DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Lettercity – Dagens Poster

Lettecity et enkelt, grafisk og lækkert print.  Interaktiv kan man vist også kalde dette print fra Wonderhagen. Der gemmer sig en masse bynavne på langs og højkant, dem kan man jo stresse af med at lede efter.
Jeg tænker, at man kan lege med ungerne eller sine gæster og se, hvem, der kan finde flest byer – og kommer plakaten i glas og ramme kunne man med en whiteboard pen markere navene med en cirkel – god træning for hjernen.

Kan købes her

Lettercity - Dagens Poster

Lettercity – Dagens Poster
Artikel
Lettercity – Dagens Poster
Beskrivelse
Lettecity et enkelt, grafisk og lækkert print.  Interaktiv kan man vist også kalde dette print fra Wonderhagen. Der gemmer sig en masse bynavne på langs og højkant, dem
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply