VÆRD AT BESØGE

Yndlingsbutikken åbner i Århus!

KAIKU betyder EKKO og vi sender et kæmpe ekko ud, som vi håber kan høres i hele Århus og omegn!
Here goes: 

KAIKU ÅBNER SHOWROOM I ÅRHUS I DAG

LØRDAG og SØNDAG slår Kaiku dørene op til deres store smukke showroom, og de håber på at se dig. Kig forbi, hils på og se de flotte lokaler!
Disse to dage HAPPY DAYS byder på gode tilbud og konkurrencer, så du skal helt sikker kigge forbi, gøre et godt kup og måske endda vinde en lækker præmie!
 Åbningstid lørdag 11-16 – søndag 12-16

 

Yndlingsbutikken åbner i Århus!

Kaiku er en af vores absolut favorit butikker, både den fysiske butik i Kompagnistræde, men også deres fantastiske webshop. Her kan du ALTID finde noget som du ikke kan leve uden. Vi glæder os til at besøge Kaikus nye smukke showroom, når vi kommer til Århus næste gang.

Fremadrettet: Hverdage mandag-fredag  14-18 – I november og december weekend åbent

 

Yndlingsbutikken åbner i Århus! Yndlingsbutikken åbner i Århus! Yndlingsbutikken åbner i Århus! Yndlingsbutikken åbner i Århus!

Du kan følge Kaiku på Instagram – IstagramCPH – Pinterest

 

Adresse info: Butik: KAiKU, Kompagnistræde 8, kld., 1208 København K. ♦ Lager og showroom: KAiKU, Langdalsvej 46, 8220 Brabrand ♦ WEBSHOP: www.kaiku.dk
Yndlingsbutikken åbner i Århus!
Artikel
Yndlingsbutikken åbner i Århus!
Beskrivelse
KAIKU betyder EKKO og vi sender et kæmpe ekko ud, som vi håber kan høres i hele Århus og omegn! Here goes:  KAIKU ÅBNER SHOWROOM I ÅRHUS
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Berit - Muselil.dk
  oktober 4, 2014 at 11:15

  Hvor er det ærgerligt det er så langt fra centrum, ellers var jeg lige smuttet forbi i dag eller i morgen. Turen ud til Brabrand uden bil tager dog nok 30-40 min. på cykel pr. vej og nok en times tid i bus (pr. vej). Så det må blive en dag med lidt mere tid på programmet. Men det lyder da helt sikkert interessant.

  • Reply
   mette holm
   oktober 5, 2014 at 20:26

   🙂 men så fedt for os der ikke lige bor i 8000, og har alt det andet uden for døren 😉

Leave a Reply