Teenageværelset (Teens)

Vi lavede teenagerværelse i ferien…..

Den første uge af min ferie brugte jeg på min datters værelse. Hun havde længe ønsket sig et mere voksent værelse – hun er ikke teenager endnu, kun 11 år. men let’s face it, ungerne er bare ældre end deres alder i dag. Jeg har lavet min datters værelse en million gange, jeg er jo miljøskadet, og hun elsker det. Det er oftest mig der har bestemt, tjaaahhh ikke så pædagogisk det ved jeg, men altså jeg kan ikke gøre for det. Denne gang lod jeg hende dog bestemme alt – næsten da!

Olivias ønsker var klare:

1.  Minus farver (hun er blevet skadet af for mange farverige maker overs gennem tiden)

2. Sovesofa – et stort ønkse

3. Et hjemmelavet pallebord

4. En sort væg

5. Et skrivebord

Sæt i gang!

Hvis Olivia selv skulle bestemme, skulle hun også selv yde. Bedsteveninden Wilma blev kaldt til  undsætning og sammen malede de den sorte væg – ALENE, UDEN indblanding – BIG mistake…. vi skal efterfølgende have malet lofter og de hvide vægge om. Men hey … de havde en fest!

Vi lavede teenagerværelse i ferien.....

Jeg foreslog Olivia, at vi malede med tavlelak i stedet for maling, tænkte at det ville være sjovt for hende og vennerne at skrive hilsner m.m. på væggen. Hun synes det var den sejeste idé.
Sovesofaen købte vi i IKEA – ja det er lidt vovet at vælge hvid, men det kan vaskes, og det var den vi syntes bedst om. (skal hilse og sige, at man sover fortrinligt i den).

Vi lavede teenagerværelse i ferien.....

Der er ikke plads til skab eller kommode på værelset, vi er udfordret af skrå vægge. Olivia har sit tøj i en kommode i gangen – der var dog plads til, at vi kunne lave et tøjstativ, her kan hun hænge yndlingstøjet. Vi købte to vandrør i Silvan og monterede dem i gulvet og på væggen med beslag. Behøver jeg at sige at hun synes det SÅ cool?
(det synes moderen også)

Vi lavede teenagerværelse i ferien.....

Vi lavede teenagerværelse i ferien.....

Her sidder hun så – smuk som altid og glad i låget – på gulvet kan man se 2/3 dele at Rita (det er vores hund, hvis du var i tvivl)

Vi lavede teenagerværelse i ferien.....

Skrivebordet fandt vi hos JYSK. Vi kiggede på mange skriveborde – det var svært at finde. Der skulle være skuffer, det måtte ikke være alt for dyrt, og så måtte det ikke være for bredt. Dette opfyldte vores ønsker og så var det pænt, til gengæld var det SÅ ondt at samle, og jeg er altså temmelig skarp på den konto, men det her var det værste, jeg har været udsat for… så er du advaret!)
Vi lavede teenagerværelse i ferien.....

Olivia klæber altid billeder og andet mærkeligt op på væggene, og jeg er lidt træt af det. Derfor forslog jeg hende en opslagstavle til alle hendes billeder, billetter, autografer og andet lir.
Vi besluttede i fællesskab (jeg sværger), at opslagstavlen godt måtte være bare en anelse tøset, så det hele ikke blev for hårdt. Jeg fandt noget sødt liberty stof i den lokale stofbutik, og Olivia godkendte. Pladen er af masonitplade – købt og skåret efter ønsket mål hos Silvan.

Vi lavede teenagerværelse i ferien.....

En Pre-teenagers skrivebord ♥

Vi lavede teenagerværelse i ferien.....

Billedet herover er som værelset tager sig ud fra døråbningen. Pallebordet er simpelt at lave. Hjulene har vi købt i Silvan og glaspladen er bestilt hos en glarmester.

Vi lavede teenagerværelse i ferien.....

Skabe og skuffer på væggen fik en omgang maling. De er malet med hver sin grå farve altså tone-i-tone. Tror også kanterne lige skal have en tur, nu hvor jeg sidder og ser på billedet.

Billedvæggen rummer ferieminder, billeder af familie og venner, samt en Christiania folkeaktie ( sidstnævnte en julegave fra mormor). Hun elsker den væg og skifter jævnligt billederne ud.

Hvad synes hun så om sit nye værelse?

…. tjaahhh jeg aner det ikke, jeg har ikke set hende siden det blev færdigt…..

Skriv endelig i kommentarfeltet, hvis du har spørgsmål til indretningen!

Vi lavede teenagerværelse i ferien…..
Artikel
Vi lavede teenagerværelse i ferien…..
Beskrivelse
Den første uge af min ferie brugte jeg på min datters værelse. Hun havde længe ønsket sig et mere voksent værelse - hun er ikke teenager endnu
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

32 Comments

 • Reply
  Jeannette
  august 5, 2014 at 19:49

  Virkelig cool værelse – I like…
  Spørgsmål: Hvad kostede sovesofaen fra Ikea? Leder selv efter en til sønnens værelse – det er næsten et must efterhånden med overnattende kammerater….
  Og skal den slås ud for at hun kan sove på den alene? Og hvor gemmer hun dyne/pude når den er sammenslået?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   august 5, 2014 at 23:58

   Hej Jeanette, mange tak. Sovesofaen måler 163 i bredden, så afhængig af hvor lang han er kan han måske godt sove i den uopslået…. men den er beregnet til at slå ud:-) Den fås også med et ret lækker denim betræk, lyder ikke så cool men det var det faktsik:-) Vi har netop i dag købt en skuffe fra IKEA som skulle kunne være undet sovesofaen, har ikke samlet den endnu så ved ikke helt om det bliver godt. Men jeg give besked til dig når vi har fået den samlet:-)

   Kh. malene

 • Reply
  Helle Østerholm
  august 5, 2014 at 19:55

  Det er da blevet et super fedt værelse, kan godt forstå at hun er glad! Jeg er nysgerrig efter at høre, hvordan du får billedrammerne til at sidde fast på skråvæggen? 🙂

  • Reply
   Malene Marie Møller
   august 5, 2014 at 23:53

   Hej Helle
   Mange tak. Billederammerne hænger med beslag med magnet. Det er et ret genialt system, jeg har skrevet indlæg om dem for længe siden. Systemet hedder PLACE IT, du får lig link her: http://www.place-it.dk

   Kh. Malene

 • Reply
  Thilde
  august 5, 2014 at 20:09

  Mega lækkert teenage-værelse! Sådan måtte mit værelse gerne se ud, hvis jeg var 12-15 år yngre. Jeg er lige flyttet i ny lejlighed og har forsøgt at få et stativ på benene ala det i har lavet, men jeg har ikke kunne opsnuse nogen steder – og jeg har virkelig søgt grundigt (!) – hvor jeg kan finde et beslag, som kan monteres til væggen og samtidig kan sættes sammen med et vandrør. Hvor har i købt jeres beslag og hvordan hænger røret og beslagene sammen?

 • Reply
  Tuttifruttimedettvist.blogspot.com
  august 5, 2014 at 20:50

  Det er da et supersejt teenage/ tøseværelse.
  – Og uh, hvor jeg kender det der med liiiiiiige at skulle have en finger med i indretningen.
  Min søn er for længst fløjet fra reden, men jeg var sågu heller ikke særlig pædagogisk på den konto.
  Og jeg er endda uddannet pædagog, sværger.. 😉

  • Reply
   Malene Marie Møller
   august 5, 2014 at 23:43

   Ha ha ha Tuttifrutti – shit jeg bliver også en belastning når hun flytter i sit eget engang…. kan da slet ikke lade være med at blande mig:-)

 • Reply
  Mette
  august 5, 2014 at 22:04

  Så fedt værelse, kan godt forstå hun er glad for det! Elsker, at I ikke har brugt en masse dyre designerting og købt det som alle har, men købt møbler billigere steder og lavet egne løsninger! Men det er selvfølgelig også det du er god til!

  • Reply
   Malene Marie Møller
   august 5, 2014 at 23:42

   Tak Mette:-) Jeg synes også at vi er sluppet godt fra det, og for et fint budget:-)

 • Reply
  Anne Dorte Akerø
  august 6, 2014 at 13:03

  Hej Malene,
  Jeg har fulgt med og glædet mig til at se resultatet, som er super fedt! Jeg har en datter på samme alder der har givet udtryk for samme ønsker…. Og blev bekræftet da hun så din datters værelse 😉 Jeg er nysgerrig ift sofaen fra Ikea. Der findes nemlig 2 prisklasser.. Hvilken vil du evt. anbefale og skuffen du har nævnt tidligere i tråden.. er det tilbehør til sofaen man kan tilkøbe?
  Mh
  Anne Dorte

  • Reply
   Malene Marie Møller
   august 7, 2014 at 14:13

   Hej Anne Dorte, jeg har faktisk ikke rigtig fundet ud af hvad forskellen på de sovesofaer er… måske er det noget med madrassen. vi købte den til omkring 2600 kr. Jeg har ikke fået samlet skuffen endnu, men jeg lover at melede tilbage i tråden her når den er samlet – det bliver i weekenden. Den er ikke tilbehør til sofaen men vi mangler bare et sted til dynen og vil forsøge med dette. Alternativt kan man bruge IKEAS emaljerede spande med låg – her kan lige være en dyne og hovepude og der er egentlig ret cool at have stående…. Det bruger vi PT, den stod bag sofaen. Grunden til vi vil prøve med en skuffe er fordi min datter tit har overnattende gæster og der er det altså fedt med gæstedyne og pude:-)

   kh. Malene

 • Reply
  Lene Sand
  august 6, 2014 at 22:04

  Elsker bloggen din! Har blitt veldig inspirert av deg.
  Min jente på snart 13 år synes det var kjempe tøft:)….og selvfølgelig mammaen;)) så nå blir det ny sovesofa og sortmalt vegg.

  Hilsen en 3 barns mamma fra Norge 🙂

  • Reply
   Malene Marie Møller
   august 7, 2014 at 14:15

   Hej Lene

   Mange mange tiak, bliver så glad for sådan en sød mail. Cool at din datter kunne lide værelset, så er det bare at komme i gang:-)

   Tak endnu engang for dejlig ros:-)

   Kh. Malene

 • Reply
  Helle heike
  februar 14, 2015 at 10:57

  Hejsa.
  Så dejligt et værelse :0). Vi har snuppet nogle ideer derfra :0).
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig et råd omkring lamper . Bruger du ikke loftlamper? Mine børn skal nemlig have nye men mangler ideer hertil.
  Mine døtre er hhv. snart 8 og 13 år.
  Håber du kan hjælpe.
  Vh Helle.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   februar 16, 2015 at 10:06

   Hej Helle

   På det allersidste billede kan du skimte en loftlampe i stof fra IKEA – det er blot en skærm vi har købt. Både IKEA og ILVA laver masser af fine skærme i stof som giver en hyggelig belysning og det er jo nemt at købe en fatning med ledning og sætte i, så tjek deres udvalg. Olivia værelse er dog besværligt, fordi de skrå vægge gør det svært med loftlamper. Siden vi lavede værelset her, har vi faktisk suppleret med nogle cool LED lysbånd – også fra IKEA, som vi har sat fast på væggen helt op langs loftet – det er virkelig cool – tjek dem her:http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/50192068/

   Kh. Malene

  • Reply
   Helle
   marts 3, 2015 at 00:10

   Hej igen ;0).
   Er der mulighed for at få liv til at se et billede efter I har sat lyset op

 • Reply
  Helle Heike Christensen
  februar 26, 2015 at 12:39

  Hej igen!
  Super cool ide med at sætte LED lamperne op langs Olivias loft. Lyder som en god ide :o). MIn datter vil så gerne, hvis hun kunne se et billede af, hvordan lyset ser ud på Olivias værelse inden hun beslutter sig helt for, om hun gerne vil have det lavet.
  Hvor meget lyser det op? Har´Olivia det hele vejen rundt?
  Ville det kunne erstatte en loftslampe? Har nemlig også kig på Kartels FLY lampe, som desværre ikke findes i gennemsigtig klar udgave. Den mest neutrale er den lyseblå? Min datters værelse ligner lidt i stil med det Olivia har, da vi har snuppet nogle ideer herfra :o). Også farvemæssigt!! Jeg er lidt farveforskrækket og synes det kan være svært at bruge farver/sætte farver sammen så det ikke virker forstyrrende på indretningen.
  Så jeg vil rigtig gerne høre dig mening om FLY loftlampen. Både hvad angår farve og design til teenageværelset.
  Ville det iøvrigt være til at få fat i samme stof som I har brugt til opslagstavlen, eller har du en anden god ide?
  Noget helt andet er, at jeg er ved at lave lidt om herhjemme. Elsker design kombineret med , at det også er anvendelig og praktisk. Jeg synes det er lidt svært med ideerne og elsker derfor at følge din blog ;o).
  Så hvis du har forslag til sengelamper og spisebordslamper , ja lamper i det hele taget, vil det bare være super :O).
  Og vores vægge skriger på billeder :o). Men har endnu ikke fundet noget jeg synes om. Det billede du har i dit soveværelse (pigen/kaninen) synes jeg er så skøn. Hvor kan man købe det?

  De bedste hilsner fra Helle

 • Reply
  helle heike christensen
  marts 3, 2015 at 12:14

  Hej!
  Super fed ide ;o). Er det muligt at se et billedet af værelset efter at I har sat LED lyset op :o). Min datter kunne godt tænke sig at se det inden hun beslutter sig for, om det er noget vi skal prøve os frem med.
  De bedste hilsner
  Helle

  • Reply
   Malene Marie Møller
   marts 3, 2015 at 12:25

   Hej Helle

   Har lige været lidt optaget af Lookbook udgivelsen, beklager derfor mit sene svar. Jeg vil gerne tage et billede til dig når lyset er tændt. Vi har kun sat lED lyset fast på den ene væg, vi synes det lyser ret godt op, om det kan erstatte loftsbelysning er nok en temperaments sag, der skal i prøve jer frem. Dit bud med Kartels FLY lampe synes jeg er fint, og du skal ikke være bange for om den er for voldsom i farven, de er jo transparante og den blå synes jeg er ret diskret, den kunne være cool nok. mht. stof, så gik jeg efter noget liberty blomstret stof i gammelrosa og støvede lilla nuancer, blot for at kompensere for alt det sort/hvide og for at bringe lidt “pige” ind på værelset. Ender du med en blå FLY lampe, kan du overveje, om det er støvet blåt/grå liberty blomstret stof du skal gå efter i stedet. Send mig dit tlf. nr. via min mail malene@boligcious.dk – så sender jeg dig et foto i aften, det er bedst opleve hvor meget de LED bånd lyser op, når det er mørkt udendørs.

   kh. Malene

 • Reply
  Camilla Hartmann
  maj 27, 2015 at 17:31

  Hej. Jeg har gået og spekuleret over hvor i købte det maling/ lak som man kan skrive på med kridt? Blev det ikke dyrt til en hel væg? Knus herfra

  • Reply
   Malene Marie Møller
   maj 27, 2015 at 19:49

   Hej Camilla

   Vi købte det i en større spand end de små bøtter du typisk finder på nettet – Der skulle faktisk ikke så meget til, det er ret let at arbejde med. Gå ned til din farvehandler og køb det der. Jeg husker ikke om det var dyrt, tror ikke det var så slemt.

   Kh. Malene

 • Reply
  Bethina
  januar 27, 2016 at 15:03

  Hej Malene

  Såå fint værelse!
  Hvor har du fundet det store sorte bogstav? – det er lige sådan et vi leder efter til min søns værelse 🙂

  God dag.

  Vh Bethina

 • Reply
  Birgitte Rask
  februar 2, 2016 at 12:59

  Hej Malene

  Hvor har du de små skilte fra? Måske er det wallstickers – det er lidt svært at se på billedet.

  kh Birgitte

 • Reply
  Mette
  september 1, 2016 at 11:59

  Jeg kunne godt tænke mig at høre hvad du har på væggen? tapet eller glasvæv? Og den fine lampe der står på skrivebordet, vil jeg da også gerne høre hvor du har fundet henne?

 • Reply
  Birgit Ingemann Johansen
  september 21, 2016 at 11:30

  Et fantastisk værelse. Skal selv til at lave værelse til vores plejebarn. Fed ide med den sorte væg . Det vil jeg tage med i mine overvejelser 🙂

 • Reply
  Phillip
  december 13, 2017 at 09:56

  Super gode ideer!
  Hvor stort er værelset? Det kan være svært at se på billeder.

 • Reply
  Bethina
  januar 9, 2018 at 17:48

  Hej – kan godt se det er længe siden dette indlæg er posted, men er nødt til at høre, hvor du har det store, sorte E fra? 🙂 Vh Bethina

  • Reply
   Malene Marie Møller
   januar 14, 2018 at 23:36

   Det er gamle facadebogstaver fra en bygning. jeg har en del liggende i mit skur som jeg gerne vil sælge. Send mig en SMS ( 51605222) hvis du er interesseret i at vide hvilke jeg har tilbage.

 • Reply
  Louise
  februar 15, 2018 at 13:59

  Hej Malene,
  Har du stadig E til salg?
  KH
  Louise

Leave a Reply