Blog TAKE OVER

AUPING: Gå i seng med god samvittighed

Lige som sidste år er det en stor fornøjelse og ære at få lov til at overtage Boliglicious for en dag. Og vi er glade for at få lov. Vi har en masse ting, vi ville elske at dele med jer. Som fx vores ny-lancerede seng, Criade, en kontinental seng med hele 1,2 mio kombinationsmuligheder, så du har mulighed for at få præcis den seng, du ønsker dig – både designmæssigt, stilmæssigt, farvemæssigt og i komfort. Og vi kunne selvfølgelig give jer råd om, hvordan man får den optimale nattesøvn – for her, må man sige, at vi er eksperter. Men, men, men, -det må I holde øje med på vores instagram profil; @aupingscandinavia eller Facebook  og sidst men ikke mindst vores hjemmeside auping.dk , som vi jævnligt opdaterer med nyheder og seneste pressemeddelelser. Vi vil nemlig bruge dette indlæg til at indvie jer i et af vore helt store, ’overall’ projekter, som ligger vores hjerter nært

Bæredygtig nattesøvn

Vi har hos Auping længe haft fokus på bæredygtighed og tænkt over, hvordan vores produktion af luksuriøse komfortsenge kan belaste miljøet på mindst mulig måde. Vores CSR-strategi er fastlagt med udgangspunkt i principperne bag Cradle to Cradle bæredygtighedsfilosofien. Og i år, til oktober 2014, kan vi glæde os over, at vores nyrenoverede, bæredygtige fabrik står klar i Deventer uden for Amsterdam.

AUPING: Gå i seng med god samvittighed

Cradle to Cradle (C2C)
C2C ®- konceptet betyder, at man ikke smider væk. Affald fungerer som et råmateriale til nye produkter, og der forekommer dermed en endeløs cyklus af materialer. Cradle to Cradle-materialer er enten fuldt biologisk nedbrydelige eller 100 pct. genanvendelige. Alle vores madrasser, plane sengebunde og modellen Essential er mærket med C2C Silver-certifikat. Dvs. at vi hos Auping kun bruger ansvarlige og sikre produktionsmetoder og materialer (vandbaseret maling, CFC-fri skum og PEFC tømmer).

Første C2C-certificerede sengeproducent i verden
Som virksomhed tager det tid at gøre alle udviklingsprocesser, metoder og materialer bæredygtige. Man bliver ikke C2C ®-certificeret over night. Med Essential, madrasser og sengebunde har vi allerede taget de første skridt mod en ’bedre verden’, og med en ny, forbedret, bæredygtig fabrik har vi en plan om at være fuld C2C-certificeret inden 2020.

Her ser du lidt billeder af vores Auping Essential.

AUPING: Gå i seng med god samvittighed
AUPING: Gå i seng med god samvittighed AUPING: Gå i seng med god samvittighed AUPING: Gå i seng med god samvittighed AUPING: Gå i seng med god samvittighed AUPING: Gå i seng med god samvittighed AUPING: Gå i seng med god samvittighed AUPING: Gå i seng med god samvittighed AUPING: Gå i seng med god samvittighed AUPING: Gå i seng med god samvittighed AUPING: Gå i seng med god samvittighed AUPING: Gå i seng med god samvittighed

 

AUPING: Gå i seng med god samvittighed
Artikel
AUPING: Gå i seng med god samvittighed
Beskrivelse
Lige som sidste år er det en stor fornøjelse og ære at få lov til at overtage Boliglicious for en dag. Og vi er glade for at få lov
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply