Vind Limited Edition af det nye IKEA katalog

Vind Limited Edition af det nye IKEA katalog
Som den erfarne IKEA-katalog læser straks vil bemærke, så er størrelsen på coffee-table udgaven af det nye IKEA katalog meget større end normalt. Ovenfor kan du sammenligne med størrelsen på både en iPhone og et almindeligt printmagasin.

Vild med IKEA?
IKEA har I år produceret et eksklusivt, lille oplag af deres katalog i en helt særlig coffee-table udgave! Vi har fået særligt lov at dele en håndfuld ud til vores læsere. Så er du typen, der ligesom os, hver gang tygger sig igennem IKEAs katalog side for side, og nyder de kreative ideer og møbler – så vil du elske at sætte dig med kataloget i denne bredformatsudgave.

Vind Limited Edition af det nye IKEA katalog

Vind Limited Edition katalog
Du kan blive den heldige vinder af et af de 5 coffee-table eksemplarer vi har til udlodning her på bloggen. Det eneste du skal gøre er at dele med os i kommentarfeltet, hvad din absolutte favorit fra IKEA er. Du behøver ikke at begrænse dig til nye møbler – det kan sagtens være fra en af de ældre kollektioner :)

Vind Limited Edition af det nye IKEA katalogHusk at skrive din email-adresse, så vi kan skrive til dig hvis du vinder.
Vi trækker lod på søndag den 10. august 2014!

Ekstra-chancer
Psst – du kan også prøve lykken på Instagram, hvor vi ligeledes trækker lod om 5 eksemplarer. Find @boligcious på Instagram hér

Vind Limited Edition af det nye IKEA katalog
Artikel
Vind Limited Edition af det nye IKEA katalog
Forfatter
Boligcious

Maria Fynsk Norup

Web & Graphic Designer, Creative Communicator, Photographer and Botanist. Co-owner/-editor at Boligcious. Maria has studied Biology and History of Art, and has a special interest in sustainable design, but is basically a lover of all things creative and beautiful.

50 Comment

 1. Mit absolutte yndlings IKEA-møbel er mit PS skab som er over 10 år gammelt.

 2. Uhh det er nok et underligt svar :), men lynlås poserne ISTAD….savnede ordentlig lynlåsposer i så mange år da jeg flyttede hjem fra USA

 3. Billedrammerne Ribba hænger overalt herhjemme – pt er favoritten hvid ;)

 4. IKEA favoritter pt. Min BEKVÄM taburet og mine LACK sofaborde med hjul. Nå ja og mit INGATORP bord (uden skuffe)

 5. Jamen det må helt klart være min køkken skammel – som jeg så ikke kan huske hvad hedder, men den findes i alle hjem nærmest og er sååå god, kan bruges som
  Skammel til børn i køkkenet, til når man skal nå noget højt eller som stol

 6. Det må helt klart være mit hvide PS skab. Min kæreste forsøger (og har gjort det længe) at få det smidt ud, men jeg kæmper med alt hvad jeg har for at beholde det (hvilket har lykkedes mig indtil videre :) )
  //Trine V

 7. Puha…. Det var et svært spørgsmål :-) Det er lige før jeg vil svare den nye Normäs kollektion, meeen… når jeg tænker tilbage tror jeg faktisk at det er de der store puder, 65×65 cm. Jeg havde en slags sofaseng i mange år inden jeg endelig fik plads nok til også at have en sofa, og de var perfekte i størrelsen.

 8. Ønsker mig Råskog rullebordet. Men min gamle hvide Ikea reol er min favorit.

 9. Det er helt klart min Bekväm taburet, den er billig og skøn! Har både brugt den som sengebord, til håndklæder på badeværelset, og nu som skammel i køkkenet.

 10. Helt klart bekvem taburetten, den har gjort så mange gode gerninger for mig og mine børn, på badeværelset til at nå vasken, i køkkenet til at hjælpe med, på børneværelset til at nå op på øverste hylde og ved tøjet for at kunne nå op og tage tøj af bøjlen :-)

 11. Det er jo næsten umuligt, men Ribba rammerne er og bliver et hit, men Bestå reol systemet er også en klassiker som efterhånden har fulgt mig i mange år.

 12. Der er jo meget, men mine 4 klapstole er jeg stadig glad for.
  Sidste køb er min Seng, den er en dgl glæde..♥
  Kh

 13. WHHHHAAAATT! Findes det? Åh, savle. For altså faktisk, det jeg elsker mest fra IKEA er deres hjemlige, rodede opstillinger – de mimer rigtig levede liv. Det elsker jeg at svælge i. Hm, det er selvfølgelig ikke en ting. Men det er min favorit-ting, som ikea-gør :-)

 14. Helt klart og uden tvivl mine grå Roxo havestile. Stramt og holdbart design til INGEN penge!!!

 15. Min yndlings Ikea ting er helt klart min Karlstad sofa, hvor utrolig mange hyggestunder har fundet sted, både alene med en god bog, i godt selskab med en romantisk film og snart også med min lille søn, der er på vej!

 16. Jeg elsker vores nye Nyfors gulvlampe og Hemnes natborde:-)

 17. Mit ikea ynglingsmøbel må blive Billy reol serien – har igennem de sidste 25 år med mellemrum indkøbt nye dele som alle passer sammen – lige fra brug på børneværelse over til teenageværelset og nu hos hjemmefraboende studerende. Selv bor mine bøger nu alle i reolerne i forskellige højder og bredder.

 18. Mit ynglings IKEA møbel er mine Poang-stole ;) (ved det er stavet forkert, men skriver fra min iPad) ;)

 19. Min favorit ting fra Ikea er et gult fad jeg købte for et par år siden :) Det er ret retro og man kan ikk få det mere, så føler det er lidt unikt :)

 20. Mit hjem er fyldt med Ikea, og det er svært at vælge bare en ting. Mit gamle spisebord Norden er jeg nu meget glad for. Det er slidt og ridset, men med en voksdug er det stadig perfekt.

 21. Hej
  For mig der er så kreativ derhjemme og roder med flere forskellige projekter på en gang, hjælper ikea mig på den måde at holde styr på mine skrivepenne, tuscher, og andre redskaber som knive og lim.
  Her bruger jeg ikeas bedste i køkkenafdelingen, som er den lille hvide krukke der kan hænge på en knage.. Flere af dem tak, de giver mit arbejdsbord et altid ryddeligt udtryk.

 22. Der har sneget sig en del IKEA-møbler ind i mit hjem hen ad vejen, men favoritten er billedhylderne fra RIBBA, som jeg har malet turkis og hængt over min seng.

 23. Min absolut favorit er Bekväm taburetten. Den kan bruges til alt. Har bl.a. brugt den som natbord, stol i mit lille køkken, som fod til mit enorme spejl og ja, ikke mindst som taburet til de høje hylder. Absolut uundværdig i et hvert hjem. Bonus er at man kan designe den som man vil, jeg foretrækker dog den ubehandlede lyse træfarve som bare passer til ALT. :) I LOVE IKEA

 24. Mit nye køkken. Det er med Grävsta stål fronter, hvor vi selv har boret hul og sat hjemmedrejet messing greb i. Skide flot!

 25. IKEA er en hård favorit! Jeg elsker vores gynge-elg – og vores Billy’er bliver jeg aldrig træt af. Billige bogreoler, der ikke er grimme. De gør deres job så godt! Så behøver jeg altså ikke Montana :P

 26. Jeg har mange favoritter hos IKEA – f.eks. Superskamlen Bekvam , lynlåsposerne og Standmon lænestol

 27. Mine yndlingsting fra Ikea er “Dröna”-kurvene. De er fantastisk enkle og kan bruges til alt.

 28. Mit yndlings IKEA produkt lige nu er ‘SIGURD’ stolen som er minimalistisk og funktionel som spisebordsstol. Vi har 4 forskellige stole omkring bordet hvor ‘SIGURD’ er en af dem. Den er ny, men har inspiration i klassisk dansk og svensk design.

 29. Mit yndlingsprodukt er PAX serien – fantastisk med et skab man kan få nøjagtigt som man gerne vil med massere af indretningsmuligheder og mulighed for at holde orden på den måde man selv foretrækker (skuffer, indsatser osv). Jeg er vild med det.

 30. Hvor fantastisk med en coffe-table udgave fra IKEA. Mit ynglingsmøbel fra IKEA må være mine RIBBA billedhylder. Dem har jeg så også 5 af, så nu er der vist heller ikke plads til flere af dem ;-)

 31. Det er jo nærmest umuligt kun at vælge én favorit. Der er jo så mange genialiteter, som har fundet vej hjem til mig. Men det IKEA møbel der har fulgt mig (os) i længst tid er nok vores PS skab/skænk. Hold op hvor kan man gemme meget deri… Elsker også Bekväm skamlen, Istad lynlåsposerne og deres skønne boxmadrasser. Jeg elsker vist bare IKEA ;)

 32. Yndlings ikeaprodukt er helt sikkert min Malm-seng og så er jeg helt tosset med PS serien :-)

 33. Det må blive mine bogreoler fra ikea,de kan ikke undværes.

 34. Det er min efterhånden ret gamle Malm kommode. Den holder til alt, uden at blive vakkelvoren eller slidt at se på. Det er virkelig top kvalitet til gode penge! Jeg elsker den simpelthen.

 35. Man kan altid finde et eller andet godt i IKEA – dog er mit yndlingsmøbel pt. deres fine øreklapstol, STRANDMON, i grå.

 36. Min ynglings Ikea ting er min Ranarp lampe, den er så fin. Men er også vild med alle de andre ting som jeg har fra Ikea, elsker godt design til ingen penge :)

 37. Ikea’s latterligt billige BILLY reol. Vi har skabt en smuk reolvæg i stuen.
  De er netop blevet relanceret i en endnu bedre version, så nu skal de købes til drengeværelserne også.

 38. Det må klart være skamlen ..

 39. Mit PS-skab, som jeg har haft i…..hmm…snart altid!

 40. Lige nu er det Råskog rullebordet, men det er svært at vælge…jeg sværger til Ikea i indretningen, og har næsten fyldt mit 250 m2 store hus mes masser og atter masser af dejlige Ikea ting. I venne og familekredsen, er jeg indbegrebet af Ikea. Jeg kommer der gerne en til to gange pr mdr, og alle ved at de kan spørge mig om mange mange ting i Ikeas sortiment, hahaa…jeg burde jo arbejde der også, hvilket ville være en drøm for mig, blot ligger Ikea ålborg 100 km væk fra hvor jeg bor. Så det fungerer desværre ikke i praksis :0)

 41. Rakke garderobeskab designet af Tobias Jacobsen ( Arne Jacobsens barnebarn). Det er super funktionelt og passer til alt fra børneværelser til studerende :)

 42. Lige nu er det Nornäs bænk med opbevaringsrum.
  Med en gang maling og et par opbevaringskurve i filt er den blevet et perfekt tv- bord.
  – Og det er ellers ikke let at finde pæne og prisvenlige tv-borde:-)

 43. Mine absolutte yndlingsmøbler derhjemme fra Ikea er børnenes møbler fra serien Stuva. Jeg har sat tapet på skuffefronterne, for at gøre dem lidt mere personlige, men jeg er ret glad for både designet og det, at de kan sammensættes på så mange forskellige måder.

 44. Der er mange favoritter fra ikea i mit hjem. Største favorit fra Ikea er klart deres klassiske taburet i træ. Min er fra dengang de stadig blev lavet i massiv træ. Det er så ærgeligt at de er gået væk fra det, da de nye ikke er lige så robuste.
  Dernæst er jeg vild med de pastelfarvede tæpper fra deres forrige særkollektion, og to tæpper pryder børneværelserne. Jeg er også vild med deres børnebøjler i plastic. Jeg har endnu ikke fundet bedre bøjler til børnenes tøj. Jeg kunne Fog godt ønske mig, at de var i mere afdæmpede farver til hhv drenge og piger.

 45. Lige nu er min favorit Nornäs bænk med opbevaringsrum, som med en gang maling og et par opbevaringskurve i filt er blevet det fineste tv-bord. Og det er ellers ikke let at finde pæne og prisvenlige tv-borde:-)

 46. Min favorit – selvom det er svært kun at vælge én – må være min Karlstad sofa. Vi har haft den i 7 år nu, og vi sidder stadig ualmindeligt godt, både når der er gæster og når der skal hygges med en film. Nåjo, og så er den fabelagtig at tage en lille lur på, når behovet melder sig. Jeg tror vi gav 3000 kr for den i sin tid – hvilket må siges at være et fund til prisen, når den stadig holder så godt her 7 år efter.

 47. Har mange IKEA-favoritter, men i flere år har jeg ærget mig over at jeg ikke fik købt et Linnarp vitrineskab. Det udgik for nogle år siden at deres sortiment og jeg har søgt på dba og guloggratis, men nej…. indtil i fredags, hvor jeg var så heldig at finde et brugt – jeg er glad, nærmest lykkelig :)

 48. Åhhhhh, det er så svært at vælge bare én ting, men hvis jeg skal begrænse mig, så må det blive vores kommende flotte, hvide køkken som man kan se her http://www.ikea.com/dk/da/catalog/categories/departments/kitchen/ . Jeg er VILD med det enkle og stilrene design OG ikke mindst den lille sidde / ligge plads. Det er GENIALT!!

  Vores LIATORP Tv-bord er også en af mine klare favoritter! AK JA, hvis man bare havde flere penge OG mere plads ;-)

 49. Hej alle!

  Er der nogle der ved hvor man kan købe den store Lego opbevarings kasse, som kan ses på billedet?

  • Det er Room Cph. der står bag Lego boksene:-)

Leave a Comment

Email (will not be published)