GIVE AWAY: HAPPY HOME

GIVE AWAY: HAPPY HOME

Vi er glade for at have ejerskab over Boligcious.dk i dag – så glade, at vi gerne vil dele lidt ud til jer!

Vi udlodder 1 af mine bøger HAPPY HOME til 3 heldige Boligcious læsere!

Læg en kommentar i feltet under indlægget her, fortæl mig hvilken ting/sted i dit hjem, der gør dig særlig glad.

Vi trækker lod om de tre bøger fredag den 1. august 2014

Forsat dejlig Sommer til jer alle!

Kh.

Charlotte

GIVE AWAY: HAPPY HOME
Artikel
GIVE AWAY: HAPPY HOME
Forfatter
Boligcious

102 Comment

 1. Mit læsehjørne er mit yndlingssted i mit hjem! Med min gamle olivengrønne velour øreklapstol og min hjemme-malede lyslilla gulvlampe <3

 2. Min stol i hjørnet af det store 3 m høje vindue som giver så dejlig lys og direkte adgang til de 4 årstider.

 3. Den ting i mit hjem som jeg er aller aller mest glad for at det gamle karlekammer skab min tip tip ilde far har lavet som svendestykke da han blev udlært snedker, det gør mig glad hver gang jeg ser det :-)

 4. Mit yndlingsspot er i den ene ende af min stue, hvor jeg har det smukkeste verdenskort tapet på væggen, en gammel rejsekuffert med coffeetable books og et fint retro kamera , som jeg har “arvet” af min søde papbedste , ovenpå, og hvor solen står smukt ind fra formiddag til sen eftermiddag. Verdenskortet gør bare noget for hele rummet med sine lyse pastelfarver og om aftenen bliver det akkompagneret af lys fra min elskede Gubi grasshopper standerlampe :)

 5. Køkkenet gør mig særligt glad; her samles familien fast om aftensmåltidet, hvor dagens begivenheder omtales og ses tilbage på :)

 6. Min kælder <3 Stor og lys, og plads til mig, og alle mine skøre påfund! :D

 7. Det bedste sted i hjemmet er vores altan – fyldt med skønne dufte, grønne ukendte blomster og et dejligt rønnebærtræ der efterhånden har vokset sig meget stort. Der lige midt i det hele, på bænken blandt blomster, dufte og legetøj, lige der på den røde og hvid ternede pude, findes et magisk fredfyldt sted

 8. Mit yndling sted, er i min øreklapstol, som
  er placeret så man kan sidde i den mens
  man kan kigge på stjernerne på himlen
  og drømme…. :oD

 9. Min stol jeg har ved siden af vores herstal gulvlampe nyder jeg med en bog
  Eller laver strikke strømper til vores børn og ders venner
  Knus
  Jane
  Laver også hjemmelavet tørklæder som jeg sælger
  Hvis det har interesse

 10. Jeg elsker min super fantastisk lange sofa (261) og alle mine mange puder. Jeg ligger himmelsk i den både når jeg ser TV, læser eller bare lige får mig en lille mormor :-) Den er i en ubeskrivelig lilla/lyng farvet nuance og alle mine puder er i de sort/rød/grå nuancer. ELSKER FARVER. Rød er min røde tråd overalt.

 11. Er lige flyttet fra en lille lejlighed til rækkehus, og min nye have gør mig simpelthen så glad! Bare at kunne smutte ud på terrassen og drikke en kop kaffe er helt fantastisk! Og tak til Rice for at gøre mit køkken, babyværelse og stue lidt mere festlig!:-)

 12. Jeg har det smukkeste glas sofabord som kommer fra Australien, med træ ben som buer og inde i buen er en stanng som det det til noget helt for sig selv – det er ikke specielt stort, men er anderledes og utroligt et smukt et bord, som jeg elsker og værner meget om og selv om jeg nu har haft i omkring 15 år kan det ikke ses at det er så gammelt, det har en helt specielt værdi for mig på en eller anden måde, ( svært at sætte ord på ) til gengæld er jeg sikker på at der ikke er nogen der har et magen til her hjemme i dammark <3

  ønsker dig og dine en super dejlig sommer / ferie

  Kærlig Hilsen
  Pia Hansen
  missangelph@gmail.com

 13. Jeg elsker min tallerkenhylde som jeg endelig fandt frem til for et halvt års tid siden. Den fuldender mit køkken og viser mine yndlingsbøger og tallerkener så fint frem. :-)

 14. Mit yndlingssted er vist på gulvet i et hvilket som helst rum eller værelse. Jeg elsker at sidde på gulvet. Måske fordi det er der, mine små børn vælter rundt :)

 15. Min overdækket terrasse, der udvider boligen, samt forlænger sommeren – fredeligt og højt til loftet derude ;-)

 16. Det dejligste sted i vores hjem er så absolut køkkenet. Et gammelt landkøkken i et hus fra 1915 hvor den originale charme er bevaret og man stadig kan være sammen som familie når den ene er i køkkenet og andre i stuen er vi stadig sammen da køkkenet og stuen går i et. Jeg elsker at stå i køkkenet og nyde min familie og lave mad til dem:-)

 17. Jeg elsker min lille Andrea’s værelse. Jeg forbinder det meget med hende og min kærlighed til hende, min lille stjerne, og jeg elsker alle farverne derinde. Alle elefanterne. Og alle de personlige krea-ting, jeg har lavet specielt til hende

 18. Min ynglingsting i hjemmet er min søns fingermalerier som er sat i rammer. Han er et år og maler med farvekombinationer som kan udfordre et hvert kunstnerisk øje.

 19. Hej. Jeg er vild med mit 50’er køkkenskab med matterede skydelåger. Jeg har malet det hvidt og det hænger fint i stuen og indeholder fine æsker med alt mit kreadims :-)… Kh Iben

 20. Min 7 meter lange tapetvæg med kaleido tapet fra eiffinger i lyserøde, senneps og grå farver

 21. Mit kukur der har hængt hjemme hos min farmor og farfar hele min barndom. Rudolph, som jeg kalder det pga. af der sidder et lille rådyrshoved på, pryder nu min stue til stor glæde!

 22. Havebordet med dug og parasollen slået op :-)

 23. Vores store, lyse køkken med foldedøre til terrassen på to sider og højt til loftet -der er vi næsten altid. :o)

 24. Vores altan

 25. Åh, i min lille lejlighed kan jeg allerbedst lide at sidde ved mit hjemmelavede (lille) plankebord med en god bog :)

 26. Elsker at sidde på min overdækkede terasse i min store bambus-sofa med med et stort glas iskoldt vand istående på mit marokkanske bakke bord omgivet af kaktusser og bourgonvillaer!
  (Bor I Israel)

 27. Vores karnap, som er indrettet som et hyggehjørne til en god bog med et fantastisk lysindfald fra de store vinduer omkring.

 28. Lige der hvor mine børn er… ❤️

 29. Glaskarnappen i vores køkken gør mig glad. Her er næsten altid lyst, og når det er mørkt, tager lysekronen og lyskæder over. Det er her familien samles, her vi har gæster og hygger <3 Vi kan se lige op til Dybbøl Mølle.
  Ville elske at vinde din bog Charlotte :-) Rigtig dejlig sommer!
  Kærligst Berit

 30. På vores dejlige terrasse under vores nye markise :) med en dejlig kold pepsi max og en bog :-D tak for en god blog… Kh Polly

 31. Min altan, – hvor jeg for tiden indtager min morgenmad , – inden det bliver for varmt, – og samtidig kan NYDE udsigten til grønne træer, buske og ikke mindst, – mit elskede hav! DET gør mig glad :D

 32. Den del af vores terrasse som vi er ved at lægge om, der skal indrettes med lounge af paller og hjemmesyet puder – masser af puder

 33. Mit sofakrog i stuen er det bedste sted

 34. Pt. Er mit yndlingssted ude i haven, i liggestol med noget koldt at drikke og noget godt at læse i :-) elsker den danske sommer i år

 35. Mit ynglingssted er helt sikkert i min hængekøje. Den hænger imellem to gamle æbletræer i vores kolonihave. Det er skønt at ligge der i skyggen, kigge op i bladene og lytte til fuglene.

 36. Min dejlige sofa, og gerne sammen med mine 2 skønne børn og en bog – men mit hjem ku dog godt tåle at blive lidt mere farverigt og barnligt…

 37. Min retroskænk fyldt med fine pyntegenstande, hvor jeg på væggen ovenover har klistret en masse fine postkort op. Den del af mit værelse bliver jeg glad af at kigge på:-)

 38. Min vinkelstue med åben forbindelse med køkkenet gør mig glad.. :D Væggene er hvide og gulvet lyse trægulve, det giver rig mulighed for at lege med farver i interiøret.. Gamle og nye møbler er blandet men klæder hinanden. Jeg ompolstre efter lyst og behov, pynter med loppefund, puder og tæpper i klare farver.. Specielt er jeg stolt af mit køkken – min hylde med kulørte metaldåser, den engelske tehætte formet som en liggende kat.. Køkkenbordet er paktisk indrettet med madamblå bakke til småting, Rice brødkasse og en masse andre ting som arbejdet i køkkenet næmt, men samtidigt hyggeligt.. <3

 39. Mit køkken! Det er ikke stort, flot og fancy, men det har den der hyggelige arkustik og uformelle indtryk. Jeg elsker det!
  At sidde ved det høje bord i køkkenet og kigge på solopgangen ud af vinduet mens jeg spiser morgenmad – det er bare fantastisk. Desværre er det bare noget jeg gør alt for sjældent.

 40. Helt sikkert min altan…. her i sommermånederne. Hvert år gør jeg den klar med puder, tæpper og lys m.m. så jeg kan nyde den hele sommeren. Ville bære fedt at kunne slappe af med din bog derude også :-)

 41. Jeg er endnu ikke flyttet hjemmefra, men har indrettet lejlighed oppe i hovedet i flere år. Jeg elsker at gå i butikker som bahne eller inspiration og se på alle de fine ting og drømme om indretning. Dog, har jeg en særlig passion for badeværelset. Jeg vil indrette det i lyserøde og turkis nuancer og med et tema, der minder en om en tropisk strand! I flere år har jeg drømt og fantaseret, men om en måned sker det endelig; jeg skal flytte i egen lejlighed og sætte mine tanker til livs :)

 42. Mit soveværelse… Det er blevet super lækkert indrettet med store flotte farverige malerier, min Petronella og ikke mindst mit smykkeskab med glasrude så man kan se alle smykketræerne fra Menu, Lisbeth Dahl osv.

 43. Jeg elsker den gamle kommode jeg har arvet efter min farfar. Han fik den i konfirmationsgave, for da skulle han ud på en gård og tjene (som det jo hed dengang). Kommoden har fulgt ham i alle årene indtil jeg fik den, da jeg skulle flytte hjemmefra første gang. Kommoden har haft mange farver i årenes løb – utallige nuancer af grøn – men lige pt er den skrigende gul og står nu og lyser op som stuens midtpunkt.

 44. Lige nu er det min pool i haven,dejligt at blivet kølet af i varmen.

 45. Mit ynglingssted er hjørnet af min udestue badet i sol m kig til den grønne have m skønne blomster i ligenu

 46. Ville vældig gerne vinde en bog og få mere/ny inspiration til boligen.

  Min ynglingssted må være vores skænk, som er perfekt til at stille plakater på og lave små stillebens på.

 47. Her om sommeren er jeg ret glad for mit gamle havebord, som jeg hvert år beklæder med en voksdug i en glad farve.

 48. Min nye hjemmelavede daybed med plads til legetøj i skuffer under madrassen som er ideel til en lur, højtlæsning osv :-)

 49. Ved vores dejligt store spisebord lavet af gammelt drivtømmer fra Bali ;) skønt da alle i familien får plads til at hygge med sit, bygge LEGO, læse boligblogs/blader og bygge LEGO! Jeps, både sønnen og manden er LEGO freaks ;)

 50. Klart min kaffemaskine- den har jeg spinket og sparet sammen til for et par år siden og det fuldender bare den hjemlige hygge hos mig når der står to varme kopper kaffe klar :)

 51. Mit yndlingssted er mit soveværelse – i sengen, lyttende til min dejlige lille søns åndedræt når han sover :-)

 52. Ha ha, må absolut være vores sofa, hvor vi nærmest ligger i lag :D

 53. Mit store vindues hjørne i stuen hvor der ligger et kugletæppe jeg har fået af min kæreste, en eames gyngestol med et lækkert rensdyrskind i. Ikke nok med at det er kønt at kigge på så er det blevet kattens yndlingssted og jeg synes han er så sød at kigge på når han ligger der… Og når han vasker sig gynger stolen – så sjovt og sødt… Det er godt nok en dyr plads til katten men han nyder at ligge der og jeg nyder at kigge på det, både med og uden kat…

 54. Sofaen fylt med tepper og puder! Venter bare på min nye gamle sofa nu jeg får om en måneds tid<3

 55. I min stol, hvor jeg har det smukkeste plaid-tæppe:)

 56. Min billede-væg gør mig særlig glad :)

 57. Jeg tror nok at det mit spisebordområde, som er mest tilfreds med!!!

 58. Jeg er vild med min wegner sofa, som jeg har fået ombetrukket, med det skønneste grønstribede uldstof.

 59. sofahjørnet, hvor jeg sidder og strikker:)

 60. Min Eames gyngestil er helt sikkert min favorit plads.

 61. Ifølge min altid positive veninde, bor jeg på et slot. Min lejlighed har over 3 m til loftet store finduer, stuk og rosetter. Jeg kan se hvorfor hun mener det er et slot, da hun selv bor i en lille studiebolig på knap 30 kvm.
  Min lejlighed rummer flere lækre hjørner, men mit yndlings sted er påklædningshjørnet i mit soveværelse, som bliver delt op af mit 180 cm lange tøjstativ af jern rør, min far har bygget til mig. I dette påklædningshjørne står desuden en gammel stige, hvor man lige kan lægge sit tøj når man går i seng. Ved siden af står mit spejl med et par billeder fra en old fashion photobooth i Berlin, hvor min veninde og jeg tog fjollede billeder. Jeg bliver glad når jeg står her, det er et skønt sted. (det kan ses her: http://instagram.com/p/pT9NZTA8ci/?modal=true)

  Mvh. Michelle-Marie

 62. Det er godt nok svært at vælge en ting, så jeg tror jeg vælger et sted, og det må være mit soveværelse, fordi jeg lige har lavet det om. Og jeg elsker det! Man bliver bare glad af at se på det, kender du det? Når man får noget nyt, som man godt kan lide? Og så er soveværelset selvfølgelig også mit ynglingssted, fordi man bare kan få stresset helt ud og slappe af der :)

 63. Mit bedste sted… er køkkenet :-D Hvor jeg tryller med opskrifter, eksperimenter o.s.v.
  Kunne dog godt tænke mig en opvaskemaskine… for opvaske begrænser dog en anelse :-D

  Brand varme sommerhilsner
  – Pia H

 64. Jeg har lige fået sat to hylder op over min sofa, her har jeg billeder af de personer der betyder mest for mig, det gør mig glad og jeg kan sidde længe og bare kigge.

 65. Min ynglings sted må være ved skrivebordet – her kan jeg både opnå en masse og slappe af på computeren :O)

 66. Min favoritsted er mit køkken. Det er designet af mig selv og bygget af min dygtige mand. Køkkenet er skabt så det passer perfekt til vores familie: masser af bordplads hvor alle tre drenge kan snitte, skrælle og bage. Det rummer alt vores grej og har stadig lidt plads til nyt. Vores køkken er husets centrum, hvor vi alle fem arbejder, leger, spiser og hygger os- skønt skønt sted!

 67. Da vi netop har overtaget vores hus, som vi er igang med at renovere fra ende til anden, er køkkenet virkelig blevet et samlingspunkt, som jeg forguder… Det er også det eneste rum som er indrettet og færdiggjort, så der er en masse spændene indretning forude <3

 68. elsker min stue, der slapper vi af, leger og hygger

 69. Mit store badeværelse , da det nærmest er det eneste sted jeg kan få lidt ro fra de vilde unger :0)

  Eva Vejlstrup// eva_vejlstrup@hotmail.com

 70. Jeg er så glad for vores soveværelse. For mig er det bare ren hygge og afslapning, når jeg ligger derinde med en god bog, eller ser en film på tabletten :)

  Kh Rikke

 71. Det er helt klart mit sminke hjørne.
  Der står min oldemors gamle chatol, som jeg har malet og ovenover hænger et gammelt spejl, som også er malet.
  Det sjove er min oldemors chatol har gået i arv. Først min olde, så min mor, så moster, min ene kusine og så mine anden kusine ,som ville have smidt den ud fordi den havde fået nogen mærker, men så valgte jeg at tage den til mig og gør den pæn igen :)

 72. Mit yndlingssted er ved skrivebordet. Her sidder jeg omgivet af grønne planter og har en fabelagtig udsigt over Kødbyen til Islands Brygge… Her kan jeg sidde i timevis og kigge på byens mange kraner og leben…

 73. Min Kenwood køkkenmaskine. Jeg har fået den store model i stedet for den lille jeg havde og det er det bedste jeg har gjort. Nu kan jeg bage ting uden problemer :)

 74. Køkken/alrum hvor langt størstedelen af min tid bliver brugt. Der er plads til hygge, afslapning, kreativitet og ikke mindst leg for vores lille datter :-) Rummelig, præcis som det skal være efter min mening :-)

 75. Vores håndlavede kærlighedsbænk – at sidde og kigge udenfor i et stille øjeblik – og glæde sig over at netop den bænk blev foræret til os på vores bryllupsdag af min lillebror, der havde lavet den som sit første store projekt som snedker. Fantastisk med håndlavede gaver, der kan følge mig resten af livet og minde mig om både min familie og og mit bryllup.

 76. Den ting i hjemmet som gør mig allermest glad er en fin lille rokoko porcelænsfigur som jeg har arvet efter min mormor – foruden det smæklækre stel som jeg også arvede og nyder at hive frem når vi skal spise :)

 77. jeg har lige arvet en dejlig gammel grøn stol som står i stuen. den gør den til det perfekte sted at læse godnathistorie….
  marianne.lykke@gmail.com

 78. Helt sikkert min altan som bliver brugt flittigt!!

 79. Det sted i mit hjem jeg føler mig mest hjemme i – er i min nye eames gyngestol Den sidder jeg ofte i og nyder synet af mine DIY projekter og nogle af mine smukke buddha figurer – de giver mig ro

 80. Mit ynglingssted i min lille lejlighed må være mit soveværelse. Når jeg er der, så slapper jeg rigtigt af og nyder den hyggelige indretning. Synet af mit dejlige karlekammerskab, lyskæde og ordene “Always kiss me goodnight” på væggen :-)

 81. Mit køkkenallrum er mit yndlingsopholdssted. Efter nogle meget hårde år med meget syg søn, som vi næsten mistede og hvor vi mistede flere familimedlemmer herunder min elskede far, lagde jeg stilen om til farverigt interiør, og der går ikke en dag hvor jeg ikke glædes over at have fået farver i mit hjem – det har virkelig gjort en forskel i mit daglige humør at få farver og humor ind <3

 82. Min gamle modul sofa med tilhørende to sofaborde. Der er ingen grænser for hvordan det kan kombineres. To sofaer og en stol, en tre pers og en to pers sofa med borde i midten. En lang fem pers. m et bord i midten af dem lange række. Så megen sofa for kun 3000 – og sååååå pæn! (Brændt orange! Fra 60’erne)

 83. Min retro sofa jeg fik krejlet mig til. Den er utrolig smuk og Ja jeg et lidt små forelsket i den….

 84. Jeg eeeelsker mit køkken. Hvor der er rig mulighed for at lave lækre desserter og dejlig mad til hele familien.

 85. Mit nybyggede køkken gør mig så glad-der er plads til hele familien og alle de aktiviteter vi kan drømme om i det rum

 86. Jeg er småforelsket i min datters værelse, som virkelig får smilet frem :) klapper mig på skuldren over at det lykkedes at gøre det farverigt, hyggeligt og med plads på gulvet til leg :)

 87. Hver dag nyder jeg mit hjem – både når det roder og når det er i nogenlunde forfatning. De stille morgener lister jeg op, så ældstesønnen ikke hører mig – laver en kop kaffe og sidder i min gamle malede (som knirker lidt for meget) og nyder stilheden og kigger ud i morgenvejret. Jeg elsker at lege og har små wallsticker-prikker op ad trappen, minimennesker på vej op af trappen og skriggult skab på et badeværelse og et vældig klogt ordsprog at læse imens man gør sit

 88. Jeg elsker vores forholdsvis nye hus. Alle rum er skønne – dog er vores køkken-alrum det sted, hvor vi opholder os mest. Jeg elsker at indrette og ville elske at læse i din bog :o)

 89. Mit bedste sted er vores udendørsseng i vores skønne kolonihave. Den er placeret under et lille halvtag så der kan vi ligge(også to) med en bog og en kop kaffe på alle tider af døgnet. Om eftermiggagen med skygge til en lille lur, om aftenen med aftensolen… At ligge der og kigge ud over den fine farverige have gør mig sgu lykkelig…

 90. Min elskede farverige stue, med hæklet lampeskærme og andre sjove finurligheder :)

 91. Vi har lige overtaget et hus, og efter at have væltet 2 vægge, står jeg med et rum på 80m2!
  Det skal blive til køkken/stue id i et, og det er pt et Hvidt lærred spækket med det vildeste potentiale til at blive überfedt :)
  Det er ikke helt let at få hygge ind i så stort et rum – men jeg vil gøre mit allerbedste. Også selvom man må sluge kameler, når 2 hjem skal forenes i et….

 92. Det må klart være den hjemmebyggede udendørsseng vi har i vores kolonihave. At ligge der (man kan godt ligge to

 93. Jeg har en lampe i børstet stål som jeg har fået af mine forældre, de havde den i deres første hjem, så lampen er ca 40 år. Den giver egentlig et ret elendigt lys, men den er super fed og tidsløs.

 94. Vores spisekrog, der har dannet rammerne for hyggelige og sjove stunder sammen med vores dejlige venner og familie. Her i rummet står også mit ynglingsmøbel, et gammelt vitrineskab, jeg selv har sat i stand og malet solgul. Den farve giver så meget glæde og varme i rummet, selv på en trist gråvejrsdag :)

 95. I min hængekøje under det gamle kirsebærtræ, hvor jeg hængt små farverige lanterner i.. ;0)

 96. Jeg elsker min lille egetræs kommode, med mint farvede låger, jeg lavede da jeg blev færdig som møbelsnedker for snart et år siden! -det minder mig om fire gode, lærerige og hårde år:) Og så er der plads til min far’s gamle grønne hatte æske, og andre små nipse ting oven på:)

 97. For tiden er det terrassen i sommerhuset med min nye liggestol :-) og ellers min hyggelige stue hvor der er masser af lys

 98. Mit yndlingsrum må være vores store stue med over 5meter til loftet. Weekendmorgener lister jeg op tidligt – laver en kop og sidder i en gammel knirkende gyngestol og kigger ud på haven og ser den vågne. Det er min alene-stille-kvalitets-tid. Jeg har masser af farve i mit hjem. – men gule skabe, prikker på væg og trappe og små mænd, der kravler op ad trappen – men de stille morgener er nu de bedste.

 99. På et tæppe ude i haven

 100. Min kommende stue, køkken, alrum fordi det er der min famile samles og de minder opstår… Mit nye hjem skal fyldes Liv og glade dage – Happy Home kunne være toppen på desserten

 101. Min fine, hvide Flowerpot-lampe, som jeg fik af mine forældre, da jeg blev færdig med seks års hårde studier. Gør mig glad at se på hver dag :-)

 102. :-D Er den heldige fundet ??

Leave a Comment

Email (will not be published)