BØGER

Her køber du de lækreste Coffeetablebooks!

Ahhhh findes der noget lækre end store tykke coffeetablebooks om alt fra design, interiør, fashion, kunst, fotografi og arkitektur? Bare lugten af nye bøger, uhh den giver mig sommerfugle i maven.
Jeg har gennem årene samlet en ret stor samling med en heavy overvægt i design-, kunst- og arkitektur-genren, krydret med smukke biografier og lidt fashion. Det er vist endnu ikke lykkedes mig at træde ind i en boghandel og komme tomhændet ud!

Hvis du savner inspiration til nye lækre coffeetablebooks, så skal du HELT klart besøge Cinnober – The Bookstore, Landemærket 9 i Kbh. Jeg garanterer dig for, at du ikke kommer tomhændet ud af den butik, og du kan bruge timer med snuden i de mange mange bøger.

Oplevelsen er allerstørst, hvis du besøger den fysiske butik, men bor du ikke nær København, så kan du (gudskelov) også webshoppe hos Cinnober lige her

Et lille pluk af de bøger jeg godt ville have hjem til mig snarest!

Her køber du de lækreste Coffeetablebooks!

Se selv udvalget i webshoppen ved at klikke på billedet

 

Her køber du de lækreste Coffeetablebooks!
Artikel
Her køber du de lækreste Coffeetablebooks!
Beskrivelse
Ahhhh findes der noget lækre end store tykke coffeetablebooks om alt fra design, interiør, fashion, kunst, fotografi og arkitektur? Bare lugten af nye bøger, uhh den giver
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply