DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

"Maybe things look better from this side"- Dagens Poster

Et go’morgen-grin fra mig til dig – eller rettere fra Hanne Louise Nielsen til dig! Jeg Elsker ironien i illustrationen, elsker at den får mig til at smile, og elsker at jeg straks oplever en selvironi, og griber mig selv i at se indre billeder af mig selv på hovedet….. Tak for en god kickstarter på en forhåbentlig fabelagtig uge!

Se mere kunst fra Hanne Louise Nielsen hos artrebels.com

"Maybe things look better from this side"- Dagens Poster

Today’s Poster: “Maybe things look better from this side” by Hanne Louise Nielsen, makes me smile. I love the irony in the illustration. Thank you for a lovely morning laugh, what a perfect way to start the day…

wanna know more about Hanne Louise Nielsen? – check out art rebels.com

"Maybe things look better from this side"- Dagens Poster
Artikel
"Maybe things look better from this side"- Dagens Poster
Beskrivelse
Et go'morgen-grin fra mig til dig - eller rettere fra Hanne Louise Nielsen til dig! Jeg Elsker ironien i illustrationen, elsker at den får mig til at smile
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply