INTERIØR KIDS

Festlig strik!

Som nævnt tidligere (se det skønne indlæg her), så har jeg lånt en kasse med strik fra Linedyr. Jeg har mikset de skønne produkter i mit eget hjem blandt mit øvrige interiør.

Linedyr designer de fineste flag i strik. Flagene står på en fin træfod, og strikken har striber. De er så meget pænere, end de flag man typisk har til de her lejligheder – og jeg ville elske at have dem fremme ved festlige arrangementer.

Flag kan købes her

Festlig strik!

I det hele taget er der fine muligheder for festlige indslag i Linedyrs sortiment. Pynt op med Linedyrs skønne navne guirlande, det giver lige prikken over i’et.

Festlig strik!

Flagguirlanden kan også bestilles med tal fra 0-9, og med små flag. Hvert bogstav/tal koster 20 kr. pr. stk. Du kan bestille en fødselsdagspakke med tallene 0-9 og flag i forskellige farvetoner – se mere her

Bemærk den skønne varmer til stempelkaffekanden – også i strik. Med et lillle hul i toppen er det muligt at holde kaffen varm fra starten – du behøver ikke at fjerne hætten når kaffen skal stemples.

Festlig strik!

Tilbage til navneguirlanden, den er nemlig lige så fin at bruge, også når der ikke er fest. Fjern de fine flag og hænge den på børneværelset.

Festlig strik! Festlig strik!

Foto og styling: Malene Marie Møller
Festlig strik!
Artikel
Festlig strik!
Beskrivelse
Som nævnt tidligere (se det skønne indlæg her), så har jeg lånt en kasse med strik fra Linedyr. Jeg har mikset de skønne produkter i
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply