DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Ey How Are You Doing – Dagens Poster

Der er åbnet en ny postershop, den hedder The Poster Club og jeg synes den er lovende. Der er lidt af det vi kender, det populære, og så er der lidt af det vi ikke kender, og DET er jo altid dejligt. Shoppen er overskuelig og let tilgængelig, nem at finde rundt på og tiltalende at shoppe i.

Jeg valgte ‘Ey How Are You Doing’ illustreret af My Deer – Bogstavet er formet af kobbertråd og i disse kobbertider blender den godt ind. Vi elsker typografiske plakater designet i top of the art tegneprogrammer, men i dettte projekt er der gået old school i den, og man har i stedet formet bogstavet med hænderne og fotograferet det efterfølgende…. synes faktisk jeg fornemmet lidt humor i det projekt.

Den kan købes her hos theposterclub.com

Ey How Are You Doing - Dagens Poster

Ey How Are You Doing – Dagens Poster
Artikel
Ey How Are You Doing – Dagens Poster
Beskrivelse
Der er åbnet en ny postershop, den hedder The Poster Club og jeg synes den er lovende. Der er lidt af det vi kender, det populære, og så er
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply