Uncategorized

Vi binder blomster til den nye Lyngbyvase…

Vi binder blomster til den nye Lyngbyvase...

I går deltog vi i et smukt arrangeret pressearrangement hos Bo Büll i forbindelse med lanceringen af den nye smukke Lyngbyvase fra HILFLING Design. Bo Büll er blomsterdesigner og en virkelig dygtig en af slagsen. Han gav os et lynkursus i hvordan man som nybegynder, binder en smuk og kunstnerisk buket. Vi fik alle sammen et bundt blomster, og så var det bare om at skabe sin egen buket til den smukke vase.

Vi binder blomster til den nye Lyngbyvase...

Her han så, ham den dygtige Bo Büll

Den berømte vase LYNGBYVASEN er populær som aldrig før, og lige nu er den også lanceret i krystal glas. Den er smuk. Stilren. Enkel. KLASSISK. Den er magen til den vi kender i porcelæn, denne er bare i klar glas.

Første gang jeg så den, tænkte jeg ikke noget særligt, jeg var faktisk ikke vild med den! Men nu hvor jeg sidder, og kigger på den med min egen buket i, kan jeg godt se, at denne vase kan noget – den giver plads – plads til, at blomsterne kan shine. Den tager ikke fokus, den er så enkel og klar og de ikoniske riller fungerer nærmest som en forlængelse af blomsternes stilke. Man kan nemlig ane stilkene igennem glasset, på en ret fin måde. Har man en hvid lyngbyvase, kan man ikke se stilkene. Har man en alm. klar vase kan man se stilkene, og det kan nogle gange godt være noget rod at se på – men med denne nye LYNGBYVVASE bliver det der sker inde bag glasset – det man kan ane gennem rillerne pludselig interssant – skulpturagtigt og faktisk ret flot!

Vi binder blomster til den nye Lyngbyvase...

Her er den så – Min buket

Måske bliver jeg aldrig blomsterbinder, jeg er typen, der bedst kan lide en lidt rodet buket uden alt for meget lir – den må helst gerne ligne en, der er plukket på vej hjem fra arbejde. -Men jeg er imponeret over, hvor skulpturelt og kunstnerisk man kan binde en buket. Tjek lige Marias smukke buket… tsk tsk… hun er jo altså også uddannet botaniker… så kan man vel en ting eller to…

Vi binder blomster til den nye Lyngbyvase...

Marias (irriterende) pæne buket 🙂

Vi binder blomster til den nye Lyngbyvase...

 

 

– Så er der lige hele den der sag omkring LYNGBYVASEN… der er jo to af dem, og der er dem, som hævder, at den ene er ægte og den anden er en kopi – Lad os lige slå fast, der er kun én ægte LYNGBYVASE og det er LYNGBYVASEN, der er bare lige det ved det, at der er to firmaer, som laver vasen, og de har begge lige meget ret til designet og navnet – det er afgjort i retten!

Vi binder blomster til den nye Lyngbyvase…
Artikel
Vi binder blomster til den nye Lyngbyvase…
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply