Blog TAKE OVER

RICE ♥ Everyday Magic

Kære Boligcious Læser – Charlotte fra Rice her – jeg er Kreativ Direktør i, og med-grundlægger af Rice – som jeg startede for snart 16 år siden med min franske mand Philippe.

Vi flyttede hjem til Danmark efter at have boet 15 år sammen i Paris. Vi kom hjem med vores 3 uger gamle søn på armen, og slog os ned på Langeland i et sommerhus, vi havde med nogen venner. Ideen med at flytte til Danmark var at skabe en bedre og mere fleksibel hverdag – kodeordet var SAMMEN.  Gennem flere år havde jeg bygget datterselskab og distribution op i Frankrig for et dansk tøj firma. Jeg har kørt Frankrig tynd på kryds og tværs, og kender landet som min egen bukselomme.

Philippe – min mand rejste gennem de sidste år en hel del – var 14 dage hjemme og bagefter 14 dage i enten Carribien eller Afrika. Men tit krydsede vi lige hinanden i entreen…Vores søn blev katalysator for beslutningen om at kvitte de to gode, spændende, velbetalte og sikre jobs og sige “fxxk it” – nu gør vi det…… -Det var tanken om en fælles hverdag og et mere fleksibelt arbejdsliv, der var drivkraften.

The rest is history…….  det var nok lidt naivt at tro, vi kunne rejse sammen og have så megen fleksibilitet lige de første år…. men det er da heldigvis lykkedes hen af vejen.

Kodeordet for vores varer har altid været – farve – funktion og gerne lidt humor hvis muligt….  og naturligvis produceret under ordnede forhold. Mange år senere kom en dygtig marketingschef op med ordene EVERYDAY MAGIC…..  Jeg elsker de ord –  de giver så meget mening for mig – de samler under en paraply, hvad der er min drivkraft – nemlig at lave ting der løfter de små stunder… det at være med til at sætte kulør på hjem rundt i hele verden er virkelig noget, der glæder mig at være med til.
Vores lagermedarbejdere har tøj hvorpå der står  “delivering happiness” – det er præcis det vi gør!

RICE ♥ Everyday Magic

Jeg har skrevet en bog for et engelsk forlag – omkring farver – det at bo med rice og med kulør på – ‘Happy Home’ – udgivet på 8 sprog og skal snart igang med en bog mere for det samme forlag.

RICE ♥ Everyday Magic

Jeg er et sandt madøre – elsker at lave mad, spise mad – kigge på mad… læse opskrifter – fordybe mig i kogebøger.

RICE ♥ Everyday Magic

-Det æstetiske omkring maden og borddækning betyder også en stor del for mig.  Jeg bliver glad i øjnene, før jeg bliver glad i maven….. en tomat på en orange tallerken.. en bunke ærter i en lyserød skål…. en kop med en papegøje og et fint orange låg som jeg kan tage med i min bil, når jeg skal på farten…. Der skal så ganske lidt til…  Ægte Everyday Magic…

RICE ♥ Everyday Magic

Hos Rice gør vi alt, hvad vi kan for at lave produkter, der er skønne at bruge, når man får lyst til at kaste en lille fest – eller bare invitere på simpel spis og skrid… Hvis man ikke har overskud til at lave en tretrinsraket af en menu – slipper man afsted med meget ved at dække et hyggeligt bord – plukke en lille blomst….   Alt mad lavet med kærlighed fungerer bare….

RICE ♥ Everyday Magic RICE ♥ Everyday Magic RICE ♥ Everyday Magic

Vores hjem er rigt på farver – de billeder I ser her, er næsten alle taget hjemme hos os. Jeg får tit lavet om.. malet en væg i en ny farve – skiftet tapet rundt omkring. For mig er det en nem måde at forny energien i et hjem på  – man vågner pludselig lidt op og SER rent faktisk på sine ting når en farve pludselig ændrer det samlede look fuldstændig. -Lidt ligesom man kan blive gen-forelsket i sin partner, hvis han hun pludselig gør noget anderledes end det forventede…  så vågner man lidt op, og tager ikke alt for givet.

Vi er lige begyndt at lave møbler – jeg elsker, at vi nu kan kombinere vores varer sammen med klassiske møbler i sjove farver og med kulørte ben.

RICE ♥ Everyday Magic

Vores lager på rice er med lilla gulv og cyklamenfarvede pallereoler.  Det er mig en gåde, at de ting vi omgiver os med til hverdag, altid skal være uden farver eller i grimme farver……

RICE ♥ Everyday Magic

Jeg ønsker dig en fortsat skøn sommer – kast nu den fest…… mal dog den væg…..  strø farver og glæde ud…. Vær generøs… det betaler sig

Everyday Magic er kommet for at blive…

Smil

Charlotte

p.s. – de viste varer er næsten alle fra vores efterår vinter kollektion – den er i butikkerne nu, og kommer på vores egen shop www.rice.dk efter den 14 august

RICE ♥ Everyday Magic

RICE ♥ Everyday Magic
Artikel
RICE ♥ Everyday Magic
Beskrivelse
Kære Boligcious Læser - Charlotte fra Rice her - jeg er Kreativ Direktør i, og med-grundlægger af Rice - som jeg startede for snart 16 år siden med
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply