Boligtekstil (Textiles for the home) INTERIØR Uncategorized

Når to verdner mødes….

Når to verdner mødes....

Jeg har haft fornøjelsen af at møde Sara Schmidt, indehaver og stifter af Brandts Indoor. Sara er en ildsjæl, kreativ, kunstnerisk og virkelig passioneret. Hun er kunstnerisk uddannet, hun maler, tager fotos og styler.

Brandts Indoor er gennemsyret af kærlighed til etniske fund og vintage kelimtæpper, men også til den moderne skandinaviske stil. Et miks mellem disse to verdner mestre Sara til fulde, og jeg vil vove at påstå, at hun har opfundet en ny stil til de danske hjem. Unikke vintage kelim tæpper og puder sammensat med den skandinaviske minimalisme og strømlinede formsprog er ikke noget jeg har set, før jeg lærte Saras univers at kende. Jeg er vild med det og i virkeligheden, er denne fusion mellem etnisk og skandinavisk jo det naturligste i verden – det er jo også sådan vi lever i samfundet i dag, flere kulturer side om side, dør om dør.

Når to verdner mødes....

Alle tæpper fra Brandts Indoor er nøje udvalgt af Sara selv. Flere gange om året rejser hun til Tyrkiet, og hun bruger lang tid på hvert enkelt tæppe. Tæpperne bliver vendt og drejet og alle søm bliver tjekket igennem – kun de bedste og smukkeste kommer med hjem. Tæpperne er håndlavede og vintage, de bærer på mange historier, og har ofte mange år på bagen.

Når to verdner mødes....

Udover Brandts egen webshop her, kan du købe tæpperne hos ekslusive butikker rundt i Danmark, se alle forhandlerne her


Følg Sara dagligt når hun instagrammer fra sin bopæl i Odense eller fra sine rejser rundt i verden – find hende via @BRANDTS_INDOOR

 

Når to verdner mødes....

Når to verdner mødes….
Artikel
Når to verdner mødes….
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply