans smukke værksted/showroom på Nørrebro. Læs indlægget her, hvor du også kan se Marias og min buket efter undervisning af mesteren selv

Jeg var ret fascineret af Bo’s arbejde, en sand mester. Særligt de store fotos, der hang i hans værksted af smukke modeller, med smukke hairpieces i blomster dekoreret af Bo Büll. Bo designer primært blomsterbuketter og dekorationer til de helt store events – high end – ja og så også fashion som du kan se herunder.

På vej hjem fra eventen i torsdags vidste jeg, at jeg måtte dele hans smukke kunstværker med jer. Her kommer en lille billedserie af Bo’s arbejde, jeg er sikker på, at I ligesom jeg bliver bjergtaget…

Blomster Designer: Bo Büll Blomster Designer: Bo Büll Blomster Designer: Bo Büll Blomster Designer: Bo Büll

Blomster Designer: Bo Büll

Blomster Designer: Bo Büll

Vil du se mere? Kig forbi Bo Büll website her

Blomster Designer: Bo Büll
Artikel
Blomster Designer: Bo Büll
Beskrivelse
I sidste uge deltog vi i en presseevent i forbindelse med HILFLINGs lancering af LYNGVYVASEN i glas. Eventen foregik hos blomster designeren Bo Büll i hans smukke værksted/
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Mathilde
  oktober 6, 2014 at 21:33

  Det er virkelig nogle fantastiske billeder!
  Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvornår jeg lige har en god anledning til at tage en hel blomster dekoration i håret…
  Vasen er jeg dog ikke blevet fanget af. Jeg synes at det smukke og simple der er i den hvide vase, forsvinder i alle de forskellige farver og lys der er i glasset.
  Tak fordi du delte Bo Bülls smukke blomster og billeder.

Leave a Reply